Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, je od siciho stroje, jaks to poznal???
nooo, ne ze bych to tady necet.... ale ten borec co mi to dal, rikal, ze je to vsecko, ze k tomu nic jenyho nepotrebuju, teda krome te -icoviny do ktere se to zasroubuje, tak ja nevi...
no zitra bych tu objimku uz moh mit, tak ja to zkusim sprovoznit a zapnout no a kdys me to nezabije , tak ti napisu co a jak...
(takze kdys se tady zitra neobjevim, tak me pridte navstivit do nemocnice )
vis ze za toto tema do mes rejpnul uz 7krat!!! Dyt ze me za chvilu nic nezbide, neee klidne si rejpej dal....
Takze bilou barvu, no satjne nechapu jak je mozny ze bila barva je lepsi nez alobal nebo zrcadlo
zas a znovu, jde o rozptyl
v podstate jde o to, abys pri odrazu svetla od plochy nevidel svitici zarovku v jednom miste, ale velkou osvetlenou plochu. Jde o to, aby se ti prvni odraz nedostal jen na jednu cast rostlinky (pokud budes mit tu kliku a nebude to mirit uplne mimo), ale aby se ti po prvnim odrazu rozptylily paprsky po cely skrini. Proste aby ti svitili cely steny a ne jen odrazene obrazy zarovky.
no kiti maj prozatimni bubler, prozatimni protoze sem este nesehnal vhodnou nadobuna normalni..... Me se ty kiti neak neliby, maj na sobe takovy divny tecky... Dneska konecne dostali napapat(kristalon start) tak se du este podivat na hodnoty PH a teblotu..... Snad mi to nechcipne