Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem se dneska dostal k hustymu mikroskopu a na nejmensi zvetseni sem pod nej strcil listecek z palicky SSxBB a vysledek je to co vidite tady vlevo :c) Pekny, ne?
Tak jsem se nakou chvilku naozival a pridavam novej updatek. OB#2, OB#3 a SSxBB uz jsou sklizeny i ususeny a maji dohromady 8g suchyho, ale moc kvalitniho zeminoveho matrose. Ted uz ve skrince zbejva jen K2 a cca. mesic na kvetu tam je i model Early Girl.
takto nako by som si to predsawowal na mojom intraku.Pekne. FAKT RESPECT K+4U
Chcem sa len spytat či boli te modely zastrihnute ked su to len tage hotowe paldy ?
**************MAJ SA A WELA STASTIA***************
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Původní příspěvek od GrandmammGANJA
Chcem sa len spytat či boli te modely zastrihnute ked su to len tage hotowe paldy ?
Je to nestrihane. Rovnou prepnute na kvet. (ta Early Girl je z podrizku, tak proto se deli po dvou). K2jka byla chvilku pod zarivkama (nakych 14dni, tak je vic rozrostla).
Jestli to chces mit na intru, tak rozhodne bacha na smrad. Sice je to mala skrinecka, ale smrdi to po celym baraku
Jasne,ale ked sa do toho onedlho budem puštat tag si wyrobim aj pachowy filter.Wiem aky bordel naroby taka kwitnuca indica ak ich nieje wiac,čo samozrejme nebude prekazat.
Chcem sa ta spytat taku technicku wec na ktoru mi ani GROWERwebMASTERS neodpowedali,ako si wložiš tie odkazy na
twoje predošle tema w každom twojom prispewku,tam dole.
Napriklad twoje:
Firestarter Out04 SKLIZENO
Firestarter Out05 JEDE
250W | AK47, Nebula, Chronic, Santa-Maria SKLIZENO
150W | 2*Super Skunk x Original Big Bud SKLIZENO
100W | 2*Orange Bud a 1*SSxBB JEDE
Wopred diki za radu a nech sa dari !
********DIK MOC,NAZDAREK !*********
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
firestarter:jj je to vážně dobrej nápad když máš řízky venku tak proč to neobsadit vid? akorát bych si pro příště vybral víc indikozních modelů ale hlavně origin. páč ty kříženci v takhle malejch kvíťách vykazujou nic moc výnos. Vim to sice z veku ale o to déle a funkčněji u přepravkovýho systému Wembley (ze startu to vypadáí jak trávníček na tenise) A tam se mi to křížilo až samo nevim co s čim tak sem obměnil gen. jen za šnycle a hle ač různé indiky tak výnos někde uplně jinde ja to nepočital na g. ale na počet květů a bylo to někde o 100 květů víc (na jedné přepravce) ale stejně K+ pic lip
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
jj je to vážně dobrej nápad když máš řízky venku tak proč to neobsadit vid?
Co neobsadit?
citace:
akorát bych si pro příště vybral víc indikozních modelů ale hlavně origin. páč ty kříženci v takhle malejch kvíťách vykazujou nic moc výnos.
1. Originalni jsou vsechny (seminka ze seedbanky -> selekce samec/samice -> ze samic rizky),
2. Krome Orange Budu jsou to mainly Indica a nebo 100% Indica.
3. Jestli narazis na SSxBB, tak to je krizenec primo od seedbanky "High Quality Euro Seeds"
Co neobsadit no volnou skříňku ne? Ale ke genetice tak to je velká omluva já myslel... Že kříšíš svojí genetiku už po několikáté a proto že je to nějaké míň. Tak ještě jedna omluva ale jestli je gen. OK tak skus vybrat stejné modely které trénuj na malé keříky od mala aby to za něco stálo. Jde mi o to že třeba na těch nevětvených ti zůstaly zbytečně spodky atd. Jinak to byla jen věcná páč tahle skříňka je na téhle watáži jen udržovátko voňavého leč nedostatkového květu tim chci říct že to chce pořádnou almaru (třeba na ležato, sog..) abys měl dostatek nedostatkového.Jinak takhle malý květ je bezkonkurenčně nejchutnější to mi nikdo nevymluví. Jo to hlavní všechno je to má zkušenost a tak se ti troufám radit. Buď s nima kamárád a odvděčí se ti.Pic lip
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno