Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
měco mi říká že tenhle řízek bude samec doufám že se mýlím ,sice to ještě nedal najevo jako jeho kolegyně(která se už pokoušela doma kvíct ale venku jí to hned přešlo) .soudím z toho že neroste do šírky ale do výšky ale nevím co myslíte . a posílám ještě jeden detail políčka
má to velmi zajímavý stonek(docela hutnej a silnej) co je to za model?foukal si na ní?....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
nefoukal ale když jsem ji měl doma tak jsem ji už ma konci března když byla ještě malá a když bylo hezky dával na balkon jinak byla za oknem.A model no name ale je dobrej a lonský kytky dorostly tak 2,5 metru tak uvidíme co letos
tak tu je malá aktualizace moc to ted neroste nevím jestli to je tím počasím ale asi jo . ta třetí fotka to je maly políčko kde je mám ještě malý celkem mám doma kytek asi 12 ale zatím to fakt asi nemá cenu je sem dávat
neboj poroste to,zatim moc slunce nesvíti a tepltota neni taky ideální,pěkně se to větvý
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mala aktualizace štve mě ze u ty jedny kytky se mi zlomila jedna hezka vetvička ,ze ktery jsem aspon udelal řízek. a zjistil jsem ze ostatni rizky jsou samci i ten venku takze poletej.a ještě foto kytky ktera je docela dobre zmutovana,prostě divna.poradte jestli někdo vite co to s ni je
Nemilé okolnosti mě přinutily vykopat všechny kytky a zasadit trochu jinde pár jich přesazovani nepřezilo a ta největší se nějak zasekla musela bejt chudák přez tejden v kyblu a vypada přinejmenšim podivně ,ale je hezky rozvětvěná .tady je pár foto
světla maj až moc docela ji trvalo než si na to světlo (od půl 7 do 8tam svíti přímí slunce)zvikla taky ji to i spalilo par listů ale ted je už v pohodě ty listy se lepšujou.Snad to bude v pohodě z tyhle kytky už jsem udělal asi 6 řízků.takže mozná proto vypadá trochu divně.aspon si nikdo nevšimne co to je za kytku:-)
nevím ale ty kvetly už tak před dvouma měsíceme já spíš myslím jestli to není tím jak sem je pořád někde přesazoval ale už nebudu .Ale možná to bude něco s tím kvetením protože tohle mi asi před 3 rokama udělaly nějaký kytky když začínaly mít paličky .A Všem děkuju za vaše návrhy fakt mě zajímá co s ní je snad bude OK. jestě posílám foto jejího řízku.Pak foto řízku kterej je bohužel samec (vznik tak že jsem nechtěl vyhodit kus kytky kterou jsem zastřih ,ale zjistil sem ze je to samec)ale je zajímavej a pujde do mlíka. A jestě nějaký kytky co pujdou dnes ven...
lad: jo vony kvetly? taky se mně to stalo, před dvěma léty. Kytky doma vykvetly a pak když byly přesazený ven, tak měly takhle divný listy. A já sem si mylslel, že to bylo nedostatkem světla.
tohle se projevuje opravdu při nakvetlých sazenicích....kytce trvá i měsíc než zase nastartuje na růst...listy jsou podélně zvětšený a mají třeba jednu dvě čepelky...neboj za 14 dní začnou u tebe narůstat "normální listy" uvidíš...žádnej strach
kytka už vypadá konečně jak má začíná mít i pořádnej stonek .a vona se začala sama rozvětvovat že s jedný větve jsou najednou dvě jako bych to zaštíp viz foto1.stalo se vám to taky někdy ?ma ty jedný kytce mi to udělalo asi 5 větví.