Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky by neskodilo, kdyby mi nakej fotograf poradil jak to vylepsit.
Abych mohl delat makro fotky koupil jsem si cocku pred objektiv za 400,- . Foceni s tím je dosti náročný na světlo. Nemám stativ ten by taky pichnul. Fotak je Canon A-1 a pouzivam vsechno AUTO.
Osvetleni bylo jen od sodikovky (proto je to asi tak zluty)... Mel jsem pouzit blesk?
Cekam na naky cenny RADY?
Diky za prizen
Zatim ZDar Tom
- přesně jak jsi napsal, při focení je nejlepší mít pořád zaplej blesk a nastavený makro focení - jestli to foťák podporuje,
jen nevím jestli máš foťák klasickej nebo digital, já podle označení nic nepoznam,
- taky je lepší, když to fotíš při vyplý výbojce a máš to trochu nasvícený halogenovou lampičkou-to aby si to foťák líp zaostřil
a chce to pořád zkoušet, co všechno foťák dokáže a nebát se u toho
- jinak kytičky jsou pěkný
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Makro nemam, nebot fotak je klasicky nikoliv digitalni a vzhledem ke svemu veku nema ani makro mod.
Az budu mit digital taky budu zkouset a fotit o sto pero s klasikou je to ale na delsi lokte.. Nicmene me to stejne bavi, doufam ze se brzy potkame...
Adios.
Co si udelal s těma oplesnivělejma částma? Doufam že si je nevyhodil, když si řikal že si je nekompromisně ostříhal. Plesnivý hulení je v pohodě. Sice trochu jiný, ale lepší než vyhodit.
Vyhodil sem je samozrejme... Huleni je dost a toxiny z plisne nebudu muset hulit doufam ani jindy. Za mladejch let sme se taky parkrat zmastili plesnivinou, ale NO MORE....
SKoda ze sem to nevedel rad bych ti to prenechal ....