Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » SONT-T 600W, bubbler, PWP,magic crystal, AdvHydro
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

A navíc kvalita bude pod sestikilem taky o necem jiným. Jinak mooc pěkný.

Old Post 20-12-2004 v 16:51 PM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jak chladis tech 600W? Jakym vetrakem a mas to asi v Cooltube, ze? Popis to nak pls ... diky

Old Post 06-02-2005 v 12:42 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Cusik, no je to spis takova half-cool-tube z jedny strany odtah do komina EURO3 kruhovym, v aluminiovym potrubi ktere odtahuje vedro od lampy. Ve finale to dela skvely hodnoty...mam jinak vsude dost chladno

ins

Old Post 28-02-2005 v 12:01 PM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepan
Stálý Člen

Karma uživatele Pepan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Máš to parádní.. Pošli další fotky.

PEPE

Old Post 16-03-2005 v 16:05 PM
Pepan je offline   Profil uživatele Pepan   Find more posts by Pepan   Foto galerie člena Pepan   Click here to Send Pepan a Private Message   Add Pepan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A_b
Stálý Člen

Karma uživatele A_b - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Chm, jestli teda kvet po prechodu zacal na Novy rok tak nevim proc se tento thread neudrzuje- dyt mel docela fajnovou uroven a navic sem byl zvedavej na vysledky mrizky. Tak nevim co se deje. Jestli dobre pocitam tak v tuto dobu uz to melo viset na sibenici.
INSi- dokonci to, pleas, myslim ze hodne lidi je jeste zvedavych. zatim

Old Post 16-03-2005 v 17:40 PM
A_b je offline   Profil uživatele A_b   Find more posts by A_b   Foto galerie člena A_b   Click here to Send A_b a Private Message   Add A_b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jo jo jo .... já chci taky vidět co se s nima stalo.... prosím prosím prosím

(třeba to nevyšlo a borec si to šel hodit )

tak fota sem a honem bububu

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 17-03-2005 v 06:53 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

polepsim se... mam ted trosku blaznive obdobi ))))

ins

Old Post 11-04-2005 v 15:38 PM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HvihviG
Nový Člen

Karma uživatele HvihviG - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

I mě by zajímalo jak se chová Pwp ve Scrogu...???
Fo-to!

Old Post 12-04-2005 v 12:06 PM
HvihviG je offline   Profil uživatele HvihviG   Find more posts by HvihviG   Foto galerie člena HvihviG   Click here to Send HvihviG a Private Message   Add HvihviG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tak tady jsou fotky z finale, uz je to asi po 2 mesicich, takze mnozstvi neni odpovidajici, ale pro obrazek jak to dopadlo to bude stacit ;-)
1)PWP
2)PWP
3)PWP
4)NEBULA
5)MAGIC CRYSTAL
6)MAGIC CRYSTAL

ins

Naposledy upravil ins 27-04-2005 v 15:39 PM

Old Post 27-04-2005 v 15:33 PM
ins
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Cusik,
2 Bambulion> no mas pravdu zkusenosti teprve sbiram a tohle bylo moje prvni hydro ;-) ale uz je zhodnocuju. ze trech kytek jsem v tomto pripade mel neco pres 130g coz neni na zacatek zas tak spatny...navic chutova kvalita maximalni spokojenost

2 kruz > No nezvolil jsem zrovna nejlevnejsi variantu ,ale spokojenost s kyblema je z moji strany jasna. Nemaj sice nejak moc extra objem (11l) takze do toho vic jak dve kytky nevrazis (pac by ti to vychlastaly za den) ale jinak uplne bezstarostnej provoz. Za jednu krabici das neco kolem 7 kil bez postovnyho ,tak to je asi na individualnim uvazeni.
Co se tyce vymeny roztoku mel jsem system uplne jednoduchej spodni cast predsunes cca do pulky (jako suplik ve stolku) a mas dost mista na to tam nalejt roztok (mel jsem k tomu docela dobrej kbelik s krkem) a stabilita horni casti je dostatecna aby se ti to cely nevyvalelo po podlaze. casove to vyslo kdyz uz sem mel grif do 10 minut vymenenej roztok (namichanej, rozlitej) do 3 kyblu jednou za cca 3 dny.
Howgh a slunci zdar

ins

Old Post 19-05-2005 v 08:40 AM
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Co se týče manipulace s bowlem - stačí udělat odtok pod skříň do nádržky a je po problému. Už se pak s kytkama vůbec nemusí hejbat. V podstatě tu spodní přepravku přesuneš jen pod skříň. Mně se teda nevešla, musel jsem shánět něco jinýho, ale problém fakt nebyl... Usnadní to strašně moc.

Takže jesli máš skříň s nohama, taxi začni shánět nějakou nádržku pod ní, získáš tim:

a) jednodušší manipulaci při výměně roztoku - nebudeš už hejbat s kytkama, takže můžeš v poho scrogowat
b) víc místa do vejšky ve skříni!
c) při výměně roztoku nemusíš kytky obtěžovat třeba světlem z okolí, když zrovna třeba chrápou... Hehe!

UdL

Fotr woe!

Old Post 19-05-2005 v 10:34 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 28

Takže ještě se podělím o pár zkušeností s bowlem...

Já osobně necirkuluju pořád. Mám nastaveno zavlažování přes mechanický spínací hodiny 1x 15 minut za 3 hodiny. Takže během tý doby si kytka potřebný množství roztoku vychlastá sama, obvykle po cirkulaci SB odtejká maximálně půl hodiny. Takže stačí včas před výměnou vypnout čerpadla. Podle mě to je i lepčejší, když ten RW trochu povyschne a kytka si sama vyžahne potřebný látky...

Co se týče čerpadel - vůbec je nerozdělávej!!! Vyřešil jsem to jednoduše: odtok z bowlu je jasnej - uděláš v podlaze skříně díru a tam dáš tu odtokovou trubku, která bude odvádět roztok do nádržky.
Manipulaci s čerpadly jsem vyřešil tak, že jsem normálně udělal v podlaze 2 díry (mám 2 bowly), kterýma v poho prostrčím ruku, takže tím otvorem v pohodě vyndám celý čerpadlo. Rozdělávám akorát spoj mezi hadicí (na ní máš předpokládám nasazeno to kolínko - to nechej) a trubkou s kapilárama. Wobčas se objeví problém, že to ukapává vedle, ale to se dá wošéfowat lepenkou nebo nastavením trubky tak, aby to prostě stejkalo kam má! No a ty otvory, kterýma tam ty čerpadla dávám, tak mám jinak za běžnýho chodu zadělaný a utěsněný polystyrenovejma destičkama, aby se nekazil roztok, protože jinak tam dost svítí...

Jo a další výhoda - všimli jste si, že gdyž máte bowl komplet ve skříni, že se pak docela časem (v poho 3. den) ohřejvá roztok? Když dáte nádržku pod skříň, tak tohle neny! Hehe.

Jo a jinak pro ins: doporučuju příště na ten keramzit dát pokud možno fólii (z jedný strany bílá, z druhý černá, takže samo černou dolů) - nepůjde tak světlo na kořeny + navíc se nějaký světlo bude odrážet z5 na kyti...

Večer sem prdnu pár fotek, ať je vše jasný. Kdyby to zakladateli threadu panu ins nějak vadilo, PM a udělám nějakej simplobowlo thread...

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 20-05-2005 v 07:57 AM

Old Post 20-05-2005 v 07:44 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

SB upgrades fotoz Příspěvek č. 29

Takže jsem tu s těma fotečkama.

1. foto – pohled, jak mám daný náhradní nádržky pod skříní. Potřeboval jsem sehnat vaničku na aspoň 10 litrů s maximální vejškou 15 cm (noha u skříně), naštěstí to nebyl problém. Princip je pořád stejný jako u SB, roztok odtéká do nádržky pod skříní, stačí jen udělat v podlaze pár děr…

2. foto – normálně jsem ještě v podlaze skříně udělal díry, kterými tam dávám čerpadla. V pohodě tam prostrčim ruku i s čerpadlem. Aby nesvítilo světlo do roztoku, taxem vyrobil jednoduchý těsnění z polystyrénu, oblepil to lepenkou (aby se polyš neodrolowal) a vše je v poho.

3. foto – pohled do nádržky, jaxi tam howí čerpadýlko!

4. foto – to je jediný místo, gde demontuju čerpadla. Jinde to fakt není potřeba, když ho pak celý vyndáš ven a necháš v bowlu jen tu trubku s kapilárama! Týýý jo - teď vlastně vidim, že jsem se vysral na vyčištění tý fólie, co je na keramzitu!

Mějte se, snad to někomu pomůže nebo bude inspirowat!

UdL

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 21-05-2005 v 19:17 PM

Old Post 21-05-2005 v 18:59 PM
UdL
chat virus

Příspěvek č. 30

JJ, budeš taky moct v pohodě oddělávat hadici přímo u čerpadla (snad se to teda časem moc nevychodí, jinak bude asi nutná výměna hadice) a hadici připewnit napewno = uděláš jednu malou díru pro hadici a je to!

Fotr woe!

Old Post 21-05-2005 v 23:23 PM
UdL
chat virus

Příspěvek č. 31

Tak to je zákeřná otázka!

Je to dáno tím, gde ty díry v hydroponiiplus navrtaj! A pak to samo záleží, jak to do skříně naskládáš ty sám. Ale neboj - moc si s tím hrát nebudeš - já jsem to během toho roku, co s SB jedu, vyndal 4x - pokaždý při čištění před další várkou! Jinak vůbec!

A když se podle mě s lidma z hydroponieplus dohodneš, aby Ti to poslali třeba bez spodních vaniček, uvidíš, že to bude za lepčejší penízzz!

UdL

Fotr woe!

Old Post 22-05-2005 v 12:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás