Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty vole ! yaq mozte mu daj K - sak toto si zasluzi K ++ peekna kytka ; ) heh ... inak ya som si objednaval salviu z www.rastlinky.sk a po 2 mesiacoch napisali ze neposlu lebo maju neaky chaoz...hajzlici
2sheila:no tak.............
Kapka1: matalhalid??????!!!!!?????hehe asi se snzis bejt vtipnej ci co ale"eda" pise v pripevku č.6 ze salvejka nema mo rada svetlo a Ty napises at ji da pod metalhalid...........
strihorukyeduar: sorry moc ses mi nezdal v tom bazaaru-nediv se-drazba stinidla atd......ale to tady resit nebudu........
jinak salvej vypada docela dobre..........tudis K+
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
To Dežo: Njn...Žačátky bývaj těžký..Sem eště nevěděl jak to tu šlape! A TÍMTO SE CHCI VŠEM VEŘEJNĚ OMLUVIT CO SEM DĚLAL ZEZAČÁTKU NA GROWERU! To ShortyJR: Salvěj se dá buďto hulit.. (ovšem nejlepší je to přes šluknu nebo přes fajfku) protože se musí fajčit při vysokých teplotách! A nebo jde pomocí několika prapodivnch procedur vytvořit EXTRAKT (snad pomocí alkoholu) (je to něco jako když uděláš HAŠIŠ Z TRÁVY..No a to je pak fakt jako mazec...Já to teda nehulim a ani nebudu protože nesnáším optický halucinace ale když prej zhulíš (i trošku) toho extraktu tak prej vidíš růžový slony atd.! Ale doporučoval bych všem co to chtěj zkusit tak ař to budete hulit tak s někým kdo hulit nebude nebo kdo už má zkušenosti! Protože pak byste si mohly i něco udělat! Já to pěstuju protože mě fascinujou rostliny který dokážou ovlivnit lidské podvědomí!
To bawy: Díky moc kápo :-) Fakt dík zatím Peace