Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » argumenty pro ospravedlneni indoor pestirny doma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
man02
Nový Člen

Karma uživatele man02 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od xerthon
ja pestim v pronajatem byte.Nemeli byste nekdo nejake tipy co rict majiteli az prijde doplatek elektriky?Jake jine konicky spotrebovavaji hodne elektriny?

Několik PC, respektive super silný zdroj + obal spousty keců. To sežere natuty - obzvláště, pokud vytopíš kešeně na doplatek. V nouzi můžeš tvrdit, že jsi obzvláště zimomřivý a přitápíš si troubou .

Old Post 05-04-2005 v 11:54 AM
man02 je offline   Profil uživatele man02   Find more posts by man02   Foto galerie člena man02   Click here to Send man02 a Private Message   Add man02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

kdekterej malej teplovzdušnej fukárek má 2000 W - zapomenutej přes tejden topící ve vobejváku bez problémů pár kWh udělá - ale hlavně pokud nemáš 4x600 W a víc tak tě zvýšená spotřeba rozhodně mine - z jedný dvou lamp se ti spotřeba vo tolik zas nezvedne

Snark in the System

Old Post 05-04-2005 v 12:44 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

mno ale pokut si treba mysli vo huleni veci co jsou vecinou v televizi (to snad kazdy vi co tam jsou za blbosti) a nikdy si to nenecha vymluvit???? to je ako tezsi

Old Post 05-04-2005 v 18:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brejkhem
Nový Člen

Karma uživatele Brejkhem - 0% Pěstitelská

Dotaz Jak s rodičema?? Příspěvek č. 20

Ahojte všichni. Chci se zeptat těch z vás kteří jste museli řešit problém pěstování indoor ohledně rodičů.. Jak jste to provedli nebo co jste jim řekli aby vám to povolili. Nebo aby na to nepřišli.
Chci to doma rozjet ve skříni ale nevím ještě jak rodiče. Zatím mam jen za oknem a to mi matka povolila.. pisajte dik za každou radu..

Old Post 07-04-2005 v 12:52 PM
Brejkhem je offline   Profil uživatele Brejkhem   Find more posts by Brejkhem   Foto galerie člena Brejkhem   Click here to Send Brejkhem a Private Message   Add Brejkhem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Já jsem to řešil postupnou výchovou rodičů od outdooru, přes zaoknovky až po indoor. Trvalo to ani ne rok.
Měli sice dost keců, ale je to v pohodě.
Záleží taky dost na odrůdě rodičovstva, někerý se převychovat prostě nedaj

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 07-04-2005 v 13:28 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Emo
Nový Člen

Karma uživatele Emo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Muzes zapomenout na to, ze na to neprijdou...To by jsi musel do vybaveni skrine vrazit alespon 15000...i kdybyto nehucelo, tak to bude smrdet, i kdyby nesmrdelo tak jim bude podezrele tolik povyku kvuli tvemu zajmu o nabytek...
sem s kwjetonem-vychovavat,pomalinku apo castech (argumenty: za oknem to uvidi sousedi..vykouris toho min-mensi poskozeni organizmu...atd.)

Old Post 07-04-2005 v 13:45 PM
Emo je offline   Profil uživatele Emo   Find more posts by Emo   Foto galerie člena Emo   Click here to Send Emo a Private Message   Add Emo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No prostě na to rodiče připrav! Já sem to dělal tak, že sem o tom furt mluvil tak aby si toho matka všimla, takže byla připravená, že se jí zeptám.Zeptal sem se jí a vono to klaplo a navíc sem od matky zjistil, že byla na discu(bohužel zrovna tam) a nějakej chlápek jí tam pozval na jointa.Takže sme se domluvily, že aš něco vypěstuju, tak jí dám10% úrody.Takže docala cajkomózní, ale musim si jako Krupieer platit za elektriku.No a de o to - hlavně o to, co si o tom tvoje matka myslí.

Old Post 07-04-2005 v 15:07 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

tve, si nedokazu predstavit jak palim s matkou, to by me uplne rozsekalo. jinak si jeste skuste pro predstavu precist tento thread.
peace

FIRST INDOOR 150W

Old Post 07-04-2005 v 15:50 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

jsem ten případ který s trvakou vyrostl, když mě bylo 8 ptal jsem se, mami, proč máme doma v té kukuřici tolik tech rostlin, a k čemu jsou? Máti: To je čubřice. Ptám se kčemu to je, ale nikdo mi nic neřekl, až jednou se soused zeptal otce, když jsem byl u toho, To tam pěstujete marihuanu? Pak jsem se optal bratra, a bylo mě to jasný. Myslím, že k hulení mě přivedl domov, ta travka byla pro dědu, na prostatu. Ale dneska se na ní sjíždím já... máme ještě celej pytel od 15 kg Cukr, není to nic moc,je to smíchaný i s listama, ale na jarní večery to stačí... Když si neco připěstuju, tak jim vždycky můžu říct, že se na zahradě rozsemenila ta travka z minulýho roku...
Můj nejhorší zážitek byl když jsem spálil takovejch 12 kytek, který byly plně vzrostlý, na podzimním ohni... Něco jao bostonské pití čaje, dodnes toho lituju, bratr říkal, že jsem byl solidně zhulenej jenom z toho dýmu...
tenkrát jsem s toho neměl rozum, bylo mi 13 let, kurva, kurva ,kurva, porč jsem to jenom udělal...

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 07-04-2005 v 17:32 PM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seba
Stálý Člen

Karma uživatele seba - 75% PěstitelskáKarma uživatele seba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Děti co to máte za divné rodiče , že vám nepomáhají. Můj syn mi výborně radí a už se to projevuje. Bohužel i cenově,pěstování venku není ono tak jdem dovnítř. Zdar a poslete rodiče do domova.

Old Post 07-04-2005 v 17:54 PM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drobek
Nový Člen

Karma uživatele Drobek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Já řekl matce že budu pěstovat bonsaje a potom najednou hulo
dovolila mi to protože si myslí že mi to nevyroste ale roste to dobře.

Old Post 08-04-2005 v 09:19 AM
Drobek je offline   Profil uživatele Drobek   Find more posts by Drobek   Foto galerie člena Drobek   Click here to Send Drobek a Private Message   Add Drobek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brejkhem
Nový Člen

Karma uživatele Brejkhem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

No budu do nich furt o tom kecat a časem věřím že mi to dovolí.. Problém ale bude asi s tou elektřinou

Old Post 08-04-2005 v 11:03 AM
Brejkhem je offline   Profil uživatele Brejkhem   Find more posts by Brejkhem   Foto galerie člena Brejkhem   Click here to Send Brejkhem a Private Message   Add Brejkhem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drobek
Nový Člen

Karma uživatele Drobek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Neboj Brejkhame to cvakneš

Old Post 08-04-2005 v 11:11 AM
Drobek je offline   Profil uživatele Drobek   Find more posts by Drobek   Foto galerie člena Drobek   Click here to Send Drobek a Private Message   Add Drobek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Hm, to fsechno je hezky. Doma uz 5 let vi, ze hulim, pestoval jsem rok na zahrade, ale prtze tam misto 2 kytek vyrostli 2 giganti, kere pres 2m (ktere 2x prevysovaly rybizovy porost, ktery, jaxem rodicum slibil, je mel kryt), tak to tatik zatrhl. On totiz pracuje na vysokem postu jiste vlivne firmy a krome pratel ma i nepratele, kteri by nevahali naprasit ho na policajty a ikdyz rostliny budou moje, jemu skonci kariera a rodine priliv penez.. atd.
Indoor je vpohode pokud zijete jen s matkou... ty se nechaji ke vsemu ukecat. Ale kdyz otec rekne NE tak pres to nejede vlak.. Ale ja uz mam vsechno vymysleny tak, ze nedostane sanci rict ne.
Tagze timto dik vsem, kteri jste prispeli do diskuze, problem je vyresen

p s y c h o 8 4

Old Post 17-04-2005 v 13:52 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zadir
Stálý Člen

Karma uživatele Zadir - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Pridavam se zhodnocenim meho stavu:bydlim s rodici,zivi me, vedi, ze hulim, nedela jim to radost. skrin je ve sklepe(mala 70w) a zatim o ni nevedi.az bude dodelana, hodlam je postavit pred hotovou vec.snad me nevyhodej.

Old Post 18-04-2005 v 13:51 PM
Zadir je offline   Profil uživatele Zadir   Find more posts by Zadir   Foto galerie člena Zadir   Click here to Send Zadir a Private Message   Add Zadir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

ja sem to vyresil lip. Koupil jsem si salvej divo. a rek ze to mam na okrasu, pak sem si udelal skrin jako ze ji mam na ni, no a pak sla salvej ven a vevnitr mam kytky

Old Post 18-04-2005 v 19:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás