Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No určitě to je asi nejlepší způsob ale každej nemá přístup k řízkům hlavně začínajíci growři tak jsem chtěl jen pomoci názorem ke klíčení. No a k tý ceně určitě se ty ceny pohybujou kolem těch 100kč jak jsi řikal...takyy si ted nejaký shánim a padla cena i kolem 50kč což je hezký)) ps: hulit pálit mordit
tak,tak 100kc,je asi takovy strop,nekdo da i zadara.
ja jsem zacinajici a uz asi pred tremi mesici nebyl problem sehnat pres zahr.bazar rizecky
a vubec nejlepsi je mit svou matku a vlastni rizky-o to se zrovna pokousim
cus lidi sem zacatecnik vysadil sem 1.2.2005(symbolicek datum) vyklicily behem 24hodin ze 6ti jen 2 presazeno 3.2. a ted je mam jen 15cm jestli prijdu na to jak pridat foto tak ji tu mate ale pestirna nic moc je to spolu s masozrafkama
1. moje pestnicka s vypnutym svetlem
2. moje kyti
3.moje pestnicka se zapnnutym svetlem
(myslim ze je to tak po sobe)
tak nejake navrhy chyby pustte to do me dikes
hele lidi tady nekde sem cetl ze drozdi dava CO2 rostliny potrebuji pro spravny rust CO2 zatim zadny vysledek nevidim ale smrti to extreme ale co bych pro svoje milacky neudelal (je to tam kosticka v tom kvetinaci!)
Naposledy upravil onrejblesk 22-02-2005 v 16:59 PM
ta kosticka w qetinaci je ti pekne na howno aby qasinky delali co2 tak musi reagowat s cukrem tagze je rozmichej w nake flasce s cukrem a wodou ale raci si na to kup nowou kosticku a tudlectu wyhod
cau hele nechci nic rikat ale na ty kytky svitis jen tim koncem zarivky? jinak pokud vim tak u zarivky se kytky nechavaj snad 5cm od ni a ne 15cm proto se tak tahnou zkus je dat bliz a hlavne uzavri prostor protoze takhle se ti svetlo strasne ztraci.. at to roste!
OK OK dikes za napady takze tu kostku vyhodit kopit novou a rozmichat ji v urizle PETce s cukrem rozpustenym ve vode je to tak spravne hele chlapy mo je matky si zatim furt mysli ze je to palma takze ty knihy tam dam ale neak to mam ohranicit poradte jak? dikes a cekam na vase reakce!
s qasinkama mas uplne prawdu akorat ja bych je dal do norm petky i s wrskem a do wrsku zapojil ha dicku a tu wedl primo ke kytce
a to ohraniceni nechapu
Alobalem nebo taky natřít nějakou bílou barvou ta je dokonce lepší než alobal. Alobal odráží spoustu tepla který se pak může hromadit ve skříni kdežto barva odráží více světla než tepla... :ú
to Livis
Karton je v pohodě ale nutno připomenout že pokud vymění zářivku za sodík což by bylo určitě mnohem lepší tak by mohl shořet...na to do budoucna pozor :ú
Původní příspěvek od onrejblesk hele chlapy mo je matky si zatim furt mysli ze je to palma
bacha aby sa ti nestalo to co mne, pridem domov, zoberien flasu na polievanie a na balkone ziadne rastliny. som nevedel co sa stalo, ci ich vytrhali alebo vyhodili alebo co. potom som prisiel do obyvacky a rastlnky naaranzovane pri palme
no tak jsem tady zase....prijel jsem z hor.
NO a mje kytka vyrostla dosti.....ted bych chtel trochu poradit co s nima uz asi 45 cm a 6 pater .tak poradte jo a jak by mel byt asivelkej kvetinac???mam prumer 15 a vysku 10 cm tak diky za rady