Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všechny výše zmíněné barvy mají vysokou (max 87%) odrazivost. To je o necelých 10% míň než hliník...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
A jak se daří kytičkám, hlyníku se jak tak koukám daří docela dobře ... Ale jak jsi mluvil tak máš pravdu což se týče % odrazu.... K4u chtělo to hodně boje .
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
Díky za K. Příští tejden udělám nějaký fota, až ex přitáhne foťák
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Co se týče toho alobalu,používám na malťáky samolepící metalickou pásku(hornbach cca 100m 270,-) a odráží podobně jako alobal.Odrazivost super,neloupe se a nemačká.Horní díl je vlastně jedna velká parabola pro 150W.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Tak sem zasee něco nafotil...
První je Apollo, jedinej, kterej svydržel extrémní vlhkost
Další je Nebula, ta se začíná trošku vzchopovat.
Orange to vodsra*... ze spodních listů jsou čipsy Jestli se poslední 2 fofrem nevzpamatujou, tak je vyrvu a nasadim nový. Do dvou dnů by mi měl přijet zvlhčovač
První jsou kořeny Apolla, které se i přes vlhkostní nedostatky vzchopilo a jede si dál , také je to favorit tohoto kola.
Další foto je bubláku spodek, kam sem musel nalepit silikonem malý kolečka vystřižený z nějakýho másla Jeden z nich je v čudu, ale jak je vidět, silikon to udrží saám (na jednom bubláku už není ani jedno kolečko )
Na další fotce je pěstírna, kde jsem přikryl PETkama moje miláčky, abych jim ulehčil trápení. Ultrasonický zvlhčovač by měl dorazit v průběhu příštího tejdne, tak by se to mělo dát dohromady...
A ještě jednou Apollo v pletivu...
Zatím se loučím a zase někdy, až mladá (možná už bejvalá ) přiveze foťák.
ahoj hyeno, držim ti palce, jen koukám, co to jedeš za systém, to sem tu eště neviděl...
až ti dorazí ta zvlhčovačka, taxi určitě nějak pořeš kvalitní ventilaci, ať ti kytky nechytnou plíseň jak mě (viz 150 sodík), já měl taky radost, jak maj kytí klíma a vono nee...
ale všechny klony od tebe přežily v pohodě, z čehož mam radost...
během jednoho až dvou týdnů přepínám na květ, tak to sleduj, bude to mazec...
Kwjetoň
PS: OT - jedeš doufám na MMM?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Nazdar Kwjetoňi,
systém? normální V-srog jako jedou všichni...
S ventilací není zatim problem, protože větrák jede na 7,5V a stačí se to uchladit na 31°C když je doma 24,5°C Jen ještě chci dát jeden větrák z matkárny do pěstírny(stejně je vypnutej), položim ho na zem aby foukal ze spoda na flašku. To by se mělo ještě trochu zlepšit
Takže se Chytnul i Jack? Ani bych to do něj neřek Přepínat budu, až se chytěj ty dva ubožáci
Hodně štěstí
no právě že ten jack...
...se nechytnul...
...dal jsem ho do hlíny aniž měl kořínky (myslel jsem že jo, ale ne...)...
tagže uschnul - hlína z něj (RW) vysála všechnu vody...
je to smůla, ale je jich eště mrtě; jack je dobrej, ale obejdu se bez něj...
taxorry...
ale kytí se teď krásně chytly, nechám je do 15. na růstu a pak pod 250 na květ (sem sehnal od kámoshe)
tagže mam radost
pís
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
TAk to hodně štěstí. Taky bych takový kámoše potřeboval
No, ten Jack... no co no Hlavně, že jede pomeranč, ne
Nějaké ščerstvé info z boxu...
Den neznámý (každá kytka je tam jinak dlouho )
Budu muset u těch dvou novejch hnojit grow asi až do konce...
Namíchal sem jim hnojiva (AH) (ne poprvý , dělám to každej tejden/dva):
A11 dsostává stejně jako ta druhá (nechám se překvapit, co to je ) na 2 litry vody.
Grow 3ml
Bloom 1,5ml
Micro 1,5ml
+trošku stimulaxu 1
MendoBog je na to ještě moc malinkej, tak dostáívá půlku
Tak za tejden dva je přepnu a bude po prde**
Obrázky:
1-Pěstírna, kam sem holky usadil, tak jak budou až do konce...
Petky ještě nesundám, páč se furt ještě bojim, že by mi chudinky uschly
2-Mámy Apolla 11 a Cinderelly 99. Popelku sem asi moc prostříhal a nějak se chystala zdechnout. Ale nakonec se z toho vyškrábala
3-Začal sem máminky ohejbat drátama. Je to prům 1mm s izolací. Udělám si z něj spirálku a natočim do ní větev. Pakl se dá krásně celá ohýbat jako hádě
4-C99 s drátem, kterej by ji měl trošku roztáhnout do šířky. Letí stejně jako apollo za zářivkama a stíní si spodním větvím
1. Matinka A11xMTF a C99
2. To samý
3. Mendobog dostal pletivo a začíná jeho druhá životní etapa...
4. Nebulka je zase zaštípnutá, ale pod flaškou si ještě chvilku poleží, to sucho jí bolí asi nejvíc ze všech. Poslední dobou se mi ale zdá, že se začíná hejbat
5. Pohled shora na podlahu pěstírny. Vystlal sem ho nádobama s perlitem, protože ta zkur**** zvlhčovačka ještě nedorazila
6. Matkárna
7. Šalvěj za voknem
Tak to jsem zvedavej jak ti bude rust C-99.Behem nekolika dnu taky prispeju par fotkama a mozna budes prekvapen co mi udelaly ,ale koukam ze ty jsi pravy odbornik ve sve profesi a uz ted jsem zvedavej jak to bude rust
Zdravím, C99 je pryč. Osazení je teď Apollo11xMTF, druhej Mendobog a třetí nebula. Včera sem jim naředil vodu destilkou (1:5), protože mám vysoký EC vody a Nebula začíná nabírat tmavší odstín . Sundal sem jí petku a nějak jí to nevadí... Jak sem přidal stimulax do vody, začaly jim ZNATELNĚ růst kořeny... a to je jen práškovej
Teď sem na to sice zapoměl , ale voni si s tim holky nějak poraděj
Tak to je skoda ze si ji vyradil, ale i tak to bude dost kruty. Ten zpusob V-scrog se moc nevidi teda ja jsem ho moc nevidel.Tak jsem fakt dost zvvedav
No, jak psal UdL, měl bych z nebuly nic, možná málo... Ten mendobog prej vyletí o 200% takže je celkem podobnej. Jen sem to zvoral tim, že jim nemůžu vyměnit květináče... mendo je v bubláku s užším pletivem, takže problémy s vejškou budou stejně, ale bez nich by to nebyla taková prd**
Možná se inspiruju prendou, ten dává na dno válce ještě jednu kytku, aby to bylo totálně vyplněný a to by mohla zvládnout právě popelka
Takže se asi ještě ukáže