Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podobne som mal minulý rok 150W skriňu, pod lampou sklo, nad lampou odťah zo skrine, vrtulník 12V jeden cirkulačný a jeden na ofukovanie skla, dole si klikni na môj opus
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
vypada to moc hezky Takze ty tam nemas nic silnejsiho nez 12v?
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
BY MANOWAR
no nic.. diky moc za kazdou pomoc... stejne muj druhej pokus bude uplne jinej: Udelam normalni kartonovou krabici a 3x 23W sporivkama a jedeeem jestli to vzejde tak bude zrealizovano to co jsme tu resili... takze dekuji vsem -> tobe za pomoc
BY MANOWAR
Hi, měl bych pro Tebe tip. Nedávno jsem koupil v Hornbachu fukar EURO 1.Fouka 100m3/h což je pro Tvou skřiň akorát.Stál pouze 369,- a na stránkách výrobce www.dospel.cz se dá koupit asi za 340,-. Máš to hezky na 230V a bez problémů.Navíc má jen 40db což je fakt supr.
Měj se
Ovsem pro mensi skrine jsou 4kg vetracky zbytecnost... staci 2-3 PC vetracky (teda pokud tam nemas <150W) pod tuhle wataz to uz tolik netopi.
BY MANOWAR
tak vis co... ja mam ten 220W (stal asi 800, mam ho dost dlouho) a je hodne hlucnej, myslim ze 3x 12V se mu vyrovna a vyjde to na min penez ale to je otazka nazoru
BY MANOWAR
ale jeste jeden dotaz, jak napojim na 1 trafo 2 - 3 PC vetracky?
BY MANOWAR
Původní příspěvek od ganjafarmerbomber Vzdyt ja Ti dekuju hodne si mi tady pomoh
ale jeste jeden dotaz, jak napojim na 1 trafo 2 - 3 PC vetracky?
Vestinou ma kazdej PC vetracek dva dratky cervenej a cernej (obcas tam je jeste zlutej na regulovani, ale ten nech bejt). A tak spojis vsechny cervene do jednoho a vsechny cerne do jednoho (napr. cokoladou) a to pak jednoduse pripojis na trafo. Ale nejak se me nezda, ze tady lidi na foru pripojojou vetracky z PC (80x80mm vetracky jsou vzdy na 12V) na 4,5V nabijecky na mobily. Nejlepsi zpusob je to asi pripojit na zdroj od PC, ale to je muj nazor.
ps.: Kdyby jsi potreboval fotku, jak jsem to vsechno spojil ja, tak ti ji klidne vyfotim
Pozor: tak vezmu kalkulačku, co mám v práci na stole. Panel: 27x6 mm. V zadu píšou, že by to mělo udělat 1,5V. No - když potřebujeme 12 V, tak těch panýlků by bylo potřeba 8 na vyrobení 12V.
Tim pádem se potřebná plocha násobí 8, takže by to bylo 216x48mm. 22cm na 5cm zas tak strašná plocha není!
Ale ta spotřeba kalkulaček!
No - přes léto je to v práci jalovější, tak holt vymejšlim teorie...