Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hellboz: dekuji pane pekne horko mi problemy nedela, pac v mistnosti je samo o sobe porad spise chladneji (opravdu vyhodne polezena
-akorat v zime, kdyz jsou ty nejtuzzi mrazy je kytkam obcas spis zima..
tyhle vedra rozdejchaly v pohode-vzdy jen dam trochu vis lampy a to staci
bohate..
Ohledne C4: z pocatku jsem do ni moc nadeji nevkladala-jako jedina byla nejvic napadena sviluskama resp. to tezko rozdejchavala a vubec mi pripadala jako takova chudinka.. kazdopadne po prepnuti na kvet a zvlaste ted se nestacim divit co to ta kytka na me zkousi
ultra mega mazec, nadherny opravdu maxi palice a neskutecne silna ovocna vune-to je opravdu bomba-i kdyz je na ni videt nakej ten stres co pravdepodobne prodelala, ale i presto se zatim zda jako jedna z nejlepsich genetik (samozrejme po Apollu11 , ktere jsem kdy pestovala.
Takze dost silne uvazuju i koupi semen..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Moooc zajimave, ja tu C4ku jel zatim jenom venku a pripadala mi jako jedna z lepsich( ale mezi best se neusidlila), ale tezko posuzovat, nebyla moc velika a pak se nekam ztratila
Rozhodne teda u chimery nemaj zrovna nejlevnejsi seminka a dost je opevujou, tusim, ze i reaper se zminoval o tom, ze to je slusna genetika...me zatim nepresvedcila, ale sem zvedavej jak to dopadne u tebe, vevnitr sem ji jeste nevidel...
Zatim baj a at to slape a drape
Myslim, ze tenhle model opevuje Chimera asi pravem.. seminka sice drahe jsou, ale mam pocit, ze se to vyplati s tak skvelou genetikou....tady fotky C4 cca 47.den kvetu, co nevidet bude deadline
Velice solidně vypěstová C4ka, Crystal a SweetMendobog smekám a gratuluji
kolik toho na konec bylo smím-li vědět GE index? napiš mi to klidně do PM jestli neceš prozrazovat veřejně...ale mám takovej pocit že podlě těch šišulí to bude min. 0.8g/W hehe....
peace...
Dekuji pekne vsem
Vcera doslo na koseni Sweet Mendoboga a Super Skunku, ktery jsem tam jeden mela od Imugnia:-) - cca 55.den, mohlo to byt i pozdeji, ale znate to...
Dr.Smoki, Hellboz: C4 stale zije, ale budu na vas pamatovat..
sorethroat: az sklidim vsechno, ususim, zvazim a pak povim
Fotos:1.2.-Sweet Mendobog+Super Skunk
3. - 2 vrsky z C4-bohuzel jsem je musela smoknout, protoze jsem objevila nemile naznaky plisne, ktera by si rada pochutnala u stonku mezi nejvetsimi palicemi-to je bohuzel dan za neprirozene velke palice-kdyby jste nekdo vedel co s tim, opravdu bych byla vdecna za radu..
4.foto: podarilo se mi premluvit pritelkyni na tuto fotku, ale trvalo to..
that definitelly needs a K+ for sure mistressss...
az se mi sbihaji sliny a nejen kvuli fotu č. 4 .... rozhodne si ale zaslouzi nominaci na foto tydne...
Na tu plisen se pouziva Neem oil, mel by "udajne" byt bez vedlejsich ucinku ve forme chuti a chemickych sracek...bohuzel treba repkovi olej aka biool diky tomu neprichazi v uvahu o chemkach s dlouhou ochranou lhutou pred konzumaci ani nemluvim, bohuzel sem ale neem oil jeste netestoval, ackoliv jsem premyslel o postrikani venkovek na podzim, typci na OG to doporucuji...pry tak ziskaji az tyden kvetu na podzim navic.
jinak se jedna o prirodni extrakt ze semen nejakeho indickeho stromu, je to prirodni antiseptkum a proti plisnovim onemocnenim se pouziva i v osobni hygiene lidske ... Vim, ze ho maj treba v Hydroponicu, na podzim ho koupim a testnu, minulej podzim se mi ho v Cechach jeste nepodarilo sehnat...
A tu C4 budu mit na pameti, to si pis hehehe
packo
hellboy: ehe prosimte jak ste prisli na to ze s tou mamou C4 neni neco wporadku nebo ze necim prosla???? nejak to nechnapu nerek bych ze s ni cokoli je???
asi mate recht kluuci:-)) tie palice su nadherne, a ze by som si dal ochutnat speka od takej peknej hostitelky, to je jasnee:-))
co dodat pani vrrn:-)) K+++++
no ona ta C4 co mela Vrrn skoro chcipla a dostala strasnej kotel od Svilusek a pak ja sem zil v domeni, ze ta C4 je ta sama, co sem od tebe mel uz minulej rok a prosla tim letnim peklem varicim ....
Take sem ti ji, jestli si pamatujes, vracel jako rizka z rizku, ktery si mi minule jaro dal...prave proto, ze mozna tim peklem letnim u tebe neprosla ziva ...
Ale nevim ,jestli nemas novou to by vse vysvetlovalo, ze ???
thats all....proto sem si nebyl jistej tim jak pojede, me venku take nejak extra dobre neprekvapila a proto sem o to vic prekvapenej tim, co je to za peklo
hellboy: yaman ty mas ale pamet ...nadruhou stranu pro kwalitni genetiku to neni jak widno zadna welka zatez mas prawdu je to porad ta puwodni wod smrtaka