Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dík za k+. Zatim to mám u kámoše, takže fotky budou a je na co koukat, ale musim to nějak stejně vymyslet. U něj mám z tří kytek jednu, a to se přeci nevyplatí ))
stepan : zapomnel jsi dodat ze se maji u me krasne a ze narozdil od tebe mi to rodice dovoli,...:.-)))
SoS : KRB...??? coze...??? nejakej novej vyraz pro kytky....????
jo to docela dost rozmazaný, udělám lepší, ale to už budou zase větší, prostě rostou jako z vody.. Nevíte někdo co s nima může být, když se jim na žilkách na listech dělaj žlutý tečky?
tak ty kytky co tu stepan posilal tak ty uz jsou pekelne veliky na to ze jsou pod 70W... pred tremi dny jsem je prepnul na kvet a uvidime co z toho bude...Hnojim to 1/per week postrikem a jednou zalivkou... dostavaji vsechno co potrebujou... jinak zalejvam je jendou denne a to 1,5l mezi 3 kytky...Dneska vecer poslu fotky...:-)))