Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pašmír: a vypadni! Nás urážet nebudeš. Stometrový kytky na tebe!
2 Rastas: JAH s vámi, konečně jsem našel někoho, kdo má stejný názory jako já. Sice taky nemam dredy, ale pokud je člověk rasta, tak na dredech nezáleží. Záleží na tom, čemu věří a jak se chová.
One love!
ja som poznal jedneho original jamajcana - cernoch, dredy, hulil ako BLAZON MOC MOC MOC VELA GANJE, taky típek. ale ked som mu ukazal ako sme pestovali pod lampou (NIKDY v zivote to nevidel a
o tom nepocul ) bol z toho dost MIMO! Povedal ze keby som toto ukazal klasickym pestovatelom ganje na Jamajce tak sa mi vysmeju a budu ma povazovat za blazna hehe
Papšmír: to má znametnat co? dalsi pubertacek co nevi koho by opruzoval? Ja ti doporucil bezvadny zdroj vedomosti a ty takhle? No nic budiz ti odpusteno za tve nesmyslne chovani .
o papšmirovym inteligentnim quocientu sem si udělal obrázek už dávno, ostatně jukněte na ty užitečný thready, co založil:-)) kámo, takhle z tebe NIKDY rasta nebude..Co třeba metalista, hip-hoper, nebo tag něco..to Tě neba..?
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
jak se tak postupně dívám na fšecjna témata tak sem si všim že harvest si asi chce nasbírat konto příspěvků či co,,
Lebo sa taky možu mýlit, ale připadá mi to tak.....
***Peace***
Harvest... má v podpisu velice chytrý prohlášení. Plně s ním souhlasím
2 chell: Neberu Rastafariánství jako náboženství v normálním slova smyslu, spíš jde o přístup k životu. O pozitivní přístup k životu. Podle toho, co jsem čet a bylo mi vysvětleno, jde o to, chovat se podle hesla "One love", což beru tak, že se chovám k ostatním mile, pomáhám ostatním a nejsem egoista, což se teď bohužel začíná prosazovat. Většina rastů, co znam, nejsou nijak ortodoxní, pijou pivko, nemaj dredy, ale jsou přátelský a chovají se podle hesla "One love".
Tady opravdu nejde o dredy nebo o ganju, ale o přístup.
2 all: piště sem svoje názory, chtěl bych vědět, jak to vidíte vy
- obsahuje mnoho zajimavých textu by Syncro(big respekt for Babylon Station) mimo jiné i zamyšlení nad jednou láskou s kterým se vlastně uplně ztotožňuji. Doporučuju přečíst i ostatní texty, jsou moc zajimavé.