Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
crat:tak to jo,at rostou
ja svitim jen 2x50 sodik,asi pred tydnem jsem prepl na kvet,dnes jsem na jedne rostline obevil samici znaky(nevzpomenu si na ten nazev)
Měl sem nedávno trochu problém s výškou kytičky. Byla moc vysoká a vršek se mě trošku připálil. Tak sem vzal drát a trošku sem ji navázal a naohejbal. Teď je zase všechno v pohodě.
Kvete vesele dál
Taky sem musel trošku prostříhat listy, protože na spodní paličky neprosvítalo světlo.
Docela mě překvapilo jaký maj problémy všichni začátečníci, nebo ty, co eště nemaj tolik zkušeností. Já taky sem skoro začátečník a zatim mě jede všechno jako po másle. Jediný, co se mě asi může stát je to, že bych mohl tu moji krásku přehnojit. Ale doufám, že se to nestane.
presne to iste plati u mna. Nepouzival som ziadne prihnojovanie len dobru podu (ked som isiel prvykrat) a vsetko islo ako po masle. Ono, trava je dost silna rastlina a hlavne to netreba prehnat s prilisnou vodou alebo hnojivom. Teraz uz idem na vlastny podny mix a prihnajam zvlastnymi mixami, a to je kde sa uz daju robit vazne chyby.
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Já sem nedávno začal hnojit kristalonem na plod a květ. Někde sem tady četl, že se kristalonem snad ani nedá přehnojit. Tak doufám, že se mě to nepovede
Zdrawim Crate.To co tady předvádíš je nádhera ,doufám že budu mít úspěch jako ty,jedu BB pod 2x20W úsporky a čekám estli mi to poroste.Je to pro mě velká inspirace.K+ ode mě.Peace
Deska sem sundal ten keramzit. Měl sem nepatrnej problém s tim, že hlína byla moc vlhká a přes ten keramzit to nechtělo vůbec vysychat.Ale teď to bude snad v pohodě.
2 Livis: Dvě 20W úsporky sou na jednu kytku docela málo (když počtám s normální velikostí). Nevim no, ale ta úsporka neprosvítí nic. I já bych tam snes dvě. A to ta kytička je hodně malá. Já bych dal na jednu kytku tak čtyři. Ale zkusit to můžeš. Nebo bych ti doporučil 70W sodík. Rozhodně nehřeje víc než čtyři úsporky.
cau crat,kolik dni mas v planu svitit na kvet?
mi to taky tak nejak kvete,ale v palicich se mi delaji kulicky,ktere pak vykvetou.Tak ted vubec nevim co mi to roste kluk,holka...?snad nejaky transexual,nevim co s tim