Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ScrOG je to sitko Je to asi nejvynosnejsi metoda na male prostory, takze nejvhodnejsi i pro me Trus se prodava v kilovem baleni asi za 11 Kč takze pohoda a na tech 5 kvetinacu=1,5 kostek lignocelu jsem pridal zhruba pul kila trusu... myslim ze to bohate staci na dobu nez kitiz vyrostou do te faze kdy by se meli zacit hnojit... Sice sem to ze zacatku malinko podcenil ale ted si myslim ze uz to ¨mam vychytany a snad uz nic nepokazim... jen s tou vlhkosti mam porad problemy Odtah od sodiku vsechnu vlhkost odsava ze skrine a newim co stím.. cooltube resim ale zatim marne
Ale to mi bude na prd kdyz stale jeden vetrak odsava vzduch ven z growroomu... posisim si o tom neco zjistit a treba mi to pomuze.. kdo ví!!! Zkusit se ma vsechno
to lubo: a co je to ta marihuana???
woe
ale abys neřek, že sem zley, tak tady máš nějaký inpho https://grower.cz/scrog.html
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
to Splif:
Sucho ve skříni je svině, měl sem taky problémy, ale zakoupil jsem ultrazvukovou zlvhčovačku z www.ecl.cz za 750,- i s dobírkou a je to v maximální pohodě...
Mě taky všechna vlhkost šla ven a nějaký perlity s vodou a mokrý hadry ani náhodou...
Tohlecto je fakt v pohodě, tak jestli máš trochu love navíc, tak do toho investuj...
Už si tu připadám jak jejich zaměstnanec, jak je tu furt doporučuju...
btw. Jestli jedeš ze semínek, tak ten ScrOG bude asi trochu problematisch. Jestli totiž nezjistíš, co je samice a co samec před květem (což teda nevim jak bys to udělal), tak až tam budeš mít kytky napletený, budeš muset samce vyplejtat a budeš mít na mříží hluchý místa (jako bez kytek) Protože jak to chytne květy taxe to už moc ohejbat nedá...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
hele potreboval bych taky ty sracky z kalifornskejch zizalek a v nasem zapadakove je nemaj.Nenapises mi nazev a kde se treba daj na netu objednat a pribliznou cenu.Co nejdriv exluzivni skerko uz potrebuje do vetsiho.
PEACE
a dik za odpoved
To Kwjetoň: jedu ze seminek a asi si mel pravdu ze to nepoznam driv.. sakra na to sem nepomyslel... O te zvlhcovacce sem u premyslel ale 750 je dost ikdyz je to dost dobra investice.... me to vubec neroste a mozna to mam i prelity pac 2 kiti z 5 zacinaji ze spoda nejak zloutnout... ach jo
investovat do zvlhčovačky je jako investovat do dobrýho světla - prostě se to vyplatí...
vlhkost je stejně důležitá jako teplota, nebo světlo, možná eště důležitější, poněvač jak máš teplo nebo málo světla tak to roste aspoň trochu ale jak je sucho tak kytí chcípou...
k tomu skrogu:
ze semínek je to fakt HC (jako hárdkór) to bys musel mít buďto feminizovaný nebo kurva štestí...
taky se to míň a pozdějc větví, což je u skrogu dost důležitý
bejt tebou bych jel teď nějakej mini bush (keře) třeba s kolínkama a skrog až příště...
Mooooooooc dik kwjetoň a Sinuhete.Zizalky se uz vezou a moje KITISS si daj do nosu a snad se mi pozdeji odvdeci,protoze zizalky dostanou na rozjezd a pak zastrihnu a pridam Advancet Hydroponics-Dutch Formula BLOOM na poradny paldís.
PEACE a dik fakt moooc