Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od xerthon ja pestim v pronajatem byte.Nemeli byste nekdo nejake tipy co rict majiteli az prijde doplatek elektriky?Jake jine konicky spotrebovavaji hodne elektriny?
Několik PC, respektive super silný zdroj + obal spousty keců. To sežere natuty - obzvláště, pokud vytopíš kešeně na doplatek. V nouzi můžeš tvrdit, že jsi obzvláště zimomřivý a přitápíš si troubou .
kdekterej malej teplovzdušnej fukárek má 2000 W - zapomenutej přes tejden topící ve vobejváku bez problémů pár kWh udělá - ale hlavně pokud nemáš 4x600 W a víc tak tě zvýšená spotřeba rozhodně mine - z jedný dvou lamp se ti spotřeba vo tolik zas nezvedne
mno ale pokut si treba mysli vo huleni veci co jsou vecinou v televizi (to snad kazdy vi co tam jsou za blbosti) a nikdy si to nenecha vymluvit???? to je ako tezsi
Ahojte všichni. Chci se zeptat těch z vás kteří jste museli řešit problém pěstování indoor ohledně rodičů.. Jak jste to provedli nebo co jste jim řekli aby vám to povolili. Nebo aby na to nepřišli.
Chci to doma rozjet ve skříni ale nevím ještě jak rodiče. Zatím mam jen za oknem a to mi matka povolila.. pisajte dik za každou radu..
Já jsem to řešil postupnou výchovou rodičů od outdooru, přes zaoknovky až po indoor. Trvalo to ani ne rok.
Měli sice dost keců, ale je to v pohodě.
Záleží taky dost na odrůdě rodičovstva, někerý se převychovat prostě nedaj
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Muzes zapomenout na to, ze na to neprijdou...To by jsi musel do vybaveni skrine vrazit alespon 15000...i kdybyto nehucelo, tak to bude smrdet, i kdyby nesmrdelo tak jim bude podezrele tolik povyku kvuli tvemu zajmu o nabytek...
sem s kwjetonem-vychovavat,pomalinku apo castech (argumenty: za oknem to uvidi sousedi..vykouris toho min-mensi poskozeni organizmu...atd.)
No prostě na to rodiče připrav! Já sem to dělal tak, že sem o tom furt mluvil tak aby si toho matka všimla, takže byla připravená, že se jí zeptám.Zeptal sem se jí a vono to klaplo a navíc sem od matky zjistil, že byla na discu(bohužel zrovna tam) a nějakej chlápek jí tam pozval na jointa.Takže sme se domluvily, že aš něco vypěstuju, tak jí dám10% úrody.Takže docala cajkomózní, ale musim si jako Krupieer platit za elektriku.No a de o to - hlavně o to, co si o tom tvoje matka myslí.
jsem ten případ který s trvakou vyrostl, když mě bylo 8 ptal jsem se, mami, proč máme doma v té kukuřici tolik tech rostlin, a k čemu jsou? Máti: To je čubřice. Ptám se kčemu to je, ale nikdo mi nic neřekl, až jednou se soused zeptal otce, když jsem byl u toho, To tam pěstujete marihuanu? Pak jsem se optal bratra, a bylo mě to jasný. Myslím, že k hulení mě přivedl domov, ta travka byla pro dědu, na prostatu. Ale dneska se na ní sjíždím já... máme ještě celej pytel od 15 kg Cukr, není to nic moc,je to smíchaný i s listama, ale na jarní večery to stačí... Když si neco připěstuju, tak jim vždycky můžu říct, že se na zahradě rozsemenila ta travka z minulýho roku...
Můj nejhorší zážitek byl když jsem spálil takovejch 12 kytek, který byly plně vzrostlý, na podzimním ohni... Něco jao bostonské pití čaje, dodnes toho lituju, bratr říkal, že jsem byl solidně zhulenej jenom z toho dýmu...
tenkrát jsem s toho neměl rozum, bylo mi 13 let, kurva, kurva ,kurva, porč jsem to jenom udělal...
Děti co to máte za divné rodiče , že vám nepomáhají. Můj syn mi výborně radí a už se to projevuje. Bohužel i cenově,pěstování venku není ono tak jdem dovnítř. Zdar a poslete rodiče do domova.
Hm, to fsechno je hezky. Doma uz 5 let vi, ze hulim, pestoval jsem rok na zahrade, ale prtze tam misto 2 kytek vyrostli 2 giganti, kere pres 2m (ktere 2x prevysovaly rybizovy porost, ktery, jaxem rodicum slibil, je mel kryt), tak to tatik zatrhl. On totiz pracuje na vysokem postu jiste vlivne firmy a krome pratel ma i nepratele, kteri by nevahali naprasit ho na policajty a ikdyz rostliny budou moje, jemu skonci kariera a rodine priliv penez.. atd.
Indoor je vpohode pokud zijete jen s matkou... ty se nechaji ke vsemu ukecat. Ale kdyz otec rekne NE tak pres to nejede vlak.. Ale ja uz mam vsechno vymysleny tak, ze nedostane sanci rict ne.
Tagze timto dik vsem, kteri jste prispeli do diskuze, problem je vyresen
Pridavam se zhodnocenim meho stavu:bydlim s rodici,zivi me, vedi, ze hulim, nedela jim to radost. skrin je ve sklepe(mala 70w) a zatim o ni nevedi.az bude dodelana, hodlam je postavit pred hotovou vec.snad me nevyhodej.
ja sem to vyresil lip. Koupil jsem si salvej divo. a rek ze to mam na okrasu, pak sem si udelal skrin jako ze ji mam na ni, no a pak sla salvej ven a vevnitr mam kytky