Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To není pravda... já se rád podívám na všechchno..přece jen pěkný paliczky můžeš mít jak na 600W tak i na 70W, a jak se tak dívám na tebe tak ty to máš zmáklý dobře. ty paliczky vypadaj fakt pěkně, mohl bys k nim přiložit třeba zapalovač ať jde vidět velikost. A taky seš jeden z mála lidí co jede Jacka. Proč ho tady nejede víc lidí ? Dyť je to vyhlášenej model, co já vím. (kouřil sem ho 1x v životě)
držím ti palce, ale není to už tak nějak zralý na seknutí ? 9 týdnů na květu je už docela dost. (jen se ptám, tak mě nekamenujte)
Připojuju se k wadovi.Taky se rád podívám na malou watáž.Jel sem jí druhej indoor(2x50W) teď taky jenom 150W a zajímá mě to asi tak stejně jako střední a vyšší watáže.Jen tak dál.Máš to parádní.Pěkný paličky....no 30G je taky pěkná hromádka.Chuťovka na letní wedra...počkej jak tě to přizabije při 30°.Nebude ani taková spotřeba ..
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Nádhera......Od zítřka bych měl taky šupnout všechny mé Jacky pod 70W tak doufam že se to libově ujme....Jinak zasloužíš si každopádně K+ za skvělou idei pro můj první letošní indoor......
No hledím na to jako puk..ty woe na 70W je to masakr.. Ale přidej nějaký fotky s měřítkem, třeba zapalovač, ať jde vidět poměr velikosti.. a jak paliczky, sou řídký/ tvrdý ? no pod 70W asi moc beton nebudou ale vypadaj ooppprrraaavvddduuu pěkně... seš maser kámo !!
btw: no díval sem se na to, co o jackovi píšou seedbanky a fakt že je to docela těžkej model na pěstování, zvládnout ho není prej žádná sranda... Proto Sensi Seeds udělaly Jack Flash. Někde sem četl že je to model pro příznivce jacka herrera pro který je problém ho vypěstovat tak jak se sluší a patří a tak je jack flash... (četl sem to z více zdrojů)