Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » zapojeni 70W sodik
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak díky pidlo, alespoň vim že sem kupoval věc na hovno.

Old Post 25-04-2005 v 14:24 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ak ti nerobi problem dat par korun za kondik tak tym nic nepokazis, iba ti to bude trochu menej zrat a casom sa ti ta investicia vrati v podobe mensieho uctu za elektriku. ale ak ho nemozes zohnat alebo nemas zbytocne prachy v hotovosti tak ti to bude slapat aj bez neho

Old Post 25-04-2005 v 14:56 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sronson
Stálý Člen

Karma uživatele Sronson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Sronson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravím Vás, mám také dotaz ohledně 70W světla tak se přidám. Moje komponenty výbojka NOVALAMP SHC-T 70W, tlumivka SCHWABE NaHJ 70.158, startér LUMITEC ZX70 a kondík 12uF 450V(čtyři vývody zapojil jsem to takto-nevadí to?) A pojistka CF-F 5A schéma zapojení z groweru. Doufám, že tyto komponenty mohou být zapojeny podle něho-jenom mi to bzučí a výbojka nesvítí radši jsem to nenechával moc dlouho v síti. Díky za odpověď.

Naposledy upravil Sronson 11-11-2006 v 00:02 AM

Old Post 09-11-2006 v 21:03 PM
Sronson je offline   Profil uživatele Sronson   Find more posts by Sronson   Foto galerie člena Sronson   Click here to Send Sronson a Private Message   Add Sronson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sronson
Stálý Člen

Karma uživatele Sronson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Sronson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

A zde je již zmíněné schéma z groweru.

Old Post 09-11-2006 v 21:06 PM
Sronson je offline   Profil uživatele Sronson   Find more posts by Sronson   Foto galerie člena Sronson   Click here to Send Sronson a Private Message   Add Sronson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sronson
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Pomůže mi někdo posím už mi jede skříň, ale bohužel pod úsporkama potřebuji co nejrychleji ten sodík.

Old Post 13-11-2006 v 19:25 PM
Sronson
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Tady jsem to vyfotil. Pro jistotu jsi nechám ještě poradit. Už jsem zkoušel několik schémat a nic

Old Post 14-11-2006 v 12:03 PM
Hydrothor
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrothor - 80% PěstitelskáKarma uživatele Hydrothor - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Sronson: Zkontroluj jestli máš správně zapojenou vidlici, u mého schématu bylo dost diskuze právě kvůli jejímu zobrazení na schématu ( tam je v pohledu na kulíky a díru pro uzemnění.). Potom bych se podíval na to zda máš správně zapojenou objímku a kdyby ani to tak bych ještě zkusil dotáhnout výbojku. Jinak to zkus odzkoušet na 1metrovém kabelu, abys vyloučil to že ti nenaběhne kvůli délce kabelu. Tak jak to máš zapojéné na fotkách je to dobře.

Nick DEATH. No PM

Old Post 14-11-2006 v 18:31 PM
Hydrothor je offline   Profil uživatele Hydrothor   Find more posts by Hydrothor   Foto galerie člena Hydrothor   Click here to Send Hydrothor a Private Message   Add Hydrothor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

V tý tabulce pod schématem je posunutá doleva desetiná čárka u síly pojistek (!!) Bylo by dobrý to opravit, když by se podle toho někdo řídil tak se pojistka hned přepálí.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 14-11-2006 v 18:56 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sronson
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tak právě jsem to zkusil s menším kabelem jsem z toho nějak zklamaný doufal jsem že už se rozsvítí vidlici mám zapojenou dobře, objímku myslím taky takhle N-modrý A(to má být asi jako L)-hnědý. Kabel jsem zkrátil sice ne přesně na 1 m, ale na cca 1,4m. Výbojku jsem také dotahoval hodně. Nevíte jak poznám jestli není špatná výbojka. Kupoval jsem vše nové, ale pro jistotu.

Old Post 15-11-2006 v 21:36 PM
lukassssss
Nový Člen

Karma uživatele lukassssss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Sronsone, můžu se tě zeptat kde si koupil všechny ty komponenty??? Rád bych sehnal něco podobnýho ale nevím kde, a taky by mě zajímalo kolik si do toho dal peněz. Díky

Old Post 15-11-2006 v 21:48 PM
lukassssss je offline   Profil uživatele lukassssss   Find more posts by lukassssss   Foto galerie člena lukassssss   Click here to Send lukassssss a Private Message   Add lukassssss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

2lukassssss: bud v nejakym growshopu nebo v elektru, jako treba janca.cz gme.cz nebo ges.cz

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 16-11-2006 v 07:53 AM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hydrothor
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrothor - 80% PěstitelskáKarma uživatele Hydrothor - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Tak mě tak napadá, vymontuj z toho tu pojistku a dej místo ní kus vodiče, prostě ten díl vynech. Pak by to bylo tou pojistkou. Jestli máš zkoušečku, tak bys ten problém snáz vyřešil.

Nick DEATH. No PM

Old Post 16-11-2006 v 17:18 PM
Hydrothor je offline   Profil uživatele Hydrothor   Find more posts by Hydrothor   Foto galerie člena Hydrothor   Click here to Send Hydrothor a Private Message   Add Hydrothor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sronson
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak a problém je vyřešen vypojil jsem pojistku a jede!!!!! Moc díky!!!!

Old Post 16-11-2006 v 19:07 PM
Sronson
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Ale stejně by jsem chtěl vědět kde je v té pojistce problem? Zapojení s pojistkou je asi lepší tak by jsem jí tam chtěl dát, ale funkční

Old Post 18-11-2006 v 00:02 AM
Hydrothor
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Podívej se jestli není přepálená, nebo se poraď v elektru, co by bylo nejlepší.

Nick DEATH. No PM

Old Post 18-11-2006 v 19:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás