Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky pestuji pod usporkama dve warmwhite 20W a jedna coolwhite daylight 18W Kyti maji neco pres mesic a zatim paradicka, mam je v krbu coz znamena nevelice mista, ale pod tema zarovkama nerostou ani tak do vysky jak do sirky, urcite jim pomaha zastrihovani, jinak zatim spokojenost.
No tak to jsem prekvapen, moje kyti jsou neco okolo dvou tydnu prepnuty na kvet, ale palicky vypadaji totalka jinak, jsou plne, a to nekecam PLNE takovejch bilejch chloupku myslim takove delsi co mas ty jen na spicce je to dobre, nebo zle? Taky me napada jestli to neni modylkem mam 3 bile vdovy, co pestis ty?
Kámo,jestli jsi tohle vypěstoval jenom pod zářivkama,tak klobouk dolů.Když jsem se snažil pěstovat pod zářivkama,tak z toho byl vždycky poděl a kytka se dala použít leda tak do mlíka.Rozhodně ti posílam K+.Plánuješ do budoucna něco většího?Alespoň 150W?Jestli se tě tohle povedlo pod zářivkama,tak sem zvědavej co bys vypěstil pod sodíkem.PEACE
Musim uznat,ze tohle je fakt narez.Ja pod zarivkama vypestoval seno,takze sem zacal radsi sodik.Ale ty tvy paldy vypadaj fakt zajimave.Nikdy bych nerek,ze to bude pod zarivkama....respect
Pratele, dekuji Vam za karmy ktere jste mi dali. Ty kyti sem opravdu vypestoval puze pot tim co sem rikal... Ted se chystam na nakup sodikovy vybojky hned jak na to bbudu mit cas ... Jo huleni sem u nejake otrhal nasusil a zjistil sem ze je to FUCKT dobry huleni na to pratele, ze je to pod zarivkou, je to bomba.-... Hned jak budu mit dalsi uspechy, tak Vam dam vedet... A az bude cas tak Vam vyfotim moji Salviu je asi 1,4 m dlouha ... Zdr be good in grow
1 x 18W cool white nebo co to je za trubici ktera ma 60cm na delku a stala me tak +-30kč sem to prepl na 12/12 a jede to porad se stejnou zarivkou no a kupodivu to roste a docela me to i zkourilo kdyz sem koštoval.bohužel nemam fotak tak nevim jak dopadnou fotky...tak to dopada kdyz je nekdo bez prachu
no jo a este neco pestovat pod zarivkama a podobnyma srandama jde...kdyz se chce...takze pokracujte a za skousku nic (skoro)nedate.....
ps ty malo huste palice budou tim slabym svetlem ze?taky se mi to moc nezahustilo,ale zase je jich dost...
jo taky se mi to osobne moc nelibi..uz sem dal dve kytky udsud ven...mam tam nejake nonamy a jednu o ktere nikdo nic nevi..prej je to ZELENY HYPERMANGAN takze vubec...ale vypada docela pekne ma vysku tak 20cm a tvori dost sekundarnich vetvi i bez zastrihu....dam report jak se to vyviji..zatim hojte...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------tak,kdyz uz sem mel preple na kvet a palice uz byly hende..tak sme neco ocesal( tak 70%) a dal susit.....kytky sme prepl zase na rust a uvidime co to udela.....jinak dal sme si tedka 3 prdy a sem totálne..takže i 18W je k necemu dobrych.........:-)