Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Cratův miniboxík
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

crat:tak to jo,at rostou
ja svitim jen 2x50 sodik,asi pred tydnem jsem prepl na kvet,dnes jsem na jedne rostline obevil samici znaky(nevzpomenu si na ten nazev)

Old Post 30-01-2005 v 10:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

piscils

let the NIRVANA rulEEEEE!!!!!!!!!!

CHronic, KC33-hydro-220w SKLIZENO

K2, SensiStar 220w SKLIZENO

5x Jack Herrer, V-Scrog, 125/150W, bubbler - JEDE

Old Post 30-01-2005 v 14:05 PM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Poslední dobou nějak nemůžu fotit, tak přidávám pár starších fotek.

1. celkovej pohled do prostoru
2. hlavní kvítek
3.

Nejvíc mě dostávaj ty rozdíly ve velikosti listů. V době růstu byly listy mohutný a teď abych je hledal lupou.

Old Post 02-02-2005 v 17:32 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ta poslední fotka je o pár dní novější než ty dvě. Taky je to tam hodně vidět.

Old Post 02-02-2005 v 17:43 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Obecné 21. den květu Příspěvek č. 21

Měl sem nedávno trochu problém s výškou kytičky. Byla moc vysoká a vršek se mě trošku připálil. Tak sem vzal drát a trošku sem ji navázal a naohejbal. Teď je zase všechno v pohodě.
Kvete vesele dál

Taky sem musel trošku prostříhat listy, protože na spodní paličky neprosvítalo světlo.

Old Post 06-02-2005 v 16:17 PM
Crat
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Docela mě překvapilo jaký maj problémy všichni začátečníci, nebo ty, co eště nemaj tolik zkušeností. Já taky sem skoro začátečník a zatim mě jede všechno jako po másle. Jediný, co se mě asi může stát je to, že bych mohl tu moji krásku přehnojit. Ale doufám, že se to nestane.

Old Post 08-02-2005 v 22:02 PM
walkinginspace
Stálý Člen

Karma uživatele walkinginspace - 87% PěstitelskáKarma uživatele walkinginspace - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

presne to iste plati u mna. Nepouzival som ziadne prihnojovanie len dobru podu (ked som isiel prvykrat) a vsetko islo ako po masle. Ono, trava je dost silna rastlina a hlavne to netreba prehnat s prilisnou vodou alebo hnojivom. Teraz uz idem na vlastny podny mix a prihnajam zvlastnymi mixami, a to je kde sa uz daju robit vazne chyby.

Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis

Old Post 08-02-2005 v 23:03 PM
walkinginspace je offline   Profil uživatele walkinginspace   Find more posts by walkinginspace   Foto galerie člena walkinginspace   Click here to Send walkinginspace a Private Message   Add walkinginspace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Já sem nedávno začal hnojit kristalonem na plod a květ. Někde sem tady četl, že se kristalonem snad ani nedá přehnojit. Tak doufám, že se mě to nepovede

Old Post 09-02-2005 v 15:18 PM
Livis
Stálý Člen

Karma uživatele Livis - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Zdrawim Crate.To co tady předvádíš je nádhera ,doufám že budu mít úspěch jako ty,jedu BB pod 2x20W úsporky a čekám estli mi to poroste.Je to pro mě velká inspirace.K+ ode mě.Peace

!!!Live in Peace and Live in growing!!!

Old Post 09-02-2005 v 19:30 PM
Livis je offline   Profil uživatele Livis   Find more posts by Livis   Foto galerie člena Livis   Click here to Send Livis a Private Message   Add Livis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Deska sem sundal ten keramzit. Měl sem nepatrnej problém s tim, že hlína byla moc vlhká a přes ten keramzit to nechtělo vůbec vysychat.Ale teď to bude snad v pohodě.

2 Livis: Dvě 20W úsporky sou na jednu kytku docela málo (když počtám s normální velikostí). Nevim no, ale ta úsporka neprosvítí nic. I já bych tam snes dvě. A to ta kytička je hodně malá. Já bych dal na jednu kytku tak čtyři. Ale zkusit to můžeš. Nebo bych ti doporučil 70W sodík. Rozhodně nehřeje víc než čtyři úsporky.

Old Post 10-02-2005 v 17:01 PM
Crat
Stálý Člen

Palec nahoru 25. den květu Příspěvek č. 27

Mám tady dvě pěkný fotečky. Posuďte sami , jak se mě to podařilo navázat a naohejbat.

Musel sem docela dost listů vodstřihnout, protože se většině paliček nedostávalo světla.

Naposledy upravil Crat 10-02-2005 v 20:09 PM

Old Post 10-02-2005 v 20:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

jaky je (zhruba)objem toho kvetinace?Jinak hezke palicky.Ja u tech svych kytek taky ostrihal listy a nejak nechcou rasit nove.A te se dari!

Old Post 10-02-2005 v 20:46 PM
Crat
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Objem květináče nevim. Má v průměru asi 10cm a na výšku asi 15cm. Tak si to můžeš přibližně spočítat, protože mě se nechce.

Old Post 11-02-2005 v 13:00 PM
Crat
Stálý Člen

Pohodička :) Příspěvek č. 30

Už se to pomaličku začíná blížit ke konci.

Old Post 15-02-2005 v 18:22 PM
Myšak
Stálý Člen

Karma uživatele Myšak - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Maš to hezky ale zkus si nekde sehnat sodik aspon70W je to uplne neco jinyho ale na usporku ses typek češč

Old Post 18-02-2005 v 11:45 AM
Myšak je offline   Profil uživatele Myšak   Find more posts by Myšak   Foto galerie člena Myšak   Click here to Send Myšak a Private Message   Add Myšak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

cau crat,kolik dni mas v planu svitit na kvet?
mi to taky tak nejak kvete,ale v palicich se mi delaji kulicky,ktere pak vykvetou.Tak ted vubec nevim co mi to roste kluk,holka...?snad nejaky transexual,nevim co s tim

Old Post 18-02-2005 v 12:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás