Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pomoc prosim
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

I pro tohle je občas dobrý sem něco připsat, aspoň vidim, že dělám něco blbě. Ale jak řikám, někde sem to tady našel. Tak jak se to má teda dělat správně? Zalít před rozsvícením, zalejvat v průběhu dne, jednou, dvakrát?? poraďte...

Old Post 10-01-2005 v 17:15 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulani
Stálý Člen

Karma uživatele hulani - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Najdi si ve faqu drip systém a tam najdeš jeho nastavení ,ale myslím že je nejlepší zalejvat málo a častějš tak to dělám já.

Old Post 10-01-2005 v 17:30 PM
hulani je offline   Profil uživatele hulani   Find more posts by hulani   Foto galerie člena hulani   Click here to Send hulani a Private Message   Add hulani to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulani
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Zkus https://grower.cz/forum/misc.php?act...faqgroupid=9#82 Snad to bude fungovat.

Old Post 10-01-2005 v 17:32 PM
hulani je offline   Profil uživatele hulani   Find more posts by hulani   Foto galerie člena hulani   Click here to Send hulani a Private Message   Add hulani to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Mam existenční dotaz a potřeboval bych objektivní řešení nebo radu někoho kdo měl podobný nebo stejný problém.
Až do teď jsem pěstoval pod poměrně slabou zářivkou (nejsem si jistej watáží), kytičky mají po 3 týdnech venku asi 15 cm a nasazují na 4 patro. Dneska ráno mi přišlo nové světýlko a to Lucalox 400W SON T. Problém je ovšem v tom, že místo kde pěstuju je v podstatě výklenek, který má ze 3 stran zdi a zavírám ho bílou dřevotřískovou deskou. To znamená, že není vlastně způsob jak zajistit větrání. A teď ten dotaz: je možný pěstovat pod takovým světlem a nevětrat, popřípadě jenom zajistit dostatek vzduchu tím že nechám pěstírnu otevřenou? Nebyl by problém pověsit světlo tak vysoko aby na kytky nepálilo, ale pořád mi vrtá hlavou ta cirkulace vzduchu... Tak co groweři, jak to vidíte?

Old Post 26-01-2005 v 11:36 AM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulani
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tak jestli můžeš tak dolů vyvrtej dvě díry a nahoru na protější stranu taky dvě,a když to nebude stačit tak tam dej dva větráčky z pc a to už bude stačit.

Old Post 26-01-2005 v 15:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

s tim vrtanim to asi nepujde jen tak.ze spodu i z vrchu je zed,nebo co je to za vyklenek?

Old Post 26-01-2005 v 16:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Výklenek v rohu šatníku asi 70x70 cm, ze 3 stran zeď (takže tam se vrtat nedá) a od toho šatníku je to oddělený právě tou deskou. Ta je o něco užší než těch 70cm takže po obou stránách může do prostoru proudit vzduch.

Old Post 26-01-2005 v 17:01 PM
hulani
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Tak to by mělo bejt v pohodě hlídej teplotu a když stoupne tak pusť ventylátor.Musíš si to vychytat jakou tam chceš mít teplotu a podle toho nech puštěnej ventylátor.

Old Post 26-01-2005 v 18:05 PM
ytsim
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tak musim říct, před chvílí jsem poprvé rozsvítil to světlo a jelikož je to poprvé co vidim v životě svítit 400W dělo tak mě to fakt dostalo, napoprvé sem málem voslepnul... Už se to pořádně rozjelo a prozatim vypadá teplota v cajku. Až budou vidět nějaký slušný výsledky tak hodim fotečky. Prozatim dík za všechny rady.

Old Post 28-01-2005 v 00:06 AM
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Během svícení by se nemělo rosit, jelikož kapičky vytváří takovou jakoby lupu a na listech pak vznikají spalené tečky, takže bych se přiklonil k rosení za tmy, nebo před koncem svícení. Zdárek

Old Post 28-01-2005 v 06:14 AM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

ja rosim i za svetla,nekdy tam po tech kapkach zustanou zlute flicky,ale ty casem zmizi,rosim hodne asi 4-5x denne

Old Post 28-01-2005 v 07:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

No a už sem tady a zase s nějakým problémem to je hrozný co dá to pěstování starostí, ale sou to příjemný starosti co?
Nějak mi začly žloutnout listy, nebo ani ne tak úplně žloutnout jako maj spíš takovou jinou nezdravou barvu. Doufám, že se mi podaří vložit fotky. Poraďte mi prosim, čim by to mohlo být. Teda pár tipů bych měl, tak spíš vyloučit čim to neni: nedostatečná cirkulace vzduchu (teda spíš žádná), nedostatek živin (hnojit jsem začal včera), spálený od světla, nedostatek CO2, málo vody (nepravděpodobný, zalejvám 2x denně). Jo jinak je to pod 400W sodíkem. Pokud mužu tak to mam otevřený aby to mohlo ventilovat.

Old Post 04-02-2005 v 12:12 PM
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

2 misty: chtelo by to fotky na norm swetle ne pod sodikem ale co se me zda ze by to mohlo byt je plisen mozna nebostatek zn ci p nejsu si jistej a pak mozna to spaleni wod lampy ty ostatni moznosti co pises to na 90% nesjou az na to ze newim jak wypada nedostatek co2

Old Post 04-02-2005 v 14:16 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

No napadla mě během dneška ještě jedna věc a to dost zásadní... Zapoměl jsem totiž úplně na jedno a to je vlhkost v pěstírně. Prostě jsem začátečník
Něco jsem si tady o tom přečet a hned jsem pověsil do skříně dva ručníky, který jsou vždycky po hodině úplně suchý. Takže pokud můžu tak je často vlhčim a krom toho jsem začal pořádně s postřikem odstátou vodou. Uvidíme, snad to taky pomůže.

Old Post 04-02-2005 v 17:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás