Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » jazyk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
jaká větev je nejhorší?
germánská(eng,ger)
slovanská(czech, poland)
ugrofinská(fin,hungary)
románská(fran,esp,ital)
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
felipe
Stálý Člen

Karma uživatele felipe - 78% PěstitelskáKarma uživatele felipe - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Rek bych ze nejvic izy je asi pro vetsinu znas (gen. rekneme 1980+) anglictina, protoze se sni setkavame denno denne. Eng se dokazu ve vetsine pripadu dorozumivat plynule, ale muj nejoblibenejsi jazyk je asi spanelstina. Dokazu si tezce uletet na poslouchani jak rodilejch mluvcich, tak i znamych co ji ovladal. Ta melodie! Ta mekkost! ummmmm
Neminu mam jako druhej jazyk, dokonce mam i papir na to ze umim nemecky ale teda je to takova znouze docela Mimochodem zatim jeden z nejvetsich narezu co sem slysel nazivo (nepocitaje lahudky typu Madarstina apod.) je svycarska nemcina. Napadlo vas nekdy ze by nemina mohla bejt melodicka? Ano, mohla! I kdyz mi trvalo tyden nez sem jim zacal jaks taks rozumet

ad anketa: hele je to blbe poskladany. Zvlast to spojeni eng a ger...chtelo by to rozdelit, ale vyherce by pak byl jasnej

zahrada & balkon 2004 :: Divočina 2005

Nothing is at last sacred but the integrity of your own mind.
Ralph Waldo Emerson

Old Post 10-05-2005 v 12:27 PM
felipe je offline   Profil uživatele felipe   Find more posts by felipe   Foto galerie člena felipe   Click here to Send felipe a Private Message   Add felipe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

öuplne nejvic jazyk je japonstina to je fakt drsny zvlast kdyz vidite nejakej takhle namluvenej animovanej filmecek...to je narez jinak nejhnusnejsi se mu zda norstina finstina a dasli seversky jazyky.Jsou takovy tvrdy a neprijemny...

Old Post 11-05-2005 v 10:12 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Garion
Stálý Člen

Karma uživatele Garion - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Pro me treba je nejhezci jazyk španělština a ulet je fakt ta japonština a čínština....a největší hnus je pro me fašistická DOJTŠTINA...pro jiný němčina

Old Post 18-05-2005 v 16:37 PM
Garion je offline   Profil uživatele Garion   Find more posts by Garion   Foto galerie člena Garion   Click here to Send Garion a Private Message   Add Garion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SPARTAKUS
Nový Člen

Karma uživatele SPARTAKUS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Proč fašistická? To je jak kdyby někdo řekl bolševická čeština, to stejný.

Old Post 18-05-2005 v 16:46 PM
SPARTAKUS je offline   Profil uživatele SPARTAKUS   Find more posts by SPARTAKUS   Foto galerie člena SPARTAKUS   Click here to Send SPARTAKUS a Private Message   Add SPARTAKUS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tak tady budu asi jedinej obhajce ty nemciny, delam ji uz dlouho, k tomu se ucim jeste rusky, anglicky a spanelsky a musim rict, ze cim vic jazyku znas, tim jednodusejs se pak ucis ty dalsi. Ale k mym best off asi jednoznacne patri spanelstina, to je fakt bomba, hlavne ta latinskoamericka.

Taky znam znam jeden filologickej vtipek:
Francouz ma udelat anglickou vetu, ve ktery pouzije slovo YELLOW....
"It rings my phone, so I said: Yellow, how are U?"

No, je suchej, my asi jiny ani nemame, ale miluju francouzskou anglictinu

Old Post 18-05-2005 v 17:11 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Micasa tendle je lepci
A bus stops and two Italian men get on. They seat themselves, and engage in animated conversation. The lady sitting behind them ignores their conversation at first, but she listens in horror as one of the men says the following;

"Emma come first. Den I come.
Two asses, dey come together. I come again.
Two asses, dey come together again. I come again and pee twice.
Then I come once-a more."

"You foul-mouthed swine," retorted the lady indignantly. "In this country we don't talk about our sex lives in public!"

"Hey, coola down lady," said the man. "Imma just tellun my friend howa ta spella Mississippi."

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 18-05-2005 v 17:25 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ve škole máme angličtinu a francouzštinu. Na základce sme měli němčinu ale ta mě srala teď už umim říct akorát scheize bitte a auf vídrzén. Angličtina je v poho. Byl sem rok v USA takže sem se jí docela dobře naučil a francouzština je sexi akorát těžká jak svině a navíc máme na ee učitele.

Old Post 18-05-2005 v 19:59 PM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
india
Nový Člen

Karma uživatele india - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Cau ja nesnasim taky nemcinu. K oblibenym jazykum radim spanelstinu, punjabee (zni uchvatne jak bloody naughty) a mozna turectina je celkem fajn, pripomina mi latinu.

Pro ni a proto, že je.

Old Post 20-05-2005 v 10:28 AM
india je offline   Profil uživatele india   Find more posts by india   Foto galerie člena india   Click here to Send india a Private Message   Add india to your buddy list     Navštiv homepage uživatele india! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........... Příspěvek č. 25

2ja.michi: uz newim. promin..............

Old Post 20-05-2005 v 11:11 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

To Virgill: Tak ten je fakt dobrej, zaradim si ho do sbirky. Ten vtip, jak jsem psala ja je v originale delsi, to se ale bohuzel neda podat takhle napsany.
At zijou jazyky!

Old Post 25-05-2005 v 17:15 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Já se učím 11 let němčinu a neumím vůbec nic (mysleno obrazně)...
Líbí se mi francouzština a španělština...a taky maďarština..nevim proč hlasovalo tolik lidi pro ugrofinske jazyky...madarština je komicka a to se mi na ni libi...madarsko mam rad...maj tam pěkně zpraveny cesty a vynikající rybí trhy.

Old Post 25-05-2005 v 18:00 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dusann
Stálý Člen

Karma uživatele Dusann - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

skwela je latina....je fakt husta moc se mi libi....a taky se mi libi nemcina, je takova "rizna" dejme tomu....tvrda....dobra...proste se mi libi...

Old Post 25-05-2005 v 18:04 PM
Dusann je offline   Profil uživatele Dusann   Find more posts by Dusann   Foto galerie člena Dusann   Click here to Send Dusann a Private Message   Add Dusann to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Mě se moc nelíbí němčina, ale hlasovat která větev je nejhorší nebudu, protože žádná není nějak hrozná. Každej jazyk má něco do sebe ale němčinu fakt nemusím. Naopak nejradši mám slovenštinu, to je tak krásnej jazyk, obzvlášť z ůst nějaký pěkný slovenky a potom miluju jamajské nářečí angličtiny patois, aby taky ne když jej každej den slyšívám z hudby co poslouchám. Semtam mi to ulítne a mluvím s angličtinářkou v patois

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 25-05-2005 v 18:48 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Mazz
nejradši mám slovenštinu, to je tak krásnej jazyk, obzvlášť z ůst nějaký pěkný slovenky

souhlas,mel jsem s jednou techtle mechtle(bohuzel nic vic).At rekla cokoliv,znelo to mekce a moc sexy.

V lete jedu skrz slovenskem,tesim se az to znova uslysim.

Old Post 25-05-2005 v 19:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

?????? ?? ??? ????????

Old Post 01-06-2005 v 16:57 PM
Micasa
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

to Tetrin: snazila jsem se sem neco napsat v azbuce, a vysly mi z toho samy otazniky... ach jo

Old Post 01-06-2005 v 16:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás