Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky.Tos ani nikde videt nemohl, pac sem to dneska specialne kvuli tomuhle sajtu vytvoril. Jeste by to chtelo barevne, ale nevim, zda to pujde, spis asi ne... Tak jen copyright =8-)) Kazdopadne karma potesi, obzvlast protoze bude prvni.
Cau zdravím vsechny prítomne čtenare a čtenárky.Pestuju už nějaký ten pátek .Venku nejdýl,dále mám dvouroční skušenoti s pěstováním na stromech,ale nejvíc mě zaujalo pěstování indoor .Jsem štastný,že tatík jse konečně práskl přes kapsu a koupil solidní kompl.Konečně s vámi můžu začít komunikovat kdy se mě zachce.S počítačem jse teprve zžívám a grower teprve poznávám takže by mě neškodilo pár rad.Asi su blbý.Chtěl bych založit svou galerii s nějakými fotky,ale zatím neuspěšně.No nic zatím zdar a doufám,že mě někdo skušenější poradí.
Moc se omlouvá,že jse tak pozdě představuji-tahne mi na šesty křížek a nějakou nouname pěstují 8 rokem zaliby:haus,amateri.cz a taje PC.Rovněž děkuji za možnost rošiřít si obzory