Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja je skubu hlavne proto aby ty spodni vetvicky meli dost svetla a nebyly slaby a rostli rozumne a navic kdyz uz ma kyti palicky a ja ji otrhavam listy tak pak mam ruce cely olepeny a tak to uz ted delam prubezne... myslim ze to nicemu nevadi listu tam je porad dost a neni to takova jungle...a navic uz zacinaj jit do kvetu sem nehodila ty otky je dodam vecer ted sem ve worku
Ahoj Chell co napisat, no drzim palce nech to mas tak krasne ako tie minule rocniky. Ta posledna foto sa mi velmi paci ostatne ako aj tie ostatne. Pohadz sem nejake nove foto ak sa ti da ano? Drzim ti palce ako vzdy aby sa aj vdaka tebe uvolnilo v CR co najviac O2 do atmosfery
papa