Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hh..oki ještě sem vám předhodím pár fotek a to bude snad už dneska večer abych měl 100% jistotu...a pokud ty postřiky pomůžou máš u mě kladnou karmu bambulio:-)
fotil sem to venku protože na sodíku bylo howno vidět...ta kytka je nějakej outdoor byli to moje první semínka tak sem je zasadil jen tak pro prdel a nakonec mě to chytlo tak že sem si udělal skříň..ted sem jí zastřih fim metodou takže má jen pár listů ale už mi roste celkem 8 hlavních stonku takže už se těším až z toho bude nějaký hulčo:-)
hh tak já ji pustím nějaký systemy:-) třeba se jí to bude libít..nebo myslíte že bych tam měl Djnout nějaký disco???jednou sem měl zkouřenej haluz že kytky tancujou...třeba se ta moje taky naučí:-) nebo bude se mnou chodit do tanečních...ted vážně..myslím že tomu pomáhá když dodávám Co2 reakcí HCl a CaCO3 ten chlór co se uvolní do skříně protože chlor je dezinfekce...
jj ti sem ještě ted dám foto vypadá to fakt hezky a navíc to i celkem slušně roste...já sem prostě začínající lama a z komára dělám velblouda:-) to foto tak za 15 minut tady bude:-)
Já myslím že to svlušky nejsou. To na te fotce je na svilusi moc velke a o tom vajicku bych si taky troufl pochybovat. Spis to bude nejaka skareda plisen.
Hodne stesti s lecenim.Ale kdyz je kytka jeste takova mala tak bych radsi nasadil dalsi a na tuhle se vykaslal. A asi nejak vydezinfikoval skrin.Taky to muze byt v pude.Tak pozor!!
No tak ted má moje kytka v zásadě tři problémy...viz foto..budu vděčnej za jakoukoliv radu...tak se ukažte jaký ste growři:-) páč já sem grower lam:-) na prvním foru sou nějaký divný tečky druhý je jak se mi tam tvoří nějaká černota bo co a třetí je jak se mi ohejbaj listy dolu...ta kytka je mrzák...