Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
to uzel23: já to mam na max. (380/hod.) ale to kuli tomu, že mi to fouká skrz hadici od vysavače (cca 0,5 metru) tagže tam dochází ke ztrátám...
jedu teď režim 30/15 (zap/vyp)
ale bez hadice stačí 190 na 150-250w skříň bez prblémů myslim...
samozřejmě je dycky lepčí dát to na spínačky a trochu víc ohulit, prostor pak líp vysychá...
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
tak bacha, aby se něco převratnýho nestalo moc brzo...
při takové vlhkosti se pěkně daří plísni...
takže esi máš cca 80%, tak doporučuju mocmoc větrat, jinaxe ti ke quítí nastěhuje "paní zhouba" jako ke mně
Kwjetoň
Původní příspěvek od uzel23 do jaký doby a vejšky jsou kytky v růstoví fázy? ja už na ně svítim tři tejdyny, a už uvažuju o zmenění dávkování a přejití na grow.
tipoval bych,ze presne tak dlouho jak jim budes svitit na rust