Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skvělej film mohl bych se na to koukat pořád dokola!!! Pokud jde o dabing ja originál neviděl, ale nadabování se mi fakt líbí, kdo ví možná mám jinej dabing, než se kterým ste se setkali vy
How High je jeden z mych nejoblibenejsich filmu..nekolikrat sem ho videl v originale i nadabovany a musim rict ze origos s titulkama je jednoznacne lepsi..v dabingu chybi nebo je prelozeno jinak nekolik fakt dobrych hlasek typu:,,to ses objevil abys me seznamil s holkou ktera nema davici reflex nebo co?!"...
A dalsi skvela scena: Jezisi Miki co tady delas? Cau Milesi potrebuju nejakej matros predstav si ze uz zacinam rozpoznavat veci! To je tim ze se vraci po 3 mesicnim crackovym tripu, vycisti si zuby a nevotravuj! Pockej tak mi dej aspon neco proti bolesti hlavy. Ale ty s hlavou nic nemas. BUM... Ale ted uz jo !!!! Zasrana smazka !!!
jo..jen mě sere že ve verzi s tabingem je tam taková krapa...jestli seš aposň trochu chytrej budeš lidem říkat aby podporovaly cypress hill..a ve skutčnosti je tam něco uplně jinýho... dyž už sme u nich..co říkáte na tu kalbu na koleji... potřebuju prachy (i need money) místo dj muggse... docela ůlet ..
p.s. na začátku u titulků je vál cypress hill-Hits from the bong, respek jim (...I love u, mary jane...)
p.p.s a co takhle skurvenej pátek (next friday) a nevyhrožuj (don´t be a menace) taky hodně nájezdový záležitosti..halvně nevyhrožuj...
jo jo taky to DVD mám... a není to s celym publikem ale jen s jedním týpkem, a pak hulí B-real... a ze začátku se jim vysere zapr (zapalovač) p.s. ted to nenajdu ale B-real je vyfocenej na titulní straně nejakýho časáku (mám dojem že GROW) jak drží v ruce nějaký paliczky... takže do How High určitě paří..a celý cypress "zhulený" hill taky REz.Pekt