Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tajné: ale jo, holland pořád ještě ujde. Jo a pan Bureš dokazuje, jakej je pokrytec: synové by mě hnali, kdybych nerozlišoval, ale jinak jsem proti... sračky
no jeho logika s vinem by se dala uplne stejne uplatnit na huleni - staci jen zkultivovat scenu okolo marihuany ) a bude po problemu. kultivovany hulici tak uz neskouri ze vecer par gramu ale budou presne vedet ze po jidle si clovek muze dat jen dva, tri speky bily wdovky, a ze treba powerplant se da hulit jen na prazdnej zaludek )) Na techle lidech je hlavne smesny jak se snazi nadavat na MJ a pri tom neustupne obhajujou uzivani alkoholu, a pokazdy si pri tom vyberou jen ty argumenty, ktere jsou pro ne nejvyhodnejsi
přečti si třeba Večerník Praha z asi 22.12.2004. Humor nás ale nesmí přejít, jinak jsme v pr.... Naopak já jsem se rozhodla neemigrovat, což jsem už chtěla skoro udělat, ale naopak posunout hranice našich rostlinek a produktů z nich dál, protože věznice jsou přeplněný a na nový stát naštěstí zatím nemá.
A čím víc to bude průkaků, tím více se o naši věc lidi začnou zajímat (myslím tím ve věci tzv. "měkkých drog"), kam je zařazená naše rostlinka.
Dočet sem to dokonce a sem z toho v prdeli, snad vic jak z ty čudky, za kterou nas chtej cim dal vic trestat...ten Vavra je fakt kokot, dřiv si frčel na heráku a ted se sere do protidrogovyho, aby nam vykladal jak sou drogy nebezpecny, sem zvedavej s jakejma novinkama zase pride debil...doufejme, že se tam dlouho nevohřeje a začne zase frčet na heráku
neni hezčí výraz třeba NARKOKRATI ? Ten jsem si vypůjčila z knížky "Velká kniha o konopí" od Rowana Robinsona.
BTW vřele doporučuji přečíst - je to velmi napínavý
No jen jsem uvidel Vacka, tak to nemam chut ani cist. Ale zpet k tomu rozhovoru s Buresem. me to prislo vcelku ok, respektive nic nenasvedcuje tomu, ze by se snad radikalne mela zpenit konopna politika v tomto statu. Co se tyce Radimeckeho, jak naznacili Bures v rozhovoru, nejspis tam bude trabl nekde jinde nez v jeho praci na uradu. Pokud NKU nasla neco s cim by nemohl zastavat tu funkci, musi bohuzel odstoupit... Ale kdovi, jak toje.
A k te emigraci. Hodne jsem uvazoval nad Belgii, ale pomalu zacinam byt asi optimista. Dost veci se tu zlepsuje a stale jeste nemam strach si zahulit venku a doma pestovat. Az tohle nastane, prodam byty a emigruji nekam pryc.
4 Dude
Ten tvuj druhej link přímo souvisí s timhle threadem (myslel sem že už tu neni ale nakonec sem ho našel )
Tenkrát sme mu tam všichni co sme tu byli přítomný (a použitelný ) posílali dotazy. Jak to s náma dopadlo je přímo v tom threadu - prostě odpověděl na to co potřeboval/chtěl a na nás se vybod
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no, holt se to bude muset ještě rok a půl vydržet... pak snad půjdou tam, kam patří... (do prdele) jenom doufám, že jako svůj politický nekrolog po sobě nezanechají exkrement ve formě nějakého zmetkového zákona, který by opět "racionálně" podpořil drogovou politiku. tfuj!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Potěšující zpráva pro všechny pěstitele. Lidovecký "odborník" na drogy zasloužilý heroinista pan Vacek byl nucen abdikovat na svůj velmi, velmi lukrativní post Grossova poradce na drogovou problematiku. Prokázalo se totiž, že jedinou kvalifikaci, kterou beze sporu má je pouze zkušenost s heroinem, na kterém byl sám závislý, což na druhé straně prostinkému mašinfírovo Standovi plně vyhovovalo, neboť čím je hloupější šéf, tím hloupěší podřízené si k sobě vybírá...http://www.novinky.cz/04/99/60.html