Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První skříň a první Indoor Jack Herrer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Crackman
Stálý Člen

Karma uživatele Crackman - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nevím přemýšlím co bude lepší.jestli cooltube nebo normál.poraď

"Chval přítele veřejně a kárej ho mezi čtyřma očima"

"Jiní lidé žijí, aby jedli, já však jím, abych žil."

Old Post 29-06-2005 v 19:12 PM
Crackman je offline   Profil uživatele Crackman   Find more posts by Crackman   Foto galerie člena Crackman   Click here to Send Crackman a Private Message   Add Crackman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyta111
Nový Člen

Karma uživatele imyta111 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jednoznacne cooltube...

Old Post 30-06-2005 v 17:45 PM
imyta111 je offline   Profil uživatele imyta111   Find more posts by imyta111   Foto galerie člena imyta111   Click here to Send imyta111 a Private Message   Add imyta111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

No při tak malých rozměrech a možnostích skříně jednoznačně cooltube!

Old Post 30-06-2005 v 23:49 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crackman
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Tak tam asi dám Cooltube když mi to všichni radíte..A kolik tam mám dat kytek??já myslím že tak jednu max 2.díkes

Old Post 03-07-2005 v 13:43 PM
Crackman je offline   Profil uživatele Crackman   Find more posts by Crackman   Foto galerie člena Crackman   Click here to Send Crackman a Private Message   Add Crackman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

videl bych to mozna i na 2 kyti a dal bych tam ten 2x50W komplet, kdyz ti ho nabizi, neboj se, vejde se ti tam, muzes pripadne ty vybojky dat vedle sebe (na spolecny stinitko)

Old Post 03-07-2005 v 13:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crackman
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Já jsem se už rozhodl že tam dám 70W komplet.Jaký je rozdíl mezi Cooltube a kompletem??já jsem slyšel že Cooltube je jenom na větší vatáž(250w,400w,600w....)

Old Post 03-07-2005 v 13:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

cooltube je vlastne trubka v ktere je vybojka a na koncich jsou ventilatory, ktere chladi *zjednoduseno*, vyhodou je, ze vybojka minimalne ohriva zbytek skrine a teplo je odvadeno primo od ni, nicmene na 70W sodik je cooltube celkem zbytecny, protoze netopi zdaleka tolik. Jinak sodikovy komplet je sestava vybojky, zapalovace, tlumivky a kondenzatoru

Old Post 03-07-2005 v 13:59 PM
Crackman
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

takže tam mám dát obyčejný komplet??proč teda všichni radí ať tam dám cooltube??kvuli rozmerum??dik za rady K+

Old Post 03-07-2005 v 14:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

no.. sodikovy komplet budes potrebovat kazdopadne (bez nej si vybojkou nezasvitis), ted uz je spis na tobe, jestli si das cooltube (ale pomerne drahe reseni) nebo "pouze" zavesis vybojku se stinitkem a nekde pobliz ve stene skrinky umistis odtahovy ventilator)

Old Post 03-07-2005 v 14:04 PM
Crackman
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

já bych to řešil spíš jenom pře to stínitko.Bude to asi lepší a levnější..Kde mi udělají to stínitko???nechci si to dělat sám,to se mi fakt nechce:-)

Old Post 03-07-2005 v 14:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

zkus dat inzerat do Bazaru, nebo se podivej na www.ereka.cz

Old Post 03-07-2005 v 14:09 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Nemám síce moc skúseností,ale čo som čítal,tak by sa to mohlo vyriešiť aj obyčajným sklom,miesto cooltube,lacnejšie riešenie.Proste oddeliť výbojku od zbytku skrine sklom,z vrchnej časti odvádzať teplý vzduch a tým pádom by si mohol aj lepšie riešiť vlhkosť(ako som pochopil,nechceš moc investovať a zvlhčovač čosi stojí).Skús to nejak premyslieť,ja budem riešiť niečo podobné.Teoreticky by sa dalo,aby Ti to nebralo moc miesta,dať tam dve sklá,ako roh,do zadu a tie zlepiť nejakým tmelom na sklo a odtiaľ spraviť odťah.Tým pádom nemusíš vyháňať toľko vzduchu zo skrine a vyťahovať odtiaľ vlhkosť.Ja som teraz riešil takú malú krabicu na klony(cca 30x30x30),svietim tam 18W úsporkou a aj pri tom som mal problém s teplotou.Inak som zistil,že keď som dal ventilátor na odťah,tak mám nižšiu teplotu,ako keď mi fúkal na tú úsporku.Ale asi je to logické

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 03-07-2005 v 14:24 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

4crackman:http://eshop.klecka.cz
Tady maj jak cooltube,tak klasicky stinidla ten odtah budes muset vychytat
pac ta skrinka je fakt mala,jinak tam maj spoustu jinejch vychytavek treba doporucuji ty hranaty kvetniky zaberou min mista,at ti to roste sem fakt zvedavej nevybral sis na zacatek jednoduchej vzorek.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 03-07-2005 v 18:51 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

No vzhledem k rozměrům bych viděl chlazení vyřešit jednoznačně! Cooltube je trochu draší a na 70W možná ji zbytečný, ale nemohu posoudit co to udělá s takovou mini pěstírnou! Takže možná sklo bude dobrý řešení! Nebo by jsi mohl zkusit koupit reflektor s otvorem pro odtah a vyřešit to rourou s větráním.

Old Post 04-07-2005 v 08:34 AM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Příspěvek č. 31

No u pěstírny tak malejch rozměrů to chlazení nějak vyřešit chce! Možná mají lidi pravdu, když říkají že pro 70W je cooltube zbytečný, ovšem dost těžko říct jaký bude mít účinek v takový malý skříni! Určitě optimálním řešením by bylo sklo a nebo zkus koupit reflektor (stínidlo) s dírou pro odtah a připojit rouru s větráním!

Old Post 04-07-2005 v 08:39 AM
Crackman
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

tak moc díky za rady lidi.ted mi prisla dobra cena za 150w komplet.yslim ze by uz to tm bylo moc.co si myslite vy???mam tam dat tu 150??díkes

Old Post 05-07-2005 v 12:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás