Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
malá ukázka odolnosti a již někde vzpomínaného "kolínka". Mockrát se o tuhle větývku náš vlčák ocasem otíral,když s ním neuměle kroutil.Ta však neuhynula a žije dál...
ještě nějaké fotky suchého.Bohužel neváženo,rozdáno a zkouřeno v mém okolí.zmizelo to celkem rychle.taky proto,že jsem byl jeden z mála,co sklidil.co už,pomoz bližnímu svému ono se to vrátí.něco málo mám schováno na Vánoce a mé narozeniny v dubnu.
2jay-jay>mas to pekny ale kazdopadne muj nazor je ze slepicak je silene prekyselenej a tak by ho to chtelo minimalne srazit ph dolu anebo se na nej vysrat a koupit bio hnojivo od nejake spec firmy (biobizz,biocuzz,bionova)urcite bys mel vetsi salamy kdyz mas moc kysely ph pudy tak je to jeden z duvodu ridkejch palic
vim ze je spousta priznivcu slepicaku a ja byl ten nejortodoxnejsi priznivce snad 6 let ale od ty doby co pestuju indoor uz bych slepicak ne outdoor nedal tot muj osobni nazor nic vic
kazdopadne fotky narezovka k+ leti a je opravdu zaslouzeny
keep growing
deth. 2jay-jay>mas to pekny ale kazdopadne muj nazor je ze slepicak je silene prekyselenej a tak by ho to chtelo minimalne srazit ph dolu anebo se na nej vysrat a koupit bio hnojivo od nejake spec firmy (biobizz,biocuzz,bionova)urcite bys mel vetsi salamy kdyz mas moc kysely ph pudy tak je to jeden z duvodu ridkejch palic
hm...díky moc za radu.já ph neřešil.nicméně věřím,že to tak je.asi si to ph teď pohlídám,jestli nebude kopr stejně si ale myslím,že za to hlavně může nedostatek sluníčka
Jay-jay: překrásná fialka už si ji určitě zkoušel, dobrá?
aaach jo fialky sou tak krásný
K+ je jasná!
příjenmý pokouřeníčko a hodně štěstí do další sezóny