Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kyticky meli docela problemy ale vypada to ze sem je uzdravil....uf!..
jinak trosinku poporostli a uz se blizim k polovine kwetenstvi jeste je chvilku necham o bloomu (AH) pak enzimy a nasadim micro ktery vysadim az na konci kdy tam budu lit final solution
kyticky nemaj nejak obrovsky paldy ale i kdyz uz by nenarostly tak bych na speka melll...................
(ale doufam ze jeste popojedou...)
co sem snima vsecko delal:
21.den:voda
22.den:voda
23.den:voda,phytamin
24.den:voda (zacinal sem cekovat zloutnuti listu)
25.den:horcik,pudu sem posipal dolomitem(kuli nizkymu ph)
26.den:voda(listy stale zloutly)
27.den:voda,phytamin
28.den:bloom
29.den:enzymes
30.den:bloom
31.den:phytak(puda neproschla)
32.den:voda
tak cekam naky ty nazory rady a pripominky a dekuji za ne uz dopredu....jinak se mejte pekne
cus njn zapomel jsem to napsat ale vsecky fotky jsou vzdy z toho dne kdy konci popisky....
ty posledni sou z 32dne kvetu ale pred roznutim nebo spis pri...
ale fakt me stve jejich kwalita(tech fotek) budu muset pozadat jedinyho dobryho kamarada kterej se prizivuje focenim aby prisel na navstevu
takze priste to uz snad bude lepsi...(ta kwalita fotek)
jo a xerthone diky za karmu a zaroven upozorneni....ale necham je ted zase proschnout ale pak dam hnedka zase bloma fakt nevim proc sem hnojil tak malo??tedka po tech enzimech to necham asi jeste tak tech 10-14dni na bloomu a pak hodim micro...jinak prelit bych to nemel snad....
jj myslim tim zalivku sry...priste uz to napisu odborneji... ale ja prave zalivam jenom trosinku.... aby to stihlo proschnout a aby ta puda nebyla az tak mokra protoze se tim pry dusi koreny???(to sem prave delal predtim zalejt a potom az treba za 2 dny.....)
nekdy si to i overuju tak ze vytahnu kwitko z kwetince a zceknu bal u spodu kdyz je sucho tak pockam pred zhasnutim otevru skrin blik a sup tam s tim.....jinak moc dik za radu sem rad uplne za kazdou nechci rostlinkam ublizit...
preju vsem AT TO ROSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!peace
hoj
tak je tady dalsi update:
uz na ne posvitim jenom mesic(teda podle tabulek tohoto modelu) a pak round 2.. docela se tesim...(mazar,wonder woman)
ale SW mi dela taky radost jenze vym ze temhle kwitkum sem nedal to co potrebovali spis sem jim skodil...naposledy se me je povedlo spalit phytakem-nebo spis hlavne jednu(tu nezastiplou)spalilo ji to vsecky listky krome mrnavejch z jednotlivejch palicek..
ale dekuju aspon za ty protoze to kwitko vypada ze to rozchodi...
doufam ze se mi to nepodari nejak pokakat v poslednim mesici. .dohodil sem jim tam jeste jeden vetrak na ofuk je zaplej na minimum...aby se nahodou nepopalily kdyz by vylitlo slunko vylitne i teplota...(musel jsem totiz vypnout zvhcovac kterej mi to taky trochu chladil...)
dokonce uz ani nezapisuju co sem jim dal...
ale vim ze sem je ob den hnojil... a predevcirem dostali enzimy a soupl sem tam rovnou posledni pomer ah-cek(vcera vecer)
dneska dostanou bud vodu nebo budou mit hladovku(podle vlhkosti pudy)
no doufam ze vase nazory budou spise pozityvni nez li krityka...:
chlapi je normalni u dlouhodobe kvetoucich rostlin ze jeste ted 48 den kvetu maji spousty bilejch bliznicek??ja doufam ze jo tak me prosim nekdo poradte......jinak uz davam posledni pomer ah a pk.... tudiz s hnojkama by melo byt vse v pohode...
tak nevim proc nechcou dozravat.....
pupisete diky za uklidneni....asi to fakt bude tim ze maj az tech 70 dni protoze vypadaj tak o tech 10 dni spozdeny....o proti jinejm hlinarum ze ctyrstovkama....doufam ze s toho bude aspon trochu skuritelnej modilek...a vsecko klapne
klidně to tam ještě nech. To že mají bílé blizničky znamená že nejsou dostatečně zralé, až zhnědnou tak by to mělo být hotový(opravte mě kdyžtak někdo jestli se mýlím) v outdooru to tak je, v indooru by to mělo být stejné
4 pupiset:ahoj ja se nebojim..(mam rad dobry modilky)... a moc dekuju za info-ma mit 15-20%THC
a potvrdil si slova lorda [wilijemse]....nevim jak ma nick presne proto je napsanej normalne a v zavorkach abych ho neurazil....
protoze on mi taky rikal ze ji kouril v amstru....(a docela hodne chvalil...)
jinak zitra bude update.... preju vsem hodne zdaru....