Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1 + 4 = díry, navrchu na uvázání, ke spodku odtok
2 = takováta černá plachta až kousek stonku(modrou barvou se nenechte splíst:popcorn prodávaj to skoro všude na jahody a tak( zvrchu je propustná a zespoda ne - toho se dá užít za dlouhých letních dnů) navíc když bude pršet tak to nechá kaluž
3 = hlína
5 = zmíněnej keramzit
...však to znáte
(ve skutečnosti tajná zpráva: super tajný model radaru )
Nazdarek ve spolek
-report "udelej si bonzaj" na nejaky cas zastaven,z duvodu samčího/hermafroditního pohlaví hlavního aktéra/ky.(pokracovani pripadne na BB.)
kytka se vsema atributama byt samice,nj jenze mrska vyhodila koule,sice jen mikro-kulicky/dve/ale jsou tam.docela z toho nechapu.
to Hnedojed:paty patro neni zas tak spatny,jeste se to da ukocirovat/vyska/.kdyz byla mensi nevedel jsem o problemu s prostorem,smikl bych to driv.
Do večného boje proti nedostatku hulení,nasazeno šest bojovnic Blue Berry
(řízky made by Panjahoda-tímto mu děkuji).
Sevas Morgan, mas to zatial pekne tak nech to tak aj napreduje. Jasne,ze ti davam K+.
Vlastne som cchel hlavne reagovat "akoze" dobre sa javiaci hybrid Durbna x Skunk1.
Ono je v skutocnosti len malo zdrojov ktore ponukaju cisteho Durbana, napriklad Seedsman. Takmer vsetky ostatne Durbany su hybridy prave Durban Poison x Skunk1 aby sa zvysila potencia a vynos. Skunk je s prvazujucim podielom sativa, ktory preukazal svoje kvality uz velakrat a preto aj tento osvedceny hybrid.
ja bych ti z vlastni zkusenosti doporucil aspon 10l kybel, taky sem prvni rok jel v 5l no kytce se moc nechtelo rust,brzo vysychala hlina,atd....jen ti chcu poradit aby sis na podzim nerval vlasy,to uz bude pozde,takovou genetiku skoda nedovest k co nejlepsim vysledkum
zdar chlape. Koukam ze nasazujesh tedko rizky tak to bude asi v poho ne? . Mash s tim zkusenosti? V pondeli se mam dostat k naky ww, orange bud,bouble gum,passion one aj este neco... Pojedu to ve skleniku. Myslish ze to dam v poho? Loni sem sazel 1 cervna jeste ze seminka ale to byly no name a podzim byl obvzlast hezkej. Nemate nekdo naky dodatky k tem. modelum? Koukal sem do outdoor galeire ale nic moc tam neni. No zasadim to tak jako tak ..... Dik H.
Zdarec palec!
Po delsim vahani,jsem presunul vetsinu kytek do pole.Snad je nikdo nesezere!
Misto je to paradni,dalo by se rici skoro dokonale.Nezvanym hostum stizi postup prudky svah,huste obrostly nejruznejsima bodlakama,koprivama a marihuanama.Mame tam momentalne 11 kytišek a na cestě jsou další!
zitra uploadnu ostatni/BB,DP-"misses XXL" a dalsi vyvedene modely/
Ja vas zdravit
Nuze,bez zbytecnejch kecu prejdem rovnou k veci,nééé?
Tedka jsem dofotil jiz zminovanou samici DurbanPoisona x Skunk:1
(pracovni nazev "mrs.XXL"),jak se zda,obavy o jeji pohlavi se nakonec ukazaly jako zbytecne/trosku jsem tomu pomohl a obetoval jednu pannu,vcera v noci za uplnku,nakonec se vyplatilo-doporucuju..
Skusim navazat na prispevek ze zacatku tohoto threadu,a to jak jiste jiz tusite "udelej si bonzaj".Dneska bych chtel trosku rozebrat PVC kolinka.
1.)hodne dlouhou dobu jsem zkousel vyrobit neco funkcne podobneho pvc kolinku,lec marne./kolinka se daj koupit only v grow-shopu,nejblizsi pro me byl v Brne,coz je z ruky/.Nakonec jsem je splasil,za lidovou cenu 1,2,-Kc/kus tusim.Pocet kolen potrebny na jednu kytku odhaduju cca 10-20 ks/samozrejme bonzaj/.
2.)Nj,ale k cemu vlastne kurfa ty kolinka jsou?
K tvarovani vetvicek do pozadovaneho tvaru.Ze zacatku maji za funkci odklonit vetsi listy tak,aby se svetlo dostalo i na mensi vetvicky a vrsky(zdravim te kubo ).V kombinaci se zastrihavanim dosahnete kyzeneho tvaru a ani to nebude moc bolet.
Neni nad priklad,tady je:/mrs.XXL/
Hola hej
Mam tady dalsi fotky kytisek z pole.Holky(zatim to opravdu vypada na skore 11 samic/0 samcu )se maji čile k svetu.Dostali wuxalovou sprsku a zda se ze jim toho moc neschazi.I kdyz vzdycky je co vylepsovat,ze jo .
fotos 1:
Durban Poison x Skunk#1
-zatim takovej zakrslik,je trochu ve stinu,mozna proto.
fotos2:
Durban Poison x Skunk#1
-momentalne nejvytahlejsi kytka na poli.Jednou zastrihla/obyc/
fotos3:
pro zmenu Durban Poison x Skunk#1
-docela krasavice,nadherne zbarvena
fotos4:
-zakernej Noname,ktery neni radno podcenovat /jiz nejeden companiores jakmile zaslechnul nazev noname,zacal prat do sebe jeden prask za druhym s tim ze:"je to prece noname,ne".Podruhe jiz byl poucen a k "noname" choval patricnou uctu.
Aktualni fotky mrs.XXL
Nj neni nad to kdyz se o kytku muzes starat kdy se ti zachce.Okamzite reagujes na jakekoliv sebemensi zmeny.Obrovska vyhoda,ktera sebou prinasi/pokud je dostatecne vyuzita/kvalitni vynos+dobry esteticky dojem.
-jak jsem jiz zminoval jde o Durban Poison x Skunk#1.Byl jsem docela prekvapeny bezproblemovym vetvenim,kteremu jsem napomohl koleny a provazky.Pro nejruznejsi Bonzai experimenty je tato genetika jako delana./50/50/,vrele doporucuju .
Jedna vec mi ovsem dela starosti.Kytka je v 5l kyblu,coz jak jsem bohuzel pozde zjistil neni uplne to idealni.Chtelo by to 8-10l.
Otazka zni:
presadit do vetsiho ci ne?zvazil jsem snad vsechna pro a proti a pak si rekl ze to radsi proberu s kolegy criminalniky ,nuze je to na vas .
/prosil bych o rady jen lidi co opravdu vi jaka packa,kde a jak....diky/