Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Pitko: přesně to jsem udělal, pořádně je prošmikal
to Cityman: Prívod dva PC větráky = 10cm a to samé odtah ovšem to by nestčilo kdybych neměl umístěn ventilátor z digestoře 180m3/h který fouká vzduch ze spodu kytek nahoru. Je to vydět na posledních dvou fotkách v minulim příspěvku. Teď se drží teplota na 25-28 °C v dení fázi.
Moc pěkný pole ! Nechtel bych v něm ale hledat samce :-)
Myslim že daleko víc by se ale ta fotka hodila do OUTDOOR GALERIE než do INDOOR , protože to jako IN Nevipadá. Ty hadičky jsou přívod vzuchu do půdy. Peace
1. komplet
2. Early Misty (ten bles tam asi neměl bejt co?)
3-7. Aurora Indica
8. Závěrečný nástup - Z leva 3x AI a 1xEM
K tomu vzduchování , používám ho v pudě protože půda má menší obsah vzduchu tak ho tam dodávám a taky jsem zjistil že díky tomu je v půdě daleko větší vzlínavost tj. že vlhkost se šíří od spoda nahoru, takže kytky zalejvám do misek (hnojivovou zálivku leju ze shora) a za půl hodiny je i půda nahoře vlhká, to taky pomáhá tomu aby se dole nedržela vlhkost a nevznikaly plísně kořenů.
Tak sem zase tu s novými fotkami, Kítí dosti zesílilo a pomalu se připravuje na sklizeň, v pátek jsem naposled pohnojil a dnes naposled zaliju vodou, od teď už jen trochu vláhy z rozpršovače a do 10 - 14 dnů snad budou dozrálý. V týdnu proběhly nějaký ochutnávky s pár kámošema a shodli jsme se na tom že jestli to bude eště lepší tak to bude smrťák.
1. kítí v pěstírně : tři AI a vpředu v levo EM
2 a 3. EM
4.-6. Aurora - a její dvě věže
- rozvětvení
- větší větve musim popírat drátama
7. v porovnání se zapalovačem.
8. porovnání velikosti (výška je měřena od hrany květináče)
V pořadí z leva
Early Misty - 33cm, Aurora 1 - 45cm, Aurora 2 39cm,
Aurora 3 - 34cm.
9. Takhle to vypadá když dám květináče do těsné blízkosti ( je to trochu naaranžovaný, ale vypadá to hustě)
10. Menší stromořadí :-)))
Na začatku tohodle threadu jste se bavili o výnosu jožka a big_ace jen pro vaši informaci z 400w při idealních podmíkach v hlíně , cocosu nebo substrát atp ... budete sklízet tak max 200-220g pokud by jste pouzily bubleru neboli kyblíku tak se výnosem přiblížíte vaši wattáži .
To: HLAVA SoG si vyskoušim až si koupim napouštecí stůl a ten plánuju až na příští rok, ale prozatim jsem se rozhodl pro výstavbu nové pěstírny, myslim že 400w kvalitně osvítí i víc něž nynější rozměr 75x55cm což je 0.4m2.
z 61.dnu květu vyfoceno a sklizeno. Teď už je i usušeno a ze značné míry shuleno každá z těchto tří Auror měla mezi 40 - 45g. Early misty jsem sklizel o čtyři dny dřív a ta měla asi 35g. to dělá dohromady okolo 160g, no nic moc ale příště se už polepšim. Seedbanka udává u AI i u EM 300g na m2 v see of green.
Taj sem se pokoušel onějaký detaily.
Výnos opět nějak závratný, kvalita se ovšem projevila velice velká kytky jsou silnější než minule , hlavně Early Misty které jsem nedával takové šance jako Auroře. EM má štiplavý zápah a huť nevýraznou ale kouř je těžký a jen dědu mezi kuřáky nerozkašle, po 3 či 4 kolech se vždy slabší jedinci distancují a opouští kolečko ve zřádně smaštěném stavu v jakém sem i já. AI má o něco výší výnos na kytku sladké aroma a velmi pronikavé kouř je s nasládlou hutí ale taky dost rozkašlává učinky taky dobrý.
To je asi konec výstaviště protože tuhle skříň jsem zrušil, ale nová už je skoro hotová.
tak zdárek lidi a všem přeju :" Veselý a zelený Vánoce a prohulenej další rok. :-))