Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od CAESAR tym co pisu ze sa neboja: boli ste uz niekto z vas v jej blizkosti? tak ze ste unikli o vlasok (tak aby ste to priamo pocitovali,napr:zastava, brutalne vysoky tlak... nieze vas skoro auto zrazilo-to je malina)? potom by sa uvidelo ci sa bojite ci nie. ja som veriaci, a ked som to parkrat zazil, tak mi veru pekne ritku stisklo.
Ono je to vetsinou tak rychle, ze nemas cas nad tim premyslet. Tam samozrejme strach prijde, je to instinktivni reakce. Je to v nas naprogramovano. Ale prave ze kdyz to prijde planovane a ne neocekavane muzes se mozna nebat.
tyhle názory typu ,už jsem viděl dost ,jde jen o tu bolest a pod. vás přejdou hned po tom co se vám narodí děcka a dojde vám že vas někdo bude potřebovat mnoho mnoho let (a pak vás budou potřebovat vnoučata).budete chtít vidět každý jejich den
a žádné smrt je vlastně v poho milé děti
2GROWER: myslis ze kdyz si slaboch na to abys skocil z panelaku (vzdyt je to jako bungee jenze tady nemusis mit strach ze ti praskne lano.......-) tak snis prasky????
p.s.: kdyz bych mel ten luxus a mohl si vybrat jak zemru tak bych si pucil nebo sloh porsche a ve 250km/h to napalil do zdi
Původní příspěvek od mlynkovec tyhle názory typu ,už jsem viděl dost ,jde jen o tu bolest a pod. vás přejdou hned po tom co se vám narodí děcka a dojde vám že vas někdo bude potřebovat mnoho mnoho let
Coz je duvod proc deti nemam a nechci mit. A nez me osocis ze jsem jeste maldej, musim te upozornit ze jsem ve sve vekove skupine jeden z mala kdo deti jeste nema.
nailepsi a uplne bezbolestny sposob ako sa "zabit" ie podrezat si zili vo vani plnei vody..krv pekne vyteka do vane..a vy len pekne pomaly zaspite..
ale ne ze to budete skusat
Původní příspěvek od xerthon ale tim oxidem uhelnatym je to mozna taky maras.Je to relativne pomale.5-15 minut?nevim
Ano, CO vlastne sebere mozku kyslik, protoze se navaze na hemoglobin misto kysliku. Takze potrebujes alespon pul hodiny bez kysliku aby byla rozumna jistota. Je docela problem dnes najit misto kde muze bezet pul hodiny nastartovane auto a nevzbudit pozornost. :-) Za tepla umiraji mozkove bunky rychleji, takze se vrazdit radeji v lete. :-)
Ale co se tyce samotneho prubehu, tak po chvili ztratis vedomi a pak uz nic nevis. Ja jsem to jeste chtel doplnit, treba dvounocnim bdenim, abych nejlepe pustil motor a usnul. Jinak se to da udelat i s heliem, nebo n2o, coz je rajsky plyn, slehackove bombicky a to pak clovek ztraci vedomi v zachvatech smichu. :-)
citace:
Ja bych to chtel tak,ze neco snim,prijde unava,usnu a uz se nevzbudim.Zatim nemam vysleno co bych mel snist.Casu dost :-)
Původní příspěvek od HeRB nailepsi a uplne bezbolestny sposob ako sa "zabit" ie podrezat si zili vo vani plnei vody..krv pekne vyteka do vane..a vy len pekne pomaly zaspite..
No ja mam pocit, ze rezat si do ruky boli. Takze za bezbolestny bych to nepovazoval.
A taky pry je treba rezat predlokti podelne a ne napric.
je nesmysl bat se smrti,je to jako bat se ze chytnes nestovice.je to nevyhnutelny tak proc s tim delat caviky.spis se bojim,ze nestihnu vsechno co v zivote chci.a kdyz si takhle budu plnit svy sny a zit tak jak chci,tak urcite ani nepoznam,ze to mam za sebou.
Původní příspěvek od HeRB nailepsi a uplne bezbolestny sposob ako sa "zabit" ie podrezat si zili vo vani plnei vody..krv pekne vyteka do vane..a vy len pekne pomaly zaspite..
Hm..už vidim někoho kdo si podřízne žíli a bude mě přesvědčovat že to nebolí