Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Futewův venek 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Haggy
Stálý Člen

Karma uživatele Haggy - 88% PěstitelskáKarma uživatele Haggy - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Kyticky vapadaj moc hezky, maj krasnou barvu a pekne velky listy....no..jen tak dal

Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...

Old Post 09-06-2005 v 21:22 PM
Haggy je offline   Profil uživatele Haggy   Find more posts by Haggy   Foto galerie člena Haggy   Click here to Send Haggy a Private Message   Add Haggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Karma uživatele Hnědojed - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

a co konsky boby? ja se neska zrovna chystal ze tam prdnu. V to nejedesh? bad experience? Heled kde je tu thread o hnojivech kdyz prozenu hlednaim "hnojivo" nebo "hnojeni" tak vyleze hov..

Old Post 09-06-2005 v 21:34 PM
Hnědojed je offline   Profil uživatele Hnědojed   Find more posts by Hnědojed   Foto galerie člena Hnědojed   Click here to Send Hnědojed a Private Message   Add Hnědojed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Hnědojed: Koňskej hnůj bych rád, ale... Je s tím moc obtížná manipulace, nechcu být moc nápadnej, když jezdím na políčko. Kde ho vezmeš, já mám přístup maximálně ke slepičákům.
Jinak ten thread je tady:https://grower.cz/forum/showthread....1659#post251659
Haggy: dík

Old Post 09-06-2005 v 21:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haggy
Stálý Člen

Karma uživatele Haggy - 88% PěstitelskáKarma uživatele Haggy - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

ja mam nejaky zkusenosti s konskym hovnem..l.je to dobra vec, ale nesmis to prehnat, nebo si ty kytky spalis, to je stejny jak se slepicakama....takce DANGEROUS

Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...

Old Post 09-06-2005 v 22:14 PM
Haggy je offline   Profil uživatele Haggy   Find more posts by Haggy   Foto galerie člena Haggy   Click here to Send Haggy a Private Message   Add Haggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

to futew: No vidish ja myslel ze je to tak nejdostupnejsi ...ja ho dycky trosec "odeberu" (J)ZD je to tak min. množství ze si to ani nefsimnou a nebo sbiram po konickach ... jenom bacha na koktinide ale dneska by mel nejt kazdej ockovanenj tak co.,,, Zitra uz je trosku vohovnim ... ale mam z toho sam bobky abych je nespalil pac tam mam vedle fakt dobrejch aji mali.

P.S. Jua a kytky mash moc hezky ale musim rict ze mam asi tri nebo ctyri jedince no name ktery je predci ... zatim ......))

2haggy:no dik ale to sem vedel taky ...

Old Post 10-06-2005 v 00:21 AM
Hnědojed je offline   Profil uživatele Hnědojed   Find more posts by Hnědojed   Foto galerie člena Hnědojed   Click here to Send Hnědojed a Private Message   Add Hnědojed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Update Příspěvek č. 22

Takže po nějaké době se zase hlásím. Některý kytky mně dělají docela starosti - jsou zakrslý a nějak nechcou začít růst. Jedná se většinou o ty, který jsem přesazoval (asi jsem poškodil kořeny ). Doufám, že se co nejdřív vzpamatujou. Kvůli ztrátě pole v kukuřici jsem se rozhodl zasázet ještě tři Bubble gumy. Dneska jsem si všiml, že jedna květinka si už prorazila cestu na světlo , tak snad z nich ještě něco bude
Hnojení:
wuxal super, slepičáky, podpora bi-algeenem.

Old Post 18-06-2005 v 20:42 PM
Host
Host

. Příspěvek č. 23

na čtvrté fotce jde vidět ta čerstvě "narozená" kytka
no a pátá a šestá fotka jsou zakrslíci

Old Post 18-06-2005 v 20:44 PM
Host
Host

. Příspěvek č. 24

Tak tyhle rostliny mně dělají největší radost, jen se bojím, aby to nedopadlo, jako minulej rok, kdy nejhezčí kytky byly samci. Začínají se už i pěkně větvit, což je dobře

Old Post 18-06-2005 v 20:48 PM
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Zdárek!! Největší moje sympatie má rozhodně ten novorozenec - ona to určitě zvládne. Na ty zakrslý kytky fakt nevim co říct.... Jestli jsi vypozoroval, že jsou to konkrétně ty co jsi přesazoval, tak bych v tom viděl možnost. Ony se určitě rozjedou.
Jinak ty velký jsou moc pěkný!
*Good luck*

Old Post 20-06-2005 v 06:55 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Takovej menší nefotkovej update. Dneska jsem byl hnojit, ale naskytla se mně srdcervoucí podívaná. Největší kytka (bubble gum) byla zlomená a purple vedle ní prakticky taky. Bubble už zachránit nijak nešel, půlka kytky byla prostě úplně pryč, kdežto na záchranu Purple 1 jsem rozjel menší zdravotnickou akci. Stonek nebyl ještě úplně zlomenej, takže jsem si začal lámat hlavu co s tím. Žádnej provázek jsem s sebou bohužel neměl (poučení pro příště vzít ho s sebou na každou kontrolu), tak jsem zkusil kytku uvázat pomocí mladých větviček okolních stromů, bylo to ale neefektivní a větvičky se docela lámaly. Pomalu jsem ztrácel nadějí, ale naštěstí jsem si vzpomněl na papírový kapesníky, respektive obaly od nich. Roztrhal jsem je a použil na svázání a zpevnění stonku. Dle mně kytka vydrží, ale nikdy se mně tohle ještě nestalo (zlomení stonku), tak nevím. Naděje umírá poslední, naštěstí, a já věřím, že kytka bude OK. Bohužel se na ňu můžu podívat až 11.7., což je docela blbý. Možná si najdu čas i zítra. Ani jsem se v tom příběhovým chrlení nevzpomně říct, zda mně kytku někdo zlomil úmyslně, nebo zvíře. Dle mýho to byla srnka, v okolí se jich pohybuje dostatek a já pole nemám nijak chráněný a navíc zbytek kytek byl absolutně nedotčenej.
Takže kytky jsem pohnojil (rozházel jsem jim ke stonkám slepičáky, snad je to nespálí) a smutnej odjel domů. Celý můj příběh.
p.s. tu největší část kytky jsem našel poblíž, takže se chystám zítra uvařit nějakoou dobrůtku, nejspíš buchty. Jdu spát. Mějte se a čekejte fotky za dvanáct dnů, i když nevím jestli se bude na co dívat, jestli mně to ty zzkurvené srny všechno nezežerou, svině jedny - myslivce a nemilostně střílet.

Old Post 28-06-2005 v 02:31 AM
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Držim tobě i tvé invalidě palce!!!! Kdyby bylo nějaký konto na záchranu tvojí Purple, tak bych na něj poslal hned někoik provázků:-)
Užij si dovolenou , nebo kam jedeš, měj se OK a nech si chutnat:-)

Old Post 28-06-2005 v 06:43 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Jo chlape tak presne thle sem tedko zazil doplazim se do sve skrise v lese - mrknus na svy tri nejkrasnejsi kusy (nastesti no name) a jedna vozizlana a druha ukousnuta az u zeme. Cubky ctynohy zapareny smradlavy. ASi tam hodim bobka nebo co bylo to urco srny ty svine nebo sem tu nekde cet ze je dobrej kus syrovyho masa. A nebo pro vystrahu nakou srnu na miste rozcupuju na sracky !!! Jen mam zase starch aby to maso neprilakalo divocaky kteri by to tam podupali.... tak ti nevim.

S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.

Old Post 29-06-2005 v 11:13 AM
Host
Host

Zlomenej přeživší purple#1 Příspěvek č. 29

Přináším takovou menší zajímavůstku. Nevěřil jsem že to přežije - asi jsem ji trochu podcenil. Jen je blbý, že je teď ta kytka hrozně malá, na druhou stranu má moc moc vrcholů.

Old Post 18-07-2005 v 20:54 PM
Host
Host

Mix shaman, voodoo (původně to byly ty zakrslý) Příspěvek č. 30

No, zakrslíci docela valí, jsou větší než purple#1, ale na druhou stranu se teprve začínají pořádně větvit. Samci se zatím neprojevili. V okolí pole jsem rozházel maso, a sýr, tak snad to ty srny odradí.

Old Post 18-07-2005 v 21:00 PM
Host
Host

Výsledek práce srnky Příspěvek č. 31

tipuju, že si na ní ustlala, když jsem přišel, byla totiž na zemi úplně vyvrácená. Nemám je rád, byla to moja oblíbená kytička. Třeba se ale vzpamatuje, ostříhal jsem jí ty suchý listy a zalil, naděje umírá poslední.

Old Post 18-07-2005 v 21:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Black & White: No abych řekl pravdu, tak tomu moc nevěřím, spíš doufám, ale už jsem se s tou kytkou prakticky rozloučil, takže mě může jen příjemně překvapit.
A proti srnkám jsem tam hodil psí chlupy a hovno, sýr, salám, maso. ještě tam něco přinesu, časem.

Old Post 19-07-2005 v 00:29 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás