Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
raz som skusal hulit z vodnej fajky: zmiesal som matovy tabak a par sisiek indooru. Chut super, stav OK, akurat to nechcem praktikovat moc casto, aby mi shisha nesmrdela ganjovym dechtom. Ale ako sposob hulenia je to celkom v pohode. Tu fermentaciu s melasou som neskusal, co som o tom cital na nete, tak malokomu sa podarilo ukuchtit vobec nejaky schopny tabak.
Chemik: K tomu závěru jsem došel u mně doma. Prostě to nechutnalo, ale jto bylo asi tim, že jsem to zkoušel za použití uhlíku. Uhlík to usušený svym žárem moc rozžhaví a má to hnusnou chuť. V souvislosti s tim jsem zkoušel odpalovat kotel zapalovačem a bylo to nesrovnatelně lepší. Každopádně si stojim za tim, že hodinový pokuřování ganji z šíši je jízdenka na áro
Zdary!!! Ja to hulil ze šíši často a docházim k tomu že to je občas ostřejší pokouření,ale good.jenom jsem toho názoru,že to prostě schoří ryclejš-nekdy podstatně dřív než bych čekal zatial
Na huleni jsem si koupil zvlast vodni dymku. Nadrobim 0,5-1g dobreho huleni, smicham to poradne se stejnym mnozstvim tabaku(visen, ovocna smes), nasypu do korunky (netlacim to tam), nahreju do ruda rozpuleny uhlik, prilozim ho na dvojvrstvu alobalu a hulime a hulime... V peti lidech cca 20 min... a pohoda
Melasa (anglicky molasses) je hustý, sirupovitý derivát tmavohnědé barvy, který se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny. Vyrábí se i ze šťávy cukrové řepy, ale má trochu jinou konsistency a vlastnosti.
Používá se při pečení, vaření, výrobě rumu, a historicky sloužila jako původní sladidlo, má vysokou energickou hodnotu. Obvykle melasu najdeš v potravinářských obchodech či v obchodech, které se specializují na ty různé vitamíny, herbální čaje apod. Většinou ji najdeš ve čtvrtlitrových či půllitrových baleních (voskované krabičky) v chladícím pultu. Nejkvalitnější pocházejí z Ameriky (Kuba, Jižní Amerika).
Zajímavé je, že když smícháš melasu (1:9) s vodou a do toho roztoku dáš zarezavělou věc (třeba zrezivělé nářadí) za pár dnů rez zmizí. Také přidáním melasy do marinády se zlepší chuť marinovaného masa.
4 Schle
Ptal ses na ten tabák používaný ve vodních dýmkách (nargile), který, hlavně v Turecku a Egyptě dovedou tak dobře připravit a používají pro jeho přípravu buď medu, melasy, různých aromatických přípravků a glycerinu.
Glycerin (glycerol) je nesmírně užitečný a často používaný druh alkoholu (sugar alcohol) C3H8O3 (čistý líh je C2H5OH), který se používá snad ve všem, od potravinářského průmyslu přes farmaceutický průmysl, výrobu laků , prostě se tomu , pokud jíš, nevyhneš.
Působí jako ředidlo, konzervační agent, mazadlo, napomáhá udržování vlhkosti, zvyšuje skladovací dobu. Glycerin najdeš skoro všude, ať si koupíš sušenky, sirup na odkašlávání, laxativ, různé ty elixíry, barvy, laky, není průmysl, který by glycerol-glycerin nepoužíval.
Tráva do vodni dymka, to je celkem pohodka Já to většinou dělám tak, že nejdřív dám jednu vrstvičku tabáku, na to nasypu trávu a na to dám ještě jednu vrstvičku tabáku, kterým se to jakoby zaplácně. Prohořívá to pak celkem dlouho a tím, že je ještě na tom ten tabák, tak to není tak suchý a dýl to vydží
čaute když už jsme u vodnich dymek tak jsem si jednu postavil a chci poradit jestli je lepsi jahodovy jablečny nebo višnovy tabak, chutově a vůní. ja jsem mel zatim merunkovy a broskvovy a ty mi moc nelezli a kvuli cene se mi nechce kupovat všechny.
brokev a meřuňku taky moc nemusím... Z těch tří bych ti doporučila asi nejspíš jahodu(ta má celkem hustý kouř a když se skombinuje s mátou... no mňamka), to jabko je taky dobrý a i k míchání s jinými druhy. Mě celkem chutná i žlutý meloun- to je takový slaďoučký tabák, ale příjemný, neškrábe v krku...
jo ještě jedna rada... Pořiďte si jednu hadici navíc-je to lepší, pokud z toho hulíte někdy jen samotné tabáky a když se tam hulí tráva. Takže jednu hadici na trávu a druhou na samotné tabáky... Myslím, že je to pak mnohem příjemnější... U určitě chutnější
Risan, mal si uz dvojite jabko? To je podla mna vyborny tabak, ktory chuti snad kazdemu. Matovy tabak - nieco podobne. Ak sa ti nechce kupovat cele balenia, zajdi si niekam do cajovne na ochutnanie - obycajne mavaju celkom siroky vyber. Prichute sa lisia aj podla vyrobcu - merunka od ineho vyrobcu by ti mozno sedela lepsie.