Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Vadím vám tabák v jointech?
Ano
Ne
Špeky s tabákem jsou humus a znesvědcení Ganji
Jedině s tabákem
Jak kdy a jak kterou trávu
Ředím něčím jiným/ne-cigaretovým tabákem
Jedině čistý
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
afa
Host

Pohodička Příspěvek č. 17

seva bonga.jednoznacne s tabakom sak vam to lepsie hori ale aj sa dostanete do vacsich sraciek.

Old Post 06-04-2004 v 10:29 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Já taky cigára nekouřim vůbec a nedělaj mi dobře. A když někdo přitáhne špeka ředěnýho tabákem tak vždycky kašlu, sípám, dusim se, smrkám, chraptim, pálí mě to fkrku a podobný, takže hlasuju určitě pro ANO - sere mě!

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 06-04-2004 v 11:32 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

me nevadi...myslim,ze pak i lepe hori.ale cim min tim lip...

Old Post 06-04-2004 v 11:57 AM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OndraB
Nový Člen

Karma uživatele OndraB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tabacek v poho, ale jak bylo receno - ciste je ciste(zvlast v tomhle jarnim pocasi:-)

Old Post 06-04-2004 v 14:45 PM
OndraB je offline   Profil uživatele OndraB   Find more posts by OndraB   Foto galerie člena OndraB   Click here to Send OndraB a Private Message   Add OndraB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Když je málo matroše a chci si pokouřit, tak tam šoupnu tabák, jinak zásadně ne. A když je to ve špeky s nějakym orangebudem s holandska tak se pobleju

Old Post 07-04-2004 v 09:27 AM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

hmmm, tak to já jedině s tabákem, kouřím normálně, takže mi to newa
asi by mne čistej brk zabil, parkrát sem to zkusila, hulí se to asi sto let, jelikož to furt zhasíná..... a je to na mne moc silný.....

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 08-04-2004 v 11:59 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

V speku mi tabak nevadi ak ho tam nieje viac ako ganji!!!!

Old Post 08-04-2004 v 14:43 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hemperoid
Nový Člen

Karma uživatele hemperoid - 83% PěstitelskáKarma uživatele hemperoid - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

bych měl jako nekuřák, kterýmu to ale v jointech neva, doplňující dotaz:

když už tabák, tak jakej?

Old Post 08-04-2004 v 15:56 PM
hemperoid je offline   Profil uživatele hemperoid   Find more posts by hemperoid   Foto galerie člena hemperoid   Click here to Send hemperoid a Private Message   Add hemperoid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hemperoid
Nový Člen

Karma uživatele hemperoid - 83% PěstitelskáKarma uživatele hemperoid - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

...tu právě virgil něco namítal proti "vyklepanýmu cigáru", by mě teda zajímalo, jestli do toho někdo z kuřáků dává něco "lepšího"...
že bych to taky testnul

Old Post 08-04-2004 v 16:29 PM
hemperoid je offline   Profil uživatele hemperoid   Find more posts by hemperoid   Foto galerie člena hemperoid   Click here to Send hemperoid a Private Message   Add hemperoid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

mě tabák v cigárech nevadí...většinou (tak z 90%)hulim s tabákem

Old Post 08-04-2004 v 16:50 PM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wowek
Stálý Člen

Karma uživatele Wowek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

ONLY CISTY me uz s tabakem moc nedava....

Old Post 08-04-2004 v 18:40 PM
Wowek je offline   Profil uživatele Wowek   Find more posts by Wowek   Foto galerie člena Wowek   Click here to Send Wowek a Private Message   Add Wowek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wowek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

2 hemperoid: jeden khámosh si bali spequy se sušenou mátou, prej pohoda, já sem to teda nezkoušela, takže těžko říct

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 09-04-2004 v 06:59 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

no mě tabák v jointu celkem vadí, prostě je to cizí příchuť. ale když už to s tím tabákem někdo smotne, tak si dám i tak

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 09-04-2004 v 08:06 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

2 hemperoid:

tabak z cigariet sa nema pridavat, kup si normal na sulane cigarety, mne sa osvedcil SAMSON, ale nekup fajkovy aj Tilbury je good, ale kupuj iba vlasove

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 09-04-2004 v 09:28 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FERO
Nový Člen

Karma uživatele FERO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Samozrejme,že s tabakom to jenoucho už neni ono....Iba párkrát som sa ozaj skúril,ked´to bolo aj s tabakom,ale...pure je pure...!Normálne tabak nefajčím a kôli "tabac attac"(po chvíli zistím,že som viac stabakovaný,ako skúrený..)dost´často taký joint jednoducho odmietnem...

Old Post 09-04-2004 v 18:15 PM
FERO je offline   Profil uživatele FERO   Find more posts by FERO   Foto galerie člena FERO   Click here to Send FERO a Private Message   Add FERO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

já když dam trochu víc tabáku do jointa tak ten stav neni takovej hezkej.Trošku sem jakoby voblblej takže radši čistí brčka a nebo jen drobíček.Prej se v tom líp rozpustí thc a navíc když je ta tráva trochu navlhůejší tak to líp hoří.Nemam rád když je tam víc tabáku než ganji-to je potom hnuj.Jinak sem nekuřák takže tabák neni moje hobby.Zdarec

Old Post 09-04-2004 v 20:08 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás