Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Kolik lidí ví, že jedete lampy?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Kolik lidí ví, že si doma pěstujete pod lampou?
jsem jedinej kdo to ví
já a jeden další člověk
méně něž 5lidí
více něž 5lidí
více než 10lidí
více než 20lidí
to se nedá spočítat
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No o mým indooru ví asi 15lidí (+grower). Bohužel většině těch lidí jsem to neřek já ale mý "kámoši". Takový lidi mě prostě serou - oni nechápu že o něčem se prostě nemluvý (jeden se obhajoval tím že ten jeho kámoš je v poho, ale vysvětlil jsem mu že když mele hubou tak že neni v poho ani von). On hulí od rána do večera, nemyslí na nic jinýho a vždycky ho potkám zhulenýho a mele hubou. Nikdy jsem si nemyslel že budu mít něco proti lidem co hulí, ale takovýhle lidi jsou jenom trosky. Mimochodem to mě přivádí k tomu, že na hulení může bejt člověk hustě závislej, ale to už poatří jinam.

Haman - Flying smokers

Old Post 19-04-2002 v 19:47 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strobe
Stálý Člen

Karma uživatele strobe - 100% PěstitelskáKarma uživatele strobe - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

No, o mě to ví takky víc lidí než bych chtěl. Sice sem to nikdy neprodal a mam jen pár kytiček pod 150kou, ale stejně.. Když přijdeš do hospody a nějakej sráč na tebe začne křičet přes čtyry stoly jestli mu něco nedáš/neprodáš, nejradši bych mu rozbil popelník o hlavu. Já to hajzlům neřikám, ale když s kámošem hulíš a von se zeptá jestli je to moje, je mi pproti srsti mu řikat že sem to kupoval za 250/g..
Zkoušel jsem provarit, ze mi to naši vyhodili, ale to by mi muselo taky nekdy dojít a tak se nestalo, takže po půl roce už je to asi všem zase jasný.
Když to věděj jen inteligentní lidi co to dál neřikaj, je to v klídku, ale kde vzít tu jistotu že sou takoví??

Old Post 19-04-2002 v 23:52 PM
strobe je offline   Profil uživatele strobe   Find more posts by strobe   Foto galerie člena strobe   Click here to Send strobe a Private Message   Add strobe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

Pohodička Kdo ze to vsechno vi? Příspěvek č. 19

Ja jsem si sehnal nejake nic moc seminka a rozhodl jsem se to zasadit do kvetinace. Takze spolubydlici to budou vedet zrejme az to vyroste nejakych cm a dal to vite vy co tohle ctete Jinak nikomu jinemu se nehodlam sverovat....pekne co?

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 20-04-2002 v 08:39 AM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Nápad 2Al-Ban Příspěvek č. 20

Maj to celkem lehký: když máš třeba 400W a větší, tak to už je taková střední-větší lampa a voni Ti řeknou: to nemáš pro sebe, máš to na deal. Ty jim řekneš ne a voni: tak nám to dokaž a na místě to zhul. No asi to není moc pravdivý, ale má to reálnej základ: Jeden boreček si šel po městě s igelitkou nebyla plná, ale byla tam minimálně desítka maximálně padesátka G. Proti němu šli cajti a říkaj: Co máš v tý igelitce? On: Nic, hulení pro sebe. Oni: Pro sebe? tak to zhul hned tady a teď. Co měl dělat, nechat se zabásnout? Tak to do hoďky zhulil před něma na chodníku. No ooni řekli: dobře, nashledanou. Ale on chudák tam zůstal ležet a ještě pěknou chvíli tam byl.

Nedovolená je i výroba(může být bráno jako pěstování) drog, takže sranda to není. Neznáte někoho, koho zabásli za indoor a jak to s ním dopadlo? Nemyslím těch 5 cápků, kteří pěstovali AK47 na deal.

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 20-04-2002 v 19:49 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

TO WALHALLA: Příspěvek č. 21

Znám ten pocit, asi před 3 měsícema vykradli v naší ulici sousedům barák. Cajti prej hned ráno asi v 5:00 u nás zvonili, protože viděli z mýho pokoje světlo :-( eště že sem spal a nevotevřel, jinak bych se asi strachy podělal

ride hard - die free

Old Post 23-04-2002 v 12:12 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joye
Nový Člen

Karma uživatele Joye - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

No o mým indooru ví půlka města. Začalo to tak že jsem se chtěl pochlubit pár kámošům a ty to všude rozkecaly. No ještě že se stěhuju a tak dočasně s indoorem končím. Až budu rozjíždět další IN tak už o tom neřeknu nikomu, protože kdo nic neví nic nepoví.

Old Post 06-05-2002 v 14:35 PM
Joye je offline   Profil uživatele Joye   Find more posts by Joye   Foto galerie člena Joye   Click here to Send Joye a Private Message   Add Joye to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Def
Stálý Člen

Karma uživatele Def - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

2 Joye: Přestěhovat se, že mě to dřív nenapadlo...
Naše problémy potřebují radikální řešení...!!!

Def

Old Post 09-05-2002 v 13:42 PM
Def je offline   Profil uživatele Def   Find more posts by Def   Foto galerie člena Def   Click here to Send Def a Private Message   Add Def to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Loki
Stálý Člen

Karma uživatele Loki - 26% Pěstitelská

muj indoor Příspěvek č. 24

mam indor asi pul roku a ted po mnohych dnech beznadeje se schyluje k prvni sklizni. mam s toho radost ale zaroven starost, sem clovek kterej si nedava pozor na hubu , huleni propaguju a nestidim se za to ze hulim.

bohuzel hodne lidi vi ze mam pestirnu.
nastesti se budu stehovat a vsem reknu ze pestirnu musim zrusit, to ze budu mit huleni nebude nic nenormalniho, protoze v praze je kupovani beznou zalezitosti a snad vydrzim nepochlubit se.

tak opatrnosti zdar

Loki

Old Post 02-10-2002 v 10:18 AM
Loki je offline   Profil uživatele Loki   Find more posts by Loki   Foto galerie člena Loki   Click here to Send Loki a Private Message   Add Loki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Zákon nezákon Příspěvek č. 25

Já vím, že mě můžou zabásnout kdy si zamanou a prdím si z toho. A nijak neskrývám, kde jsem ke svýmu materiálu přišel. Zavřít můžou, pustit musej. Dostanu leda podmínku a co má bejt. Akorát už bych nemohl kandidovat (tam musí bejt čistej rejstřík) no tak co už, vůl zůstane volem, ať se třeba Česká Republika jmenuje

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 02-10-2002 v 20:51 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Host

Upozornění to MrVoslik and allbodyEs Příspěvek č. 26

jj u me to zacalo jako MrVoslikovi, akorat ze tak pred 2 roky a s warezem. byl jsem clenem jedne warezove skupiny a jak to tak byva za par let se o nas zacinala zajimat policie.. nic jsme neprodavali, zkratka jen kdyz chctel nekdo crack tak si ho stahl.. jenze pak pomalu kazdy druhy clovek..,,, respektive kazdy kdo chodil na kanal (irc) bez pouziti proxy,,,... byl u vyslechu u policie.. a zacal jsem videt to samy jako MrVoslik.. napr. mi z niceho nic zacal nekdo pingovat IP a pote se pokousel dostat na ftp.. ble byly to hnusne casy... par mesicu jsem se na Inetu ani neukazal.. a ted uz ani nepouzivam svuj nick.. jeste z toho mam dozvuky... podle me chlapci.. 1,svedomite 2,bezpecne a HLAVNE NECHLUBIT se... internet nejni zase tak anonymni a verte tomu ze i na groweru jsou fizlove..!.. a verim tomu ze az si budou chtit zvednout svou statistiku pujdou i po groweru... TZN po zde nejvetsich pestitelech... z toho plyne... OBDIV=ZAJEM
byeZZzzz

Old Post 02-10-2002 v 21:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jacob_Snow
Nový Člen

Karma uživatele Jacob_Snow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Čím míň lidí to ví, tim lýp můžu spát !

Old Post 08-07-2003 v 10:59 AM
Jacob_Snow je offline   Profil uživatele Jacob_Snow   Find more posts by Jacob_Snow   Foto galerie člena Jacob_Snow   Click here to Send Jacob_Snow a Private Message   Add Jacob_Snow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Stálý Člen

Karma uživatele t3 - 49% PěstitelskáKarma uživatele t3 - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

kdo pestuje, neprodava, nedava mladistvym a nepestuje 100 kytek muze byt absolutne v pohode.. hlavne neprodavat,, to je sux dealing!

ani f0t0n nazmar

Old Post 09-07-2003 v 12:14 PM
t3 je offline   Profil uživatele t3   Find more posts by t3   Foto galerie člena t3   Click here to Send t3 a Private Message   Add t3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Pár - brácha, dva kamarádi a týpek co mě to naučil. Je to lepší než se muset srát s tim, že smažky řeší do čeho jim nic není...

Old Post 09-07-2003 v 12:57 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viciola
Stálý Člen

Karma uživatele Viciola - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

doufam že ne idiot kterej to pošle dál

Tenhle rok to určitě vyroste

Old Post 11-07-2003 v 00:30 AM
Viciola je offline   Profil uživatele Viciola   Find more posts by Viciola   Foto galerie člena Viciola   Click here to Send Viciola a Private Message   Add Viciola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

souhlas. Takový mam nejraději i když nutno dodat, že většina idiotů to pošle dál, takže je lepší to neříkat vůbec...

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 11-07-2003 v 06:48 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

nikdo krome groweru

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 27-09-2003 v 22:33 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás