Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
masai_mara: jeden z dymkarskych predsudku... divil by ses kolik "normalnich" lidi dymku kouri. to je to stejny jako kdybys rekl ze doutniky kouri jen vrazi z wallstreetu a fidel castro
k vanocum jsem dostal dymku novou, je to Stanislawka a kourim z ni aromatik Thomas Radford Sunday Fantasy.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No, jelikoz jsem v tomhle smeru laik, tak se musím zeptat, jestli se kouř z dýmky šlukuje, nebo ne (jako například u doutníků, mám pocit). Pokud se nešlukuje, co vám to pokuřování přináší?
p.s. sorry za ten dotaz ale docela me to zajímá.
Ty jo, tak nevim, kazdej tu mluvi jen o vodnicich nebo cigarkovym tabaku.. Ja dymku mam, dostala jsem ji asi pred ctyrmi lety, je od firmy Jirsa z Noveho Straseci (Czech quality ) a podle nejaky chytry knizky je to typ Prince. Ale za to nerucim. Zrovna dneska jsem si koupila tabak Kentucky Bird, a tesim se az si vecer zabafam. Chtela bych totiz prestat kourit cigarka a zustat u dymky.. Ale moc lidi, co kouri dymku neznam... spis to asi prichazi s vekem...Ale to jen tak na okraj.
futeW: neslukuje. pri koureni (resp. pokurovani ) se vychutnava rozmanita chut tabaku - je to proste o necem jinym nez ukajeni nikotinove potreby u cigaret. kazdopadne i nikotin z dymky se vstrebava (jako u doutniku a snupaku pres sliznici), takze i takhle se to da brat, heh...
micasa: ja taky kourim cigarka, ale dymka je proste neco jinyho, taky bych chtel casem prestat, ale chvile kdy kourim cigarety se bohuzel zatim dymkou nahradit nedaji... kentucky bird je prijemny, lehky koureni... ale ja si ted chci koupit od Mac Baren Dark twist, coz uz je silnejsi...
smrt latakiim
MFT: jasne, ze posloucham... ta deska na fotce je remasterovana deska z vyroci, ma zvyrazneny bici, vystupuje par novych zvuku (na starym mastru "osoupany") a navic si to muzes na 5.1 poustet prostorove... vyplati se sehnat. NADHERA!
Run, Rabbit, run...
drinker hulic:...a mas od pink floyd "ummagumma"....to je teprve ta prava psychedelie!!a nebo "a sauces full of secret" nebo nejak tak...mam od nich vsechno.
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
amalka: pekna dymecka! takova masivni - nejakou takovou si chci poridit priste a pak jeste tu dlouhou ctenarskou.
MFT: ja od nich mam taky (skoro) vsechno, nejvic me jeste bere Wish You Were Here, Meddle, Animals, Relics (škoda že se Syd zbláznil)...hehe, Alanova psychedelicka snidane.. co už mě moc na floydy nechutí, je The Wall a pak věci bez Waterse - High Hopes je dobrej song, ale tou dobou uz floydi byli bohuzel...
maharada a micasa: mno, jak se to vezme... pokud dymku napechujes az moc, nebude taky zrovna dvakrat moc horet.. radi se, a ja to tak vcelku s uspechem delam, nejdriv dat do jedne tretiny hlavicky, zatlacit zlehka, do druhe tretiny uz vice a nakonec to zatlacit poradne. jinak dymka proste vyhasina, tomu se vyhnou uz opravdu zkuseni dymkari a taky zalezi na stavu tabaku (moc vlhky, nebo moc suchy nejsou kosher).
jinak co se tyce vselijakejch tipu tak je dobre forum na dymka.tk