Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
MOZO: dovolím si odpovědět za vrrn, ten test je kolorimetrická (měření je indikováno změnou barvy) sada pro měření pH a rozhodně je na mnohem více než na jedno použití. Souprava se skládá z lahvičky s měřící kapalinou, odměrky na vodu a barevné pomůcky pro stanovení pH. Měření probíhá tak, že nabereš do odměrky testovaný vzorek vody, kápneš kapku nebo dvě z lahvičky s měřící kapalinou a podle výsledného zabarvení vody s pomocí tištěné pomůcky určíš pH. Zelené až modré zabarvení značí vysoké ph, červená barva indikuje naopak přílišnou kyselost a ideální je žlutozelený odstín (ph 6,2-6,4). Prodávají to prakticky v každém obchodě s akvaristikou, různé zverimexy a podobně. Řekni, že chceš pH test a myslím, že už budou vědět... Já osobně jsem s tímto způsobem určování pH naprosto spokojený, přesnost je dostačující a hlavně, oproti původním předpokladům, vydrží skutečně dlouho. Z toho mého balení jsem udělal možná už sto měření (jednu chvíli jsem měřil opravdu hodně, protože jsem měl problémy s kolísáním pH) a ubyla zhruba jen 1/3 obsahu, což je vcelku dobré, ne?
re:Bit: ty asi pro oči nevidíš, co? cituji z příspěvku č.7: "Prodávají to prakticky v každém obchodě s akvaristikou, různé zverimexy a podobně..."
Ještě že je to jenom o jeden příspěvěk výš...
No jako cena úměrná, jsou i dražší,ale připadá se mi to zbytečný pokud nejedeš mega hydro shit wtf..
Mým sklizním vždy cca po šesti kytiškách vydrží jeden akvaristický pH test dost dlouho. btw, jsem študý chudent..