Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jumpy zrovna ne,ale na sjezd je to dost v poho. Nejvetsi brutal to je stejne na rovine to me taha pes.Ale i bez psa to ma prevod tak akorat,ze se s tim da vyjet kazdy kopec
Jo na kole jezdim dost často. Tak v 95% případů in high. Sem spíš takovej klidnější jezdec i když občas si dávám i nějakej brutálnější sjezd/výjezd. Někdy se jedu odreagovat - třeba někam do lesa, nebo obecně do nějaký divočejší přírody, poslouchám nějakou pohodovou hudbu (např nějakej Jazz.. až Fusion.. nebo tak) a nasávám přírodu okolo... občas si pro změnu dávám nějakou rychlejší hudbu.. pokouřim nějakou sativu.. a dávám si něco akčnějšího... jinak kolo občas používám i jako dopravní prostředek.. taky je to v podstatě moje jediná "sportovní" aktivita... ty stavy na kole mám rád a to nejen proto, že na kole se krásně okysličuje krev a tim pádem mozek, což vede k jeho větší aktivitě ..no a už jsme doma mějte se
Taky jezdim Zakládal sem tu thread o adrenalinovejch sportech, měl sem tam i nějakou tu fotku... Jinak se věnuju lehkýmu freeridu, občas slabounkej trial... Někdy můžem vyjet někam do lesa
Tagže i já se přidávám k milovníkům kol, v minulých dnech na dovolený jsem toho najezdil tolik, že mám nohy nafouklý jag Arnold Sjezdy, lesní a polní cesty to je moje. Samozřejmě na cestu požiju nějakej ten modílek. Prostě to miluju
No, já mam taky authora - a ganga, a.m., rok 02, hydr. kotouče (hayes SO1E - dopředu chci koupit deorko, až budou chechtáky...) všechno ale odchází strašně rychle :-/ Teď si budu kupovat novou vidli a děsně se těšim Jenom aby pak bylo hezky a já jí moh project..
...Merida/Big Air_pro...hydra. kotouce, prehazovacka:Shimano Deore.
bez picovin typu tachometr,blatniky,odrazky,svetlo a drzak flasky(Police na me sere, tak co?).Bohuzel jezdim i bez helmy.
bike 4 ever. ale na bajku nehulim, leda kdyz jedu domu uplne sedrenej a rozmlacenej a jinak jezdim freeride na svym milackovi snad je takovejch groweru vic
Já mám bike triala, ale poslední dobou už moc nejezdím.
Spíš ho používám jako dopravní prostředek do hospody.
Občas si ale vyskáču na nějaké shody apod.
Jinak taky sjezdik.
Cus
ja kdybych si dal brko pred nakym skokem nebo lavkou tak bych se asi zabil
kdyz sem nahulenej tak se vzdycky soustredim jen na jednu vec a aby me pri skoku zaujala nejaka vetvicka na strome tak to fakt nechci
Kona scrap s vidlí marzocchi Z1 freeride 130 zdvih, brzdy hydraulické magura gustaw, zbytek komponentů da-bomb a truvativ.......sjezdíky, skočky, lávky, freeride. Spálenej sem si to hrozně užil loni napodzim - nádherné počasí, všude hromady zlatavého listí občas je to celkem o hubu, páč se zvyšujícím se obsahem thc v organismu se jaksi opravdu vytrácí pozornost a často člověk snadno v zápalu hry zapomene, že má k dispozici brzdy a řítí se z kopce vysmátej jak lečo ale integrálka+krunýř+chrániče to jistí...s kámošem máme v plánu hned jak sleze sníh pokutit pár nových skoček a lávek, nemůžu se dočkat
zdarek ja taky valil na baiku Trial, stret, sem tam nějaky sjezdík freeride atd.... mam i vcelku fpoho kolo dost sem tomu věnoval prostě jak byl čas tak furt něco ale už to jaxi přešlo přestane to časem tak bavit omrzí ale jinak na hory si zajedu rad a pak fíííííííí dolu