Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » volby do EU 2004: pujdete?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

No já volit jít chcu, první rok totiž můžu a myslím, že bych jít aji měl. Původně sem chtěl jak kanguru volit stranu zelených, ale po tom co sem si přečetl plakát, kde chcou zrušit nebo omezit nebo co vlastně ty geneticky upravený plodiny, tak sem se na ně vysral, tohle je totiž podle mě hodně velkej krok zpět. Přece pokusd dokáženme geneticky pozměnit rostlinu tak, aby rostla v horších podmínkách tak je to jedině dobře. Strana zelených se v tomto prostě jenom bojí pokroku nebo co, takže strana zelených fuck. Takže teď mám do zítřka čas abych zjistil koho mám kua volit, byl sem totiž týden mimo, takže tyhle blbosti šli mimo mě
p.s. sjížděl sem Vltavu, AHOJ všem vodákům

Old Post 11-06-2004 v 23:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak to byla asi dobrá voda co? hodně vody!!! já to jel před 14ti dny a taky to byla dobrá palba hlavně když jsem zhulil dva týpky z hradceK tak že pak jsme byli všichni tak v prdeli, že jsme narazili do břehu a kámoš nám vypad z lodi

zdravím všechny vodáky!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 12-06-2004 v 07:59 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Upozornění jo Příspěvek č. 19

Jo určitě, kdo nehlasuje, nemůže pak na politiky nadávat.!!

Ale jde hlavně oto volit menší zlo, určitě bych nevolil komouše lidovce cibulku železnýho ty by to tady uplně posrali

Old Post 12-06-2004 v 09:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

já na ně taky nenadávám, ostatně prej nepřišlo ani 30% voličů, tak že muj názor na politiku asi nebude zas až tak ojedinělej

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 13-06-2004 v 08:15 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás