Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo pujde, no melo by to jit, ale pokud tam mas fakt takovy teplo, takze se voda odparuje z hliny i z listu rychle, ale kytka ti neuschne, mozna bude trochu povadla, ale to zmakne. Ted to neni zadne servani nebo tak neco : uvazoval si o automaticke zalivce ??? treba drip nebo nejaky podobny system tomuto ??? Da se to celkem lehce a levne realizovat a pak uz vodu neresis, jenom jednou za cas dolijes roztok do nadoby
jasně, přemýšlel jsem o tom, sehnat nake čerpadlo, natahnout hadičky a nějak bych to vyřešil, ale zatím to nějak netlačí, ale jak tam mam těch 35 stupnu tak to FAKT zalívám 2x deně !!!
u te tvoji male fijalky pozor s tim zalivanim, male kytinky jsou dost haklive na moc vody, proste ti uhnijou u zeme a konec, hlina nemusi byt stale mokra, nechej to taky vyschnout, pak zalij poradne a zas nech vyschnout, v prirode taky neprsi v kuse :-)
Sice to je strasny, ale je to realita a Bobik muze byt rad, ze kdyz to tolik stalo, tak ze to hulo za to stalo, takovy modely se po ulicich pohybujou malo, caste se ale stava, ze zaplatite nehorazny prachy za total obycku a ani se z toho nezhulite
No řek bych že při 35 stupních to v neděli bude tak k ubalení a zahození , a ňáko extrémě bych to taky nezalejval, spíš jen zlehka a dát qjetináče do igelitu a shrnout ho okolo stonku
hele dneska jsem byl v elektru se podívat jen tak očkem po lampách a viděl jsem tam nake halogenky 300w a 600w za velmi přijatelnou cenu, jsou dobréé ???? byly to philpis. Je to vhodné k pěstění ???