Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedu:kdyz se takove hovado vyriti z horizontu v protismeru a frci si to 220km/h treba v A8,nestihl by nic ani šumachr.
ja to resim tak,ze se chytnu nejakeho toho kamiona,ktery jede rychlosti pro me vyhovujici.(posledni dobou jich tady mame dost a dost a nekteri jedou relativne rychle,takze v poho)
p.s.:v pr.c.14 jsi to napsala spravne,ja to spatne pochopil...sry
Z vlastni zkusenosti wím ze kdyz sem zhuleny za wolantem tak jezdim klidneji...stizliwi sem rychlejsi mozna trochu i agresiwnejsi nejlepci by bylo netrestat ridice co sou zhuleni a nic neprovedli, ale trestat ty co sou zhuleny a zawinili nakou dopravni nehodu a pripocist ktomu vliv THC nakou pokutou nebo necim jinym...takze podle meho nazoru trawa za wolant patri do urcite miry.)
Nikdy jsem zatim nikde nikoho nesejmul a doufam ze nesejmu.Kazdopadne bych si nedovolil tvrdit ze se to zrovna me nemuze stat (to snad vy vsichni).A prave proto mi je jasny,ze kdyz se to nahodou stane a budu zhulenej tak klidne muzu jit sedet i na tech 15 let.No a protoze myslim na sebe (co je mi do nejaky sejmuty baby) tak si na to davam opravdu velkej pozor a pokud nemusim nikam nejedu.
Jeste bych se chtel zeptat vas ridicu hulicu co to berete jako normalni vec.Zajimalo by me,jestli kdyz bych treba ja jel nalitej a nebo treba by jezdili jiny lidi nality tak jestli by vam to vadilo a nebo nevadilo a proč.
Me spis vadi ze tim ze existujou tyhle testy a nebo se budou pouzivat berou nam zase v jistem smyslu vlastni svobodu (pro dobro vetsiny samozrejme) se rozhodnout jestli pojedu zhulenej nebo ne.Je taky fakt ze moji vlastni svobodou v tomhle pripade muzu ohrozit nekoho jinyho.Ale kdyz by se to tak vzdycky bralo nemoh bych skoro nic.Vzdycky se najde nekdo komu bude neco co delam vadit a nebo se bude cejtit mym jednanim nejak ohrozenej nebo mu bude minimalne vadit...
Lidi udelejte tady schvalne anketu at se hulici vyjadrej anonymne jestli teda huleni za volant patri a nebo ne.Myslim ze by to bylo celkem zajimavy videt kolik z nas to bere jako uplnou samozrejmost hulit v aute a kdo naopak treba obcas nucenej situaci jede i zhulenej ale mysli si,ze hulit by se pred jizdou nemelo..To si myslim i ja..Kdyz by sla ta anketa pridat treba k tomuhle threadu bylo by to dobry...
Nektery magori maji fungl novou karu a mysli si, ze jim cesta patri a jezdi jak hovada a to jim nikdo nic nerekne jen mozna fizlove pokutou, ale tem je to jedno, protoze smetanka si to muze dovolit a budou opet radit dale-to je ale ok? NENI
Původní příspěvek od Thcmh Nektery magori maji fungl novou karu a mysli si, ze jim cesta patri a jezdi jak hovada a to jim nikdo nic nerekne jen mozna fizlove pokutou, ale tem je to jedno, protoze smetanka si to muze dovolit a budou opet radit dale-to je ale ok? NENI
uvidime jak zafunguje bodovy system...:-)
mozna bude lepe,mozna vznikne podhoubicko pro korupci....uvidime.
edit:a o tech testech thc jsem poprve slysel uz pred 8mi lety.Bububu
kamik jezdi vysmazenej fungl, druhej ma ridicak ale zhulenej by ani nenastartoval.... no takze huleni merit za volantem je humel...
zachvili uz ani nebude mit cenu si delat ridicak.....
uz abych doma dotvoril ten teleportovaci system a vyrukuju na trh y cinskej
Uz by sme si meli vsichni pomalu shanet ridice ktery nehulej a budou nas vozit az prijdeme o ridicaky.Osobne se bojim ze tyhle testy zacnou casem
pouzivat 100% a velkej problem je pro me prave to jak zjistej ze sem se
zhulil predevcirem a ne pred jizdou.Na to jsou podle me testy jeste drazsi.
Nakonec jeste malej priklad z nemecka kterej mi vyoravel znamej.Rano
po skonceni party jedou domu,na dalnici policejni uzavera a vsichni zkontrolováni,prohledáni a otestováni,tan znamej mel pozitivni test na thc-tudiz dostal pokutu,zakaz rizeni auta na 1rok a povinnost jit kazdej mesic na test.-Tak tohle je teprv teror.
Takže jsem sem šoupla tu anketu, předpokládám, že víc možností než ano, ne a nevím (pro nerozhodnuté či ty, kdo nechtějí dělat "definitivní" rozhodnutí) asi nebude smysluplných. Pokud se pletu, dejte mi vědět.
A ať tam moc dlouho nevisí jenom to moje "ne" .
Nevím, co vytvořilo můj názor - za volant jakékoliv drogy rozhodně nepatří, protože můžou být ta poslední kapka, která rozjede situaci, jejímž výsledkem je zranění či smrt. Neriskuju, že budu někoho jenom obtěžovat či něco podobnýho, ale riskuju něco, co je nevratný.
Vím, že lidi s marjánkou jezdí pomaleji a klidněji (něco o tom https://grower.cz/forum/showthre...3872#post203872 ), já to mám hozený tak, že si uvědomuju případný rizika - a ta jsou pro mě nepřijatelná (zraněný nebo mrtvý člověk), že se prostě jakýmkoliv drogám za volantem bráním . Ale děkuju za názory, i když jdou proti mýmu přesvědčení, pomohly trochu ho přiblížit víc realitě .
xerthon-prd o tom vime? abys nebyl ty, kytka a auto jako jeden celek na srot. tohle muze rict jen clovek kterej jeste neboural.
a jeste k tomu jestli je zajima zda jste zmasteni prave kdyz ridite nebo mate jen 'zbytkovy' THC v krvi-vubec, na hranicich s hollandem to nemce nezajima. asi to budou brat od nejaky hranice, aby nechytli nekoho kdo zahulil pred mesicem, ale po par dnech paleni..smula.
Původní příspěvek od Ježíš xerthon-prd o tom vime? abys nebyl ty, kytka a auto jako jeden celek na srot. tohle muze rict jen clovek kterej jeste neboural.
boural,boural a nepotreboval jsem k tomu ani chlast,ani travu.....chytrolíne
Trava nepatri za volant stejne jako alkohol,jiny drogy,unava,a dalsich milion faktoru rizeni ovlivnujicich.Nikoho ale za to neodsuzuju.To je jen a jen muj nazor a kazdyho svedomi - delejte si co chcete.Jenom nechci a doufam ze se to nestane aby me nekdo zhulenej/nalitej sejmul nebo stejne nekoho ja..
Jinak dik za anketu...Jsem zvedavej jak bude vypadat za mesic...
ále, prd nebezpeční řidiči v drahých autech - mnohem větší svinstvo jsou vesničani ve starejch polorozpadlejch škodovkách, smrdí to, že se za tím jet nedá, nemluvě o hučkařích a mladých klucích co maj čerstvej řidičák, ojetý auto a už machrujou... dlouho sem se nesetkal s nějakým prasáckým ježděním zbohatlíků, naopak...
tráva za volant podle mě nepatří, ostatně jako jiný drogy, či únava, nebo jen blbej zdravotní stav. Ti lidi, co takhle jezdí by si měli uvědomit svou neodpovědnost. Možná pak nebudeme stát s tak vysokým počtem nehod.
testy na trávu sou cypovina, to je jasný, ale když je někdo viditělně zhulenej, nebo jinak omámenej, řídit dál nemůže, resp. neměl by.
co se týče dopravy, sem puritán.
edit: jo a este me napadlo: nemyslite ze uz ted je na silnicich aut vic nez dost? meli by si prestat myslet ze silnice patri vsem a hned bych to zacal prisneji na par let odebirat, ty papiry, at si typek zkusi rok dva jezdit busem, pak si auta bude vic vazit... hehe
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
x: no tak jen doufam ze te nikde na silnici nepotkam milacku. kazdej ma pravo na nazor ale tys napsal ze o tom vime prd tak ti naoplatku rikam ze podle me je to nehorazna kravina. preju ti abys o tom nemusel premejslet v chladku, auto je i v 50km/h kdy z pohledu ridice skoro "stoji" porad zbran.
VoidMan: v pohode to beru, ale uvedu priklad kdyz jedes ne uplne na srac. S kamosem sme zahulili a ja ze ho hodim na metro. Jizda OK, trochu sem se bal ale dobry, vsechno jak zastrizliva a pak zamykam auto a vidm ze je zaparkovany pres 3 parkovaci pruhy mazec, muzes takhle jezdit treba 5 let zcazenej a nic se ti nestane a pak jednou nezareagujes dost rychle. To samy se ti muze stat zastrizliva, ale nevidim duvod proc na ceskych silnicich pripominajicich divokej zapad riziko nehody jeste zvysovat. K tomu ze se ti ridi zmastenymu lip-nemyslis ze je to trochu subjektivni nazor?
cus a dojedte vsichni v jednom kuse
Původní příspěvek od drinker hulič ále, prd nebezpeční řidiči v drahých autech - mnohem větší svinstvo jsou vesničani ve starejch polorozpadlejch škodovkách, smrdí to, že se za tím jet nedá,
kdyby ses o to zajimal,vedel bys ze vetsinu nehod zavini ridici s novejsimi ci luxusnejsimi vozy.Vetsina obeti na zivotech je na strane druhe:-) Na to jsou statistiky a nekdy staci jen sledovat zpravy.
jj,smrad ze stare skodarny je fakt metla nasich silnic
Původní příspěvek od Ježíš x: no tak jen doufam ze te nikde na silnici nepotkam milacku. kazdej ma pravo na nazor ale tys napsal ze o tom vime prd tak ti naoplatku rikam ze podle me je to nehorazna kravina. preju ti abys o tom nemusel premejslet v chladku, auto je i v 50km/h kdy z pohledu ridice skoro "stoji" porad zbran.
a co bys udelal,kdybys me potkal?(ze bych si dal cedulicku ,,xerthon,,)
vite o tom prd bylo napsano zbrkle,narychlo po par pivkach a trochu koure,i tak to nebylo mineno tak,jak si to beres ty.