Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus hele potrebuju helpnout. mam skrin 129x44x375cm,vybojku 70W SHC a nevim jak vetrat,mam vetraky 13cm na ~230V,ma velkej prutok - 180 m3/h,pak 12x12,na 24V a z PC 8x8 na 12V,chci dat 24V na nasávání a malej na odtah,nebo dva maly,ale ten 230V mi prijde moc silnej na takovej prostor..dik
Mnno ja si rikam, ze nejlepsi je pouzit trafo z vlacku. Da se s nim regulovat rychlost vetracku, neni na tom nic slozityho a ma to skoro kazdej doma. A kdyz ne tak se staci poptat po znamejch a nakej byl urcite za mladi "VLACKAR" a to trafo doma ma. Zapojení přes adaptér taky není spatny, ale ja mel se shanenim adapteru, za prijatelnou cenu, znacny problem. TRAFO
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
třeba jsi to nedal do zasuvky :-))
mno, muže to bejt tim, že jsi to špatně zapojil nebo jsi rozdělil napětí na 6V a 6V a to těm tvejm větráčkův prostě nestačí....zkus to zapojit samostatně...když půjdou tak byla chyba v zapojení
veru na dost percent si voddelal trafo, skus pouzit iny zdroj to musi fachat, neverim ze by len z toho ze si ich zapojil paralelne odisli... to je nemozne...
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
to je fakt naka kravina, mozna jen to ze uz mleli z poslednich a ty si do nich pustil prepeti a spalils je. Nebo je zkus vycistit a promazat volejem. Mozny, ze se ti do nich neco dostalo. Jinak fakt nevim
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
hele, kdyby s je zapojil paralelne, tak by se mohlo stát, že nepojedou, protože nebudou mít dost šťávy a ne, že je přepálíš...to bys to musel zkratovat....a to by jsi musel dát žlutej a černej drátek do obvodu a silně by se ti to pálilo,to by jsi ucejtil na 100procent - a jelikož "bzučej" jak píšeš, tak podle mě vochablo trafo, protože to vypadá, že máj málo elektriky....
na větráku je napsanej výkon nebo proud - to samí je napsaný na zdroji,když je na větráčku napsáno 0,15 mA a na druhim třeba 0,2mA potřebuješ zdroj 0,35 mA. nato aby se začli točit jim stačí 4,5V
mno většina PC větráčků(ještě se mi nestalo, že by někdterej nebyl) jede na plnej výkon při 12V(protože takovej je výstup z PCzdroje...takže naplno ti to pojede při 12V,ale bude to poměrně hlučný, zvláštť když jich tam budeš mít víc...já to mám daný na 7V a jsem spokojenej...málo hluku=máo pozornosti=málo rušení=klidný nervy