Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Košťál: si myslim, že si ten svůj svět spíš ubalil, než udělal... Jinak ve svém názoru se 100% stotožňuju s FlickerBirdem, vystihls to krásně... Prostě to chce mít mít rád...
flickebird....laska, sdileni, cit jsou jednim z zakladnich piliru sveta...kazdopadne. proto kdyz je ho min nez clovek potrebuje strada, jako kdyby trpel zizni.
jsou ruzne podoby takove lasky a ta mezi dvema lidma je jednou z mnoha..kdyz se clovek trochu rozhledne, vidi ze je lasky, sdileni, citu vsude kolem vic. vic nez by si myslel. ze on je toho soucasti. a nemusi se potom bat o nejakou jednu bytost, osobu...neni proc. osobni zkusenost.
jinak k sexu - smysl lidstva - predavani genu ->> jsi gen nebo nejaka kyselina??
mettatron: kupa organických sloučenin poskládaných podle návodu v kyselině
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
dobrej pribeh na pocteni,prisel jsem do prace,sel na grower nasle si toto tema a cetl,doslova jsem se do tohoto pribehu "zažral" jooo poctenicko to dobre
Původní příspěvek od 'grass' ... ale z nejake duvodu mam z toho článku rozporuplný pocit
Jo, to ja taky. Pripada mi, ze mozna, dle toho psani, nejak prestava resit svuj zivot, ze je mu vsechno jedno. Jakoby si neuvedomoval dusledky tohodle - viz treba ty znamky ve skole a tak...
Ale cetlo se to hezky
možná je mu líp ale už pravděpodobně nebude nic víc než spokojenej prúměr civilizace...je na každým jak se k tomu postaví...když nechce,tak si z hlavy svou agresi a cíle nevyhulí...když nad tím takhle začne přemýšlet tak jo...
Mohl bych napsat, jak je to zjednodušenej pohled na věc a spoustu dalších pindů, ale pravda je taková, že některý věci tomu člověku dost závidim. Jelikož už dost dlouho trpím depresí, nedokážu si už ani vzpoměnout, jaký to bylo pořádně se vypálit a zažít ten stav splynutí, to absolutní štěstí, extázi. Ze stavů se mi vybavuje akorát hnusnej černej svět. Úplný odcizení, samotu a nepopsatelnou úzkost. Chtěl bych to ještě zažít, alespoň jednou. No uvidíme, cesty boží jsou nevyzpytatelné...
mě nejvíc fascinuje ta doba, která uplynula od tohodle příběhu to už je celkem dávno, když si vezmu kde jsem byl tenkrát já.. samozřejmě bych byl na autora taky zvědavý