Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já si myslim, že se některý lidi pomalu začínaj vracet k původnímu způsobu života a jeho hodnotám. Např. mě vůbec netáhne velkej majetek, chci si život užít s dobrejma lidma okolo sebe,v přírodě a v pohodě
No vono projížďka ve ferrari F 50 po Monte Carlu se zastávkou v kasinu a v podvečer se vydat se šampáněm na širé moře a pak večer v hotelu ojet Iman taky není k zahození. Ráno si dát Šejkovo model , letět na super koncert do Londýna, tam se rozšoupnout koksem a tak dál. Mít prachy je fajn. Ale nesnáším lidi co škudlí!!!!!! furt šetřej a nikdy si nic neužijou. To já to dělám přesně naopak tak čau
Jedno z vysvetleni mechanismu flashbacku je to, ze THC se uklada v tuku, odkud se zase obcas vyplavuje a znovu pusobi na mozek. Jak dlouho v organismu zustava, to je otazka -- na transfuzce vam reknou, ze fuj, uz nikdy si od vas nevezmou krev, pokud jste nekdy hulili travu. Jinde se uvadi od 180 dnu po dva mesice. Ale to jsou asi mikroskopicka mnozstvi.
Jak si zahulit bez materialu: mam za to, ze mechanismus znovu vyplaveni THC nejak souvisi s adrenalinem (rozbehnout se na tramvaj a najednou clovek kouka, ze leti.. ;-)).
Ale nevim, je tu nejaky bio-fyziolo-medik?
Mam jeste takovou zkusenost s cimsi, cemu se snad da rikat "zvukova meditace". Skupina lidi si treba lehne v nejakem relaxovanem (tmavem) prostoru a lide zacnou vydavat nejruznejsi zvuky, bez intelektualniho zameru, proste jak je napadne. Az se osmeli i nejstydlivejsi povahy, vytvori vysledny zvukovy tvar takovou velmi promenlivou "hudbu", ruzne na sebe zvlastne reagujici a bez pochyby uvadejici ucastniky do 'altered state of mind'. Po asi 3/4hodinovem experimentu se nas par shodlo, ze jsme si "bajecne zahulili". Ale nevim, zda za to muze THC latentne pritomne v organismu nebo atmoska/sugesce pri takove hricce.
Doufam, ze uz nejsme moc off-topic, ale, Majku, nerozumim tomu, jak muze clovek zazit transovni stav, kkdyz pritom porad musi myslet na to, ze ma hluboce a rychle dychat. Predstavuji si, ze bych se nechala unest nejakou haluskou a hned se na nejake dychani vykaslala. Nebo to funguje nejak samovolne, ze kdyz se dostanes do rytmu, uz to jede?
Neznam nikoho, kdo by si dovedl pripravit psychedelicky holotropni zazitek sam, bez vedeni terapeutu. Fakt to jde? Nebo se jen tak mota hlava, ale ne zase nic echt hlubokeho?
Myslím že to tak funguje, nevím jestli to je flashback, ale občas v nějaký situaci třeba na chvíli nevim jestli jsem hulil nebo ne. Pár huličů my to taky povrdilo.
Já jsem teda myslel, že flashback je situace po hulení kdy už nejsem zhulenej, ale stejně se do toho na chvíli zase vrátim
já to vim podle sebe
jak tady BOWIE řikal - projet se ve ferrari (tak to bych jako samozřejmě bral) je dost supr, ale na ňáký motte karle a kasíína bych se zvysoka vy... to bych se rači jel projet někam do přírody.. tam bych zahulil a pak bych brutálně zahrabal a jel zpjet
ale nejhorší je, že začínam opovrhovat tim systémem, ve kterym žijem, ale to asi víc lidí... sere mě to, jakym způsobem se lidi chovaj ke svýmu okolí... jenže jako člověk, kterej si už dávno vybral náplň svýho života, se nehodlam angažovat...
Jo bylo to přitáhlý. Kasina a mote . Jen že nemusíš být hašišák-vyzáží. Baví mě rychlá auta, hezký věci a pod.
Příroda je však nej nej nej. Zavítejte někdy do Lokte perly západu. Neuvěříte. Zrovna včera jsem byl na dost dobrý rozhledně. Šli jsme tam asi 3 hodiny a pak jsme dali špeka , koukli se a zase šli 3 hodiny spátky. Někdo by řekl nic moc, ale byl to fakt super výlet. Dlouho jsem se neozval tak se ozvy až bude hezky s tím výletem na západ . Domluvíme se a zhulíme se.........
to s tou rozhlednou přesně chápu!!!!! škoda, že tady v okolí žádná nejni, páč už bych tam jel... (zrovna sem přijel z jednoho pole, kde sme začudili jacka herrera )...
jinak ten čundr plánujem až na léto (až budou prázdniny a kámoši co choděj do školy budou moct) - ale ta představa, že zajedu na západ čech je tak dobrá, že SE TAM ASI FAKT STAVÍME (a to neřikam kuli tomu, že sme teď hulili).. Tagže zatim čus.
Hele az si date nekdy kostku aspon pulku radsi celou a uz budete z toho mazce venku, pomalu to z vas bude vychazet a uz skoro nic z toho nebudete citit, tak si poradne zahulte. Ja jsem to udelal na emailovi, s klukama jsme vykourili asi 2 jointy a 2 cudky a to huleni sme vubec necejtili. Akorat ze sme zas dalsich 14 hodin jancili z tripa jak svine. Pak sme sli na hrbitov z toho sme meli horor a znate to ne?