Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Budiš jim země lehká a ať aspoň tomu buzerantovi co to sklidil přinesou raka plic!!!!!! Taky vždycky když du ke svym kýblíkum trnu hrůzou jestli se tasm s nima ještě shledam - zrovna dneska mě to čeká tak mi držte palce. Kýble sou dobrý al ešpatný je že kdo je najde ten si je odnese a nechá si je fklidu dozrát na zahradě
K+
To fakt nasere... ach jo... lidi jsou svině, skoro každej den se o tom přesvědčuju.... fujtajbl...
Naštěstí jsou mezi námi i skvělí lidičky, plný laskavosti a "dobrého srdce"... A ty mi vždycky udělaj radost...
Kámo tak tomu řikam rána pod pás!!!!! Přál bych mu aby ho s tim naloženym traktorem chytli švestky!!!!!!
Nenech se odradit o příštího outdooru... Musíme tak dlouho zdokonalovat, až to bude uplně dokonalý a nebude exixtovat.....
peace
K+
Rád bych sem hodil svoje foto z outdooru 04, jen kvůli podobnosti s Firesterterovou
no není nágoda jaxviň?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
furt přemejšlim, že bych si tu založil vlastní trejd o outdooru 04 ale asi se na to vyseru, protože (1. na něm není nic vidět - malý paldy atd., 2. je tu takovej už mrtě)
a hodim sem až záznam pozdně zimních zaoknovek (rostou, rostou, ale málo sluníčka se nedostává; sem dost zvědavej, co z toho bude...)
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.