Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
thanx... nepodařilo se mi vypátrat nic vo tom kdy začali s tim žbrlenim a nevim jesli se mi chce prohrabávat francouzskym obchodním rejstříkem.... za prvý pochybuju, že ho vůbec maj na netu, sou to frantíci a za druhý neumim francouzsky....
tyjo, taky by me zajimalo s ceho jsou vyrobeny ty OCB, myslim ze je tam napsany arabic gum?? no ale stejne jsou Smoking lepsi uz jenom kvulitomu ze jsou spanelsky a hlavne maj alarm papirek kterej te upozorni ze ti jich zbyva poslednich pet a to OCB nemaj.
fašoun nenalezne klid, dokud po téhle zeměkouli bude chodit hulič. jestli teda opravdu ví, že se do toho dá balit jenom hulení, tak to u mě není žádný fašoun
Původní příspěvek od Dr.Katz fašoun nenalezne klid, dokud po téhle zeměkouli bude chodit hulič. jestli teda opravdu ví, že se do toho dá balit jenom hulení, tak to u mě není žádný fašoun
To máš pravdu ale papírky nejsou určený na trávu ale na tabák. Ikdyž je všem jasný na co je lidi používaj. (třeba se ten fašoun chce polepšit a chce přejít na druhou stranu)
mate nekdo nakej dukaz nebo vsichni jenom "slyseli" ze lepen ty akcie opravdu vlastni. nikde sem o tom necetl krom diskuzi o papircich (-: a docela by me zajimalo jak to skutecne je...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
2scorch... arabáčema sem myslel samozřejmě araby... jako fór... nacista..arabáči .. haha...: no nic
co je natural arabic gum.. viz link výše na sajt OCB (maj to i s pikčrama)
prosím jakéhokoli administrátora o uzavření tohoto threadu, aby jsme předešli jakejmkoli dalším pomatením mysli... stačí, že sme tady jednu fámu "společně" vyvrátily
kdokoli se bude do mě snažit dostat tenhle nesmysl, bude přesměrován na tuto debatu...
vono je to nakonec jedno stejne se zhulíte a papírek je šumák ať už OCB ,Smoking ,Bob Marley atd... a že tim podpoříte nejakýho fašouna ? no vono je to taky jedno , páš smoking může vlastnit zase nejakej komunista či někdo z USA , říkejme tomu velká korporace...