Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Trava do vodni dymky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

raz som skusal hulit z vodnej fajky: zmiesal som matovy tabak a par sisiek indooru. Chut super, stav OK, akurat to nechcem praktikovat moc casto, aby mi shisha nesmrdela ganjovym dechtom. Ale ako sposob hulenia je to celkom v pohode. Tu fermentaciu s melasou som neskusal, co som o tom cital na nete, tak malokomu sa podarilo ukuchtit vobec nejaky schopny tabak.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 04-05-2006 v 08:25 AM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

škoda trávy na takový pokusy , to to radsi nacpu do bonga , nebo udělám špeka ...bohuzel s tim ti neporadím , ale jinak by me to taky zajimalo

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 04-05-2006 v 13:27 PM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Chemik: K tomu závěru jsem došel u mně doma. Prostě to nechutnalo, ale jto bylo asi tim, že jsem to zkoušel za použití uhlíku. Uhlík to usušený svym žárem moc rozžhaví a má to hnusnou chuť. V souvislosti s tim jsem zkoušel odpalovat kotel zapalovačem a bylo to nesrovnatelně lepší. Každopádně si stojim za tim, že hodinový pokuřování ganji z šíši je jízdenka na áro

Old Post 04-05-2006 v 13:42 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Karma uživatele vincent21 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Zdary!!! Ja to hulil ze šíši často a docházim k tomu že to je občas ostřejší pokouření,ale good.jenom jsem toho názoru,že to prostě schoří ryclejš-nekdy podstatně dřív než bych čekal zatial

Old Post 04-05-2006 v 13:47 PM
vincent21 je offline   Profil uživatele vincent21   Find more posts by vincent21   Foto galerie člena vincent21   Click here to Send vincent21 a Private Message   Add vincent21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teaman
Stálý Člen

Karma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Na huleni jsem si koupil zvlast vodni dymku. Nadrobim 0,5-1g dobreho huleni, smicham to poradne se stejnym mnozstvim tabaku(visen, ovocna smes), nasypu do korunky (netlacim to tam), nahreju do ruda rozpuleny uhlik, prilozim ho na dvojvrstvu alobalu a hulime a hulime... V peti lidech cca 20 min... a pohoda

The Best Of Teaman

Selekce matky z odrůdy Power Plant

Old Post 04-05-2006 v 14:04 PM
teaman je offline   Profil uživatele teaman   Find more posts by teaman   Foto galerie člena teaman   Click here to Send teaman a Private Message   Add teaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Melasa (anglicky molasses) je hustý, sirupovitý derivát tmavohnědé barvy, který se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny. Vyrábí se i ze šťávy cukrové řepy, ale má trochu jinou konsistency a vlastnosti.

Používá se při pečení, vaření, výrobě rumu, a historicky sloužila jako původní sladidlo, má vysokou energickou hodnotu. Obvykle melasu najdeš v potravinářských obchodech či v obchodech, které se specializují na ty různé vitamíny, herbální čaje apod. Většinou ji najdeš ve čtvrtlitrových či půllitrových baleních (voskované krabičky) v chladícím pultu. Nejkvalitnější pocházejí z Ameriky (Kuba, Jižní Amerika).

Zajímavé je, že když smícháš melasu (1:9) s vodou a do toho roztoku dáš zarezavělou věc (třeba zrezivělé nářadí) za pár dnů rez zmizí. Také přidáním melasy do marinády se zlepší chuť marinovaného masa.

Old Post 04-05-2006 v 14:12 PM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Karma uživatele vincent21 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zajímavé-kouřim to docela dlouho a tohlejsem teda nevědel.

Old Post 04-05-2006 v 14:18 PM
vincent21 je offline   Profil uživatele vincent21   Find more posts by vincent21   Foto galerie člena vincent21   Click here to Send vincent21 a Private Message   Add vincent21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

4 Schle
Ptal ses na ten tabák používaný ve vodních dýmkách (nargile), který, hlavně v Turecku a Egyptě dovedou tak dobře připravit a používají pro jeho přípravu buď medu, melasy, různých aromatických přípravků a glycerinu.

Glycerin (glycerol) je nesmírně užitečný a často používaný druh alkoholu (sugar alcohol) C3H8O3 (čistý líh je C2H5OH), který se používá snad ve všem, od potravinářského průmyslu přes farmaceutický průmysl, výrobu laků , prostě se tomu , pokud jíš, nevyhneš.

Působí jako ředidlo, konzervační agent, mazadlo, napomáhá udržování vlhkosti, zvyšuje skladovací dobu. Glycerin najdeš skoro všude, ať si koupíš sušenky, sirup na odkašlávání, laxativ, různé ty elixíry, barvy, laky, není průmysl, který by glycerol-glycerin nepoužíval.

Old Post 04-05-2006 v 15:30 PM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kikukisek
Stálý Člen

Karma uživatele kikukisek - 58% PěstitelskáKarma uživatele kikukisek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Tráva do vodni dymka, to je celkem pohodka Já to většinou dělám tak, že nejdřív dám jednu vrstvičku tabáku, na to nasypu trávu a na to dám ještě jednu vrstvičku tabáku, kterým se to jakoby zaplácně. Prohořívá to pak celkem dlouho a tím, že je ještě na tom ten tabák, tak to není tak suchý a dýl to vydží

Old Post 04-05-2006 v 16:18 PM
kikukisek je offline   Profil uživatele kikukisek   Find more posts by kikukisek   Foto galerie člena kikukisek   Click here to Send kikukisek a Private Message   Add kikukisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kikukisek
Stálý Člen

Karma uživatele kikukisek - 58% PěstitelskáKarma uživatele kikukisek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jo a pokud jde o tabák, tak mi to asi nejvíc chutná s jablkem a může tam být i špetka máty...

Old Post 04-05-2006 v 16:20 PM
kikukisek je offline   Profil uživatele kikukisek   Find more posts by kikukisek   Foto galerie člena kikukisek   Click here to Send kikukisek a Private Message   Add kikukisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

čaute když už jsme u vodnich dymek tak jsem si jednu postavil a chci poradit jestli je lepsi jahodovy jablečny nebo višnovy tabak, chutově a vůní. ja jsem mel zatim merunkovy a broskvovy a ty mi moc nelezli a kvuli cene se mi nechce kupovat všechny.

Old Post 04-05-2006 v 16:26 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kikukisek
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

brokev a meřuňku taky moc nemusím... Z těch tří bych ti doporučila asi nejspíš jahodu(ta má celkem hustý kouř a když se skombinuje s mátou... no mňamka), to jabko je taky dobrý a i k míchání s jinými druhy. Mě celkem chutná i žlutý meloun- to je takový slaďoučký tabák, ale příjemný, neškrábe v krku...

Old Post 04-05-2006 v 16:29 PM
Risan
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

dik za radu tak asi koupim jahodu mi jahody voni a doufám že si už nikdo nebude stezovat ze je smradem zamořený celý barák.

Old Post 04-05-2006 v 16:33 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kikukisek
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

jo ještě jedna rada... Pořiďte si jednu hadici navíc-je to lepší, pokud z toho hulíte někdy jen samotné tabáky a když se tam hulí tráva. Takže jednu hadici na trávu a druhou na samotné tabáky... Myslím, že je to pak mnohem příjemnější... U určitě chutnější

Old Post 04-05-2006 v 16:36 PM
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Risan, mal si uz dvojite jabko? To je podla mna vyborny tabak, ktory chuti snad kazdemu. Matovy tabak - nieco podobne. Ak sa ti nechce kupovat cele balenia, zajdi si niekam do cajovne na ochutnanie - obycajne mavaju celkom siroky vyber. Prichute sa lisia aj podla vyrobcu - merunka od ineho vyrobcu by ti mozno sedela lepsie.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 04-05-2006 v 19:07 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

tenhle se prodava dost casto tak nevite jak chutna?
nedusi nejak moc nebo tak?

Old Post 04-05-2006 v 19:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás