Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já taky cigára nekouřim vůbec a nedělaj mi dobře. A když někdo přitáhne špeka ředěnýho tabákem tak vždycky kašlu, sípám, dusim se, smrkám, chraptim, pálí mě to fkrku a podobný, takže hlasuju určitě pro ANO - sere mě!
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Když je málo matroše a chci si pokouřit, tak tam šoupnu tabák, jinak zásadně ne. A když je to ve špeky s nějakym orangebudem s holandska tak se pobleju
hmmm, tak to já jedině s tabákem, kouřím normálně, takže mi to newa
asi by mne čistej brk zabil, parkrát sem to zkusila, hulí se to asi sto let, jelikož to furt zhasíná..... a je to na mne moc silný.....
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
...tu právě virgil něco namítal proti "vyklepanýmu cigáru", by mě teda zajímalo, jestli do toho někdo z kuřáků dává něco "lepšího"... že bych to taky testnul
tabak z cigariet sa nema pridavat, kup si normal na sulane cigarety, mne sa osvedcil SAMSON, ale nekup fajkovy aj Tilbury je good, ale kupuj iba vlasove
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Samozrejme,že s tabakom to jenoucho už neni ono....Iba párkrát som sa ozaj skúril,ked´to bolo aj s tabakom,ale...pure je pure...!Normálne tabak nefajčím a kôli "tabac attac"(po chvíli zistím,že som viac stabakovaný,ako skúrený..)dost´často taký joint jednoducho odmietnem...
já když dam trochu víc tabáku do jointa tak ten stav neni takovej hezkej.Trošku sem jakoby voblblej takže radši čistí brčka a nebo jen drobíček.Prej se v tom líp rozpustí thc a navíc když je ta tráva trochu navlhůejší tak to líp hoří.Nemam rád když je tam víc tabáku než ganji-to je potom hnuj.Jinak sem nekuřák takže tabák neni moje hobby.Zdarec