Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Frank Krank/ Kámo no tak Ty jsi mě dostal!!!!
Co to meleš???Jako že tenhle amateros s prominutím udělá na jedno 600W 500-600g???Tak Ty jsi se uplně zbláznil ne?????
Jako ideální podmínky aby jsi udělal jedna k jedný si Ty ani neumíš představit!!!!!!!!!!!Dělám tohle nějakej pátek a tak Ti můžu říct že když bylo jedna k jedný tak jsem to náležitě oslavoval!!!!!
Prostě dojeď Sog a pak se podívej jak na to trošku líp!!!
Garantoval bych Ti že to bude tak 0,5g=1W ale možná i víc!!!!
Ale vyplácí se být skromější!!!!!
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Podobny styl psani si prosim nechej pro nekoho na tve intelektualni urovni.Nebudu resit jestli sem na vyssi nebo nizssi ale rozhodne nejsem na tvoji.
Pri sestikile bych vysledek 600 na 600 nevidel vubec nerealne,
ale nerikam ze to lubo udela hned ted.
Vsichni sme necumlali dudlik moudrosti jako kuprikladu pan Kuchta,
takze kdyz se lubo bude postupne ucit,cist a zajimat se,
tak ja verim tomu ze dalsi varky uz klidne muze udelat 1 k 1 a vic.
to Frank Krank/Dudlík moudrosti už dudlám několik let.Narozdíl od Tebe kotě!!!!!Muhehehe.........
Podle toho,co si člověk může prohlídnout za "MEGA VÝSLEDKY"v Tvojí galerii,je myslím jasné,nakolik jsi způsobilý hodnotit kolik a z kolika a nebo snad radit!!!!!!Možná,že by jsi si měl uvědomit,že Ti do ruky patří příručka pro začínající pěstitele,která je zde volně k vytištění.Stejně jako v mých rukách leží skripta o stavbě a chemických pochodech v zelených rostlinách !!!!!!!!
Pokud snad chceš porovnat znalosti a výsledky,pole je otevřené !!!!!
Ale jinde a jindy,zde je čas a prostor pouze na solidní diskuzi!!!!HOWK!!!!
Kuchtěj Nesmrtelný
Předpokládám a vím že kytičky Ti zašli kvůli nedodstatku živin!!!!
Poměr který uvádíš by měl stačit na poměrně dlouhou dobu života rostliny.Doporučuji Ti zaléhat jemně a né přímo na stonek:PAMATUJ substrát musí být VHLKÝ ale né MOKRÝ.
Jako první zálivku po vyklíčení bych doporučil odstátou vodou s upraveným PH a přídavkem poloviny dávky některého z kořenových stymulátorů.Já preferuji vírobky fy Plagron.
Další důležitou věcí by měla být !!!VHLKOST!!! mnozí pěstitelé ji podceňují,ale věz že je to jeden z nejdůležitějších faktorů!!!!!!Mé doporučení je první měsíc pokud jedeš ze semene tak 70%-80% pokud možno co nejstabylněji!!!!!Úspěchy Ti zaručuji!!!
Poté bych být Tebou nerozjížděl tolik kytek a nebo je ze začátku dal ještě do menších kelímků a po nárůstu do 4tého patra přesadit do květníků alespoň 10l věř mi určitě se Ti to vyplatí!!!!!!!!!
Pokud budeš chtít ukážu Ti techniku při které rostlině nepoškodíš ani jeden kořínek!!!!!!!A věz že rostlina koření rychle a málo kdy využije své místo dobře!!!!!!!Přesazováním jsi schopen tohoto dosáhnout!!!!!!!!!
Peace a mnoho zdaru Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Kořen v kořeňáku neoprašuj to nemá většího smyslu.Úroda se oddálí dle rychlosti která spočívá na podmínkách a především na původních vlastnostech genetiky.Jsou kytky které jsou tzv. rychle udělaný a jsou kytky resp. modeli kterejm to trvá dýl.No asi tak pro začátek!!!!!
Semínka nech předklíčit a poté zasaď bez omáčení ve Simulaxu.
Myslel jsem to tak že zálivka mezi stádiem naklíčeného semínka má být čistě jenom voda a poté co kytičce najedou první opravdové lístky tak do čisté zálivky přidat na týden jenom kořenový stimulátor určený do zályvky např. RootStimulator od AH nebo Roots od Plagronu popřípadě RootJuice od BIO Bizz s polovičním dávkování dle etiketi a návodu!!!!!!!!
No a stím přesazením.Podle mě nemáš nad čím uvažovat ale to je na tobě.Jinak jedna z možností je nechat kytičky rozjet ve třetinkovejch kelímcích na pivo a poté přesadit do těch květníků co máš teď a udělat Sog.To znamená nezaštipovat brzo přepnout a hlavně brzo sklízet.Nevýhody jsou asi tyto:Moře kytek a většínou menší výnos ale to není asi oficiálně porovnatelné.
Jinak zatím peace a ptej se sem tu od toho.
Peace Kuchtěj Nesmrtelný
Přestože je v mých rukách pořád příručka pro začínajícího pěstitele, nedá mi to abych se nezeptal proč nejet v tak velkým prostoru a pod (víme kolikrát x kolik W) nějakejch 6 X 5 kytek bush style...? Místa tam je hafo, podle toho co psal lubo tak to má i pořádnej odtah, světla snad víc než potřebuje tak bych z toho udělal tak jako pořádnej les...
Co by mohlo bejt za argumenty proti?
Zdravím velice se omlouvám že jsem neodpověděl dřív ale sám mám mraky práce!!!!
Tak zpět a od začátku.
Přesazení je rozhodně lepší pokud ho uděláš tak že kytky zasadíš momentálně do těch třetinkových kelímků a až tak po třech tejdnech vezmeš ten kelímek a v polovině výšky ho opatrně obřízneš tak aby Ti slezl plast a hlína zůstala neporušená!!!Poté odřízlou část zasadíš do připraveného kochlíku tak že plast který zůstal bude vystupovat nad povrch kochlíku.Myšleno tak že hlína je v hlíně a část zbývajícího plastu je ve zduchu.Poté začneš zalívat okolo kelímku a pěkně až Ti spodem z kochlíku poteče voda.
Mladé klíčky a rostlinky bych v třetinkových kelímcích naskládal jen pod jednu eventuelně dvě lampi (ušetříš dost peněz za elektriku)!!!!
No a teď k té zálivce a hnojivům:
První týden po vyklíčení čistá voda klíčící rostlina a její prvotní stádia přijmou dost živin z půdy.Druhý týden přidej do zálivky poloviční dávku Root stimuláturu.Třetí týden můžeš do zálivky přidat poloviční dávku hnojiv dle návodu,záleží na tom které používáš.V tomto týdnu a po prvním zalití,kytičky pozoruj.Pokud jim zálivka s hnojkama nic špatného neudělá během tří-pěti dnů zalívání,přidávej poměr hnojiva,dokud se nedostaneš na dávku určenou výrobcem.Samozřejmě,že rozhodující je,jak se rostliny budou tvářit.
Co se týče postřiku rostlin.Rostliny nikdy nepostřikuj pokud svítí a nebo se má rozsvítit lampa!!!!!!!!!Postřikuj vždy po zhasnutí a nebo těsně před ním!!!!!!!!Pozor na lampu dokud je teplá,může lehce prasknout pokud na ní stříkneš studenou vodu.
Jinak,já používám jako listovou potravu Phi-Tamin který postřikuji od 10-tého dne stáří kytičky v intervalu každých tří dní.Jinak nic jiného.
Co se týče používání 10ti druhů hnojiv:Já používám hnojiva fy. Bcuzz mám doma 6 lahví+1 lahev Phi-Taminu což dohromady dává dokonalý poměr veškerých látek a živin které rostlina potřebuje.Bohužel je to reklama ale nezbývá mi nic jiného než Ti Bcuzz doporučit!!!!!Jsem s ním absolutně spokojen!!!!!!
Tak a teď to nejdůležitější!!!!!!!Pokud pospícháš tak kytky nech narůst do 4tého patra listí ve světelném ciklu 18/6 jednou je zastřihni a přepni ciklus na 12/12!!!O tom,že v noci musí mít květiny absolutní tmu Ti asi nemusím nic vyprávět!!!
Nezapomeň že rostlinky by měli mít neustále vysokou vlhkost a také teplotu pro začátek Ti doporučuji 80%vlhkost a 22-24°C vlhkost bude muset postupně klesat čehož dosáhneš jen dobrým odvětráváním je to důležité ale o tom až později!!!Důležité je aby jsi si uvědomil že kytka neroste pokud je míň jak 12°C a víc než 32°C!!!!!!Takže na to pozor!!!!
Jinak podle mě by to měla být dost vyčerpávající odpověď abychom se dopracovali až k tomu že začneme kvést!!!!!!
Zatím peace growingu zdar Váš Kuchtěj Nesmrtelný
PS:Víte vy hlupáčci proč jsou všechny přízpěvky od Luba opravené????????Protože psát tu že mám ?x?W je jako jít to křičet před bengárnu trotlové!!!!!!!!!!!!Koukejte Ty svoje dva přízpěvky upravit a ať tam nevidím připsanou tu vatáž pometla vobecný!!!!!!!!!
to Lubo/Sorry nejsem autor tohohle přízpěvku ale tohle mi nedalo!!!!Jinak Ti držím palce a nezoufej tentokrát se to povede a o prázdninách si budeš balit ty nejdelší a nejlepší laufy svého života!!!!!!!!
Děkuji Ti za chválu ono té práce s těma mejma potvorama taky moc není ale prostě byli nějaké komplikace.
Co se týče toho postřiku hnojivy:Já postřikuji jenom Phiťákem a jsem absolutně spokojen.A to samé bych doporučil komukoliv dalšímu.Prostě hnojiva do zálivky a na postřik Phiťak!!!Věř že neprohloupíš!!!
Ale samozřejmě Ti netvrdím že to je něco špatného.Já to ale nedělám a nikdy jsem to ani nedělal a vždy jsem sklidil jen to nejlepší a to Ti zde spousta lidí kteří okoštovaly může potvrdit!!!!!!
Jinak ptej se a já pokud budu moct tak Ti poradím!!!!!
Peace a growingu zdar Váš Kuchtěj Nesmrtelný
No znovu děkuji za chválu!!!!!
Komplikace se vyskytli asi takové:Odešla mi lampa,musel jsem měnit vodu atd atd no prostě klasika.
No co se týče Phiťáku tak ten se dá koupit i u Vás na Slovensku na obědnávku dobýrkou to znamená peníze zaplatíš až když to dorazí!!!!
Pokud chceš pošlu Ti nějaký kontakt na ten Phiťák a věř mi že to je njlepší investice v tvém případě!!!!!!
Peace a growingu zdar Kuchtěj Nesmrtelný
Proč to porád chceš stříkat????Jsi uplně mimo nebo už nevim no:rolleyeys:.Sorry ale proč tedy děkuješ za rady když se jimi ani na podruhé nezkusíš řídit!!!!Víš někdy je méně více než mnoho.Nehnoj to nestříkejto!!!!BUĎ TRPĚLIVÍ!!!!!Počkej hnojení a postřiky mají čas.
Ale pokud to chceš opět vykydlit tak prosím jak se Ti chce.
Nevím jak Ti ale já chci v létě hulit.
Peace Kuchtěj Nesmrtelný
Původní příspěvek od Kuchta to Frank Krank/Dudlík moudrosti už dudlám několik let.Narozdíl od Tebe kotě!!!!!Muhehehe.........
Podle toho,co si člověk může prohlídnout za "MEGA VÝSLEDKY"v Tvojí galerii,je myslím jasné,nakolik jsi způsobilý hodnotit kolik a z kolika a nebo snad radit!!!!!!Možná,že by jsi si měl uvědomit,že Ti do ruky patří příručka pro začínající pěstitele,která je zde volně k vytištění.Stejně jako v mých rukách leží skripta o stavbě a chemických pochodech v zelených rostlinách !!!!!!!!
Mili kuchtiku velmi pekne te prosim vyjadruj se k veci.
Ja osobne nemam vubec zapotrebi sem hazet mega fota svych kytek,
promenaduju se velmi rad na overgrow,kde nemusi mit clovek stihy.
Narozdil od tebe neskemram na chatu o karmu a taky narozdil od tebe nikoho neosocuju.Lidi sou rozdilni to chapu,takze tvou aroganci a hloupost dokazu tolerovat ale nebudu ji nadale prehlizet.
Kdyz sem vasi particku v ktere si byl i ty na Hviezdoslavovom namesti
videl tak sem mel pocit,ze sme tam kvuli tomu istemu cili.
I tu by som bol rad kdyby jedninym cilem bylo pestovat a pomahat.
Prehnojenie v pode sa da zistit narozdiel od hydra neskorsie,
takze treba velmi opatrne hnojit predovsetkym ak sa rozbiehas zo semien.
Phytamin na Slovensku nie je problem ved tu mame kamenny growshop.
Ak pouzivas hnojiva Plagron tak si prestuduj tuto Pestitelsku schemu,
kde sa dozvies viac o davkovani hnojiv Plagron v jednotlivych stadiach rastu a kvetu.
No tak co k výplodu Našeho odborníka z OG Franka Kranka říct.
Asi jen tolik že tabulka je sice krásná ale že každý tady i na Og Ti řekne nehnoj jenom Plagron!!!!Zblázníš se z Toho!!!!!
Zaprvé se při takovém počtu rostlin zesereš z toho jak to bude drahý a za druhé,prostě Plagron je a bude firmou která se specializuje na výrobu substrátů a živinových DOPLŇKŮ.Takže asi tak pro začátek.
Jako další věc Ti mohu říct že Tvůj test s pohnojením ať se Ti líbý nebo ne tak není ani při nejmenším objektivní!!!!
Co se týče základní řady hnojiv tak bych Ti doporučil značky Hessy,B.cuzz.General Hydroponic,Advanced Hydroponic.Myslím si a nejsem sám že schůdná cesta je ta kdy si od některé ze zvíše zmíněné fy koupíš základní dvou či troj složkové hnojivo jako "žrádlo" a pak třeba Phitamin,Green Sensation,Ripen a mnoho dalších z řady "dezertů"ze kterého postavíš ideální menu pro Tvé miláčky.
Například výrobky fy Plagron jsou velice bohaté na humidní kyseliny,stopové prvky a nemastné kyseliny ale co se týče obsahu základních potravinových prvků NPK tak nic moc .Kdežto výrobky od ostatních výrobcu mají těchto látek podstatně méně.A naopak výše uvedení výrobci vyrábějí základní řadu hnojiv která je bohatá na různé poměry NPK dle stádia vývinu rostliny ale humidní nebo nemastné kyseliny tam najdeš jen stěží a když tak v množství pro Nás zanedbatelném.
Prostě najdi si výrobce a pořiď si od něj základní řadu hnojiv a poté dokupuj jednotlivé preparáty dle potřeby.Ale pozor ať kytky nespálíš přehnojením!!!!!!!!!!Uvědom si že každý druh hnojiva má své dávkování a nezřídka je tato dávka hraniční s přehnojením takže pozor na namíchání více hnojiv a pokud tak budeš někdy dělat vždy dávej radši menší dávky a posléze přidávej dle zdravý rostliny.
Jako jeden s plusů které se sluší uvást k fy Plagron je to že věškeré její výrobky jsou naprosto bio.Vše od fy Plagron je postaveno pouze na biologických platformách.Avšak ani to není uplně ideální.
Zatím se měj fajn držím ti palce a mnoho úspěchu.Hlavní pravidlo teď je nic neuspěchat!!!!!!!
Takže Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire.
PS:Používám komplet řadu výrobků fy Bcuzz a jsem s ní na 100% spokojen.Od Plagronu kupuji jen PhiTamin na postřik!!!!!
A myslím si že je to ideální spojení.