Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já volit jít chcu, první rok totiž můžu a myslím, že bych jít aji měl. Původně sem chtěl jak kanguru volit stranu zelených, ale po tom co sem si přečetl plakát, kde chcou zrušit nebo omezit nebo co vlastně ty geneticky upravený plodiny, tak sem se na ně vysral, tohle je totiž podle mě hodně velkej krok zpět. Přece pokusd dokáženme geneticky pozměnit rostlinu tak, aby rostla v horších podmínkách tak je to jedině dobře. Strana zelených se v tomto prostě jenom bojí pokroku nebo co, takže strana zelených fuck. Takže teď mám do zítřka čas abych zjistil koho mám kua volit, byl sem totiž týden mimo, takže tyhle blbosti šli mimo mě
p.s. sjížděl sem Vltavu, AHOJ všem vodákům
tak to byla asi dobrá voda co? hodně vody!!! já to jel před 14ti dny a taky to byla dobrá palba hlavně když jsem zhulil dva týpky z hradceK tak že pak jsme byli všichni tak v prdeli, že jsme narazili do břehu a kámoš nám vypad z lodi