Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zde vidite korenovy bal... (jsou docela zluty co?)
To je jiste tim ze sem nemeril EC, pH mereno jen orientacne...
Ostatne tady sem to resil https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1542 DIky za rady Teaboostre..
Hnojiva:
Rust .... Wuxal Super
Kvet .... OBM
Kmen je pekne rozvetvenej co? Zastrihovat se musi a poradne..
Myslim ze je to super metoda ktera zaslouzi vice pozornosti nez se ji zde dostava, vetsi vynos je (dle meho skromneho nazoru) samozrejmnosti, zejmena diky lepsimu vyvoji palic v nizsi casti kytky, kter by jinak byly zakrnely..
Rozhodne ScroG pojedu zase...
Tommy popiš mi prosím detailně jak si hnojil NL v hlíně během růstu i na květ (koncentrace, jak často, prostě co tě důležitýho napadne).Já to teď rozjíždím tak mi trochu helfni....Dík a čau
Rad bych ti poradil co nejlepe, ALE moje NL byly nejaky strasny shity (semena). Takze mam s nimi nejhorsi zkusenosti, zatim. Jestli si ten prispevek cetl, tak vubec nedokvetly.... A uz je znovu nezasadim...
Jinak co se tyce hnojeni.... v hline bud opatrnej, neprehanej, nevim co mas za hnojiva...
Ja mam zkusenosti jenom s Wuxal Super a OBM zacnes s malou koncentraci (napr.0,05% viz letak) a postupne zvysujes...
Najdi thread o Northern Lights a zeptej se nekoho s vice zkusenostmi s NL...
Na NL me zejmena vadi ze dlouho KVETOU.