Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jo včera jsem se naštval a vydlabal kytky ze země dal jsem je po 1 aš po 2.
kytky sou v pohodě akorat na jednu dneska sem se probudil a má všechny listi svěšený dolu jako kdyby začla vadnout takže prosím o radu.
pommmmmmmmoooooccccccc! prosím.
Další kytka začela vadnout ale ta v tom samem kvetinaci?
Nemuže to yt tím že sem to dal do kyble na vapno?
Ale dobre sem ho vymyl.
Zalil jenom trošku ale tím to asi nebode napodlo mě jestli to není hlínou kterou sem ten den kupoval 20l za 29 (nějakej universal z plusu) jo a hrozně smrděla jako skažená
Přesadil sem všechny aš na jednu a kdyš sem se na ně dneska podíval tak se těch 5 přesazenejch válelo na zemi polozvadlí.
špatním přesazenim to snat není kytky sem vydláb i svelkym kusem hliny(a fakt pečlivě) Tak sem je dneska hodil do přírody a tu zdravou nechal doma --snat se chytěj)
Cus odjel jsem na 11 dní do egipta kytky sem akorat přelil a vretil sem se a malem mi vypadly oci z dulku uš sem byl smířenej stím že kytky chcípnou ale na opak stech prckú co sem měl v tom žlutím květníku sou pořadny kytky sice 4 samci aspon myslim sou tam takoví zeleny koule.Jo myslíš že fakt nemaš samce ja na těch pěti mam to samí a podle mně to samci sou zejtra hodim fotky.
Jo jinak Egipt doporučuju i na recepci v hotelu se dal koupit haš.
Kiti---Chtel bych se zeptat (na groweru sem se docet neco o zasrihovani) jestli sem to spravne pochopil ze kdyšm přestrihnu stonek (na ty cerveny care tak se rozdvoji???)